Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,769,124 Members 39,607 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] Condemned CM7.2 Stable (2.3.7) V15 (6/21/2012)

Tip us?
 
xtacydima
Old
(Last edited by xtacydima; 15th February 2012 at 08:18 AM.)
#341  
Senior Member
Thanks Meter 11
Posts: 125
Join Date: May 2010
Anyone else here have an issue with the market, I get an error when I try to download anything, free or paid apps, and even after the error they appear to attempt to download regardless and just get stuck there in a download state.

I did all full wipes coming from a sense ROM prior to this install of CM7

NM chose diff start wizard after another full wipe and re-install, seems working well now

now off to find a good sms widget... lol
 
funone46
Old
#342  
funone46's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 20
Posts: 335
Join Date: Feb 2010
Quote:
Originally Posted by xtacydima View Post
Anyone else here have an issue with the market, I get an error when I try to download anything, free or paid apps, and even after the error they appear to attempt to download regardless and just get stuck there in a download state.

I did all full wipes coming from a sense ROM prior to this install of CM7

NM chose diff start wizard after another full wipe and re-install, seems working well now

now off to find a good sms widget... lol
Have had no issues at all. Been running very smooth
 
ffuser1
Old
#343  
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 130
Join Date: Feb 2011
Same here

Quote:
Originally Posted by jaba14 View Post
I'm having an issue: my phone is on vibrate and whenever it rings for a call, after I slide the answer call slider, the phone vibrates one more time so that the caller hears a loud vibrate on their end.
Otherwise, awesome ROM!


Sent from my ADR6300 using XDA App
 
synisterwolf
Old
#344  
synisterwolf's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2151
Posts: 6,334
Join Date: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by jaba14 View Post
I'm having an issue: my phone is on vibrate and whenever it rings for a call, after I slide the answer call slider, the phone vibrates one more time so that the caller hears a loud vibrate on their end.
Otherwise, awesome ROM!
Quote:
Originally Posted by ffuser1 View Post
Same here

Sent from my ADR6300 using XDA App
Its a setting that needs to be turned off. Go to settings > call settings > you will see "vibrate on answer"
Quote:
Originally Posted by The Internet
You learn something new everyday. Unless you have a brain injury, then it's all pretty much yelling and coloring.
 
CondemnedSoul
Old
(Last edited by CondemnedSoul; 19th February 2012 at 05:49 AM.)
#345  
CondemnedSoul's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 1955
Posts: 4,213
Join Date: Apr 2010
Location: NJ

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by synisterwolf View Post
Its a setting that needs to be turned off. Go to settings > call settings > you will see "vibrate on answer"
Yes... that's more than likely what they need to do.... forgot about that setting.

Here you go guys... have fun!

http://goo-inside.me/devs/CondemnedS...M7_V12_Inc.zip
 
lolreconlol
Old
#346  
lolreconlol's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 380
Join Date: Oct 2010
Location: New Jersey
Quote:
Originally Posted by CondemnedSoul View Post
Yes... that's more than likely what they need to do.... forgot about that setting.

Here you go guys... have fun!

http://goo-inside.me/devs/CondemnedS...M7_Inc_V12.zip
Downloading now, anything major changed? I was just gonna ask about v12.

Sent from my ADR6300 using xda premium
 
CondemnedSoul
Old
#347  
CondemnedSoul's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 1955
Posts: 4,213
Join Date: Apr 2010
Location: NJ

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by lolreconlol View Post
Downloading now, anything major changed? I was just gonna ask about v12.

Sent from my ADR6300 using xda premium
I know.... I could read your mind lol. Nothing major should be gettin real close to an RC1 now on 7.2

Sent from my ADR6350 using xda premium
 
lolreconlol
Old
#348  
lolreconlol's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 380
Join Date: Oct 2010
Location: New Jersey
Quote:
Originally Posted by CondemnedSoul View Post
I know.... I could read your mind lol. Nothing major should be gettin real close to an RC1 now on 7.2

Sent from my ADR6350 using xda premium
Awesome, can't wait!

Just flashed, and wifi won't turn on - just keeps turning on/off and says error. Did total wipe of everything twice. Any suggestions? Did you break the wifi?
 
CondemnedSoul
Old
#349  
CondemnedSoul's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 1955
Posts: 4,213
Join Date: Apr 2010
Location: NJ

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by lolreconlol View Post
Awesome, can't wait!

Just flashed, and wifi won't turn on - just keeps turning on/off and says error. Did total wipe of everything twice. Any suggestions? Did you break the wifi?
Don't think I did..... Let me check a few things.

Sent from my ADR6350 using xda premium
 
lolreconlol
Old
#350  
lolreconlol's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 380
Join Date: Oct 2010
Location: New Jersey
Quote:
Originally Posted by CondemnedSoul View Post
Don't think I did..... Let me check a few things.

Sent from my ADR6350 using xda premium
Thanks!

Sent from my ADR6300 using xda premium

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes