Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,728,429 Members 53,493 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][ICS4.0.3] Taboonay 3.0.1 (28/02/2012)

Tip us?
 
vache
Old
#101  
vache's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 995
Posts: 532
Join Date: Jun 2009
Location: Paris

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by sto88 View Post
Please... Update the "Online Kitchen for removed apps" ... Let's Golf and others apps aren't avaiable at this moment
LetsGolf added in the kitchen, wich apps still missing ?
* Acer Liquid S100 (Vachounay, Streamounay, LCR E/S/F, Sense ports)
* Acer Liquid Metal S120 (MIUI, CM7, Metalounay, Gingerounay)
* Acer Iconia Tab A500 (Taboonay)
* Acer Iconia Smart S300 (Smartoonay)
* Acer Liquid Glow E330 (Glowing Liquid, Glowing AOSP)
* Acer CloudMobile S500 (Cirrus ROM)
* Acer Liquid E1 V360
* Acer Liquid E2 V370
* Acer Liquid S1 S510
* Acer Liquid S2 S520

 
minpor
Old
#102  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Aug 2010
Location: Moscow
flash player doesn't fix yet.
 
vache
Old
#103  
vache's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 995
Posts: 532
Join Date: Jun 2009
Location: Paris

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by minpor View Post
flash player doesn't fix yet.
Wich version are you using ?
* Acer Liquid S100 (Vachounay, Streamounay, LCR E/S/F, Sense ports)
* Acer Liquid Metal S120 (MIUI, CM7, Metalounay, Gingerounay)
* Acer Iconia Tab A500 (Taboonay)
* Acer Iconia Smart S300 (Smartoonay)
* Acer Liquid Glow E330 (Glowing Liquid, Glowing AOSP)
* Acer CloudMobile S500 (Cirrus ROM)
* Acer Liquid E1 V360
* Acer Liquid E2 V370
* Acer Liquid S1 S510
* Acer Liquid S2 S520

 
saisquare
Old
#104  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 53
Join Date: Dec 2008
Do anyone using Taboo encounter this issue?

http://forum.xda-developers.com/show...1138905&page=2

i have this issue and fixed by that mentioned in first post.

Do anyone can work out a fix?
 
minpor
Old
#105  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Aug 2010
Location: Moscow
Quote:
Originally Posted by vache View Post
Wich version are you using ?
0.8.3 and standart brouser works bad with javascript php sites
 
sanaell
Old
#106  
Senior Member
Thanks Meter 68
Posts: 510
Join Date: Apr 2008
Location: Bangkok
changelog of 0.8.3 please,
it's the same as 0.8.2 at the moment on post 2...


PM: Vache are you still working on gingeroonay ?
My 4Shared Folder

Acer Iconia A500:
download qrcode
link: firmware, utilities, root

Acer Liquid Metal S120:
download qrcode
link: firmware
 
vache
Old
#107  
vache's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 995
Posts: 532
Join Date: Jun 2009
Location: Paris

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by sanaell View Post
changelog of 0.8.3 please,
it's the same as 0.8.2 at the moment on post 2...


PM: Vache are you still working on gingeroonay ?
No it's not the same, i incremented it.

Yes i'm still working on Gingerounay and on Metal
* Acer Liquid S100 (Vachounay, Streamounay, LCR E/S/F, Sense ports)
* Acer Liquid Metal S120 (MIUI, CM7, Metalounay, Gingerounay)
* Acer Iconia Tab A500 (Taboonay)
* Acer Iconia Smart S300 (Smartoonay)
* Acer Liquid Glow E330 (Glowing Liquid, Glowing AOSP)
* Acer CloudMobile S500 (Cirrus ROM)
* Acer Liquid E1 V360
* Acer Liquid E2 V370
* Acer Liquid S1 S510
* Acer Liquid S2 S520

 
sanaell
Old
#108  
Senior Member
Thanks Meter 68
Posts: 510
Join Date: Apr 2008
Location: Bangkok
oh I got an APK from acer thailand was working well with my metal on stock fw, for GPS, now it's lock very slow on your custom room, *I mean maybe also coz of gingerbread

you can look the apk on acer.co.th.... hummm only problem it's write in thai, I should attach it hahah
just let me know
My 4Shared Folder

Acer Iconia A500:
download qrcode
link: firmware, utilities, root

Acer Liquid Metal S120:
download qrcode
link: firmware
 
terrytyc
Old
#109  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jun 2011
Quote:
Originally Posted by vache View Post



Changelog from stock (based on Acer_A500_3.019_COM_GEN1) :





Removed :











Full ROM :



Update from 0.8, 0.8.1 & 0.8.2 :

http://vache-android.com/files/Iconi...8.3_update.zip


(If you like it, feel free to donate some cudos)
hi vache, can u overlock CPU in the next rom?
 
vache
Old
#110  
vache's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 995
Posts: 532
Join Date: Jun 2009
Location: Paris

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by sanaell View Post
oh I got an APK from acer thailand was working well with my metal on stock fw, for GPS, now it's lock very slow on your custom room, *I mean maybe also coz of gingerbread

you can look the apk on acer.co.th.... hummm only problem it's write in thai, I should attach it hahah
just let me know
This patch is not intended to work with last update for Metal, and will not work for the Iconia Tab.
* Acer Liquid S100 (Vachounay, Streamounay, LCR E/S/F, Sense ports)
* Acer Liquid Metal S120 (MIUI, CM7, Metalounay, Gingerounay)
* Acer Iconia Tab A500 (Taboonay)
* Acer Iconia Smart S300 (Smartoonay)
* Acer Liquid Glow E330 (Glowing Liquid, Glowing AOSP)
* Acer CloudMobile S500 (Cirrus ROM)
* Acer Liquid E1 V360
* Acer Liquid E2 V370
* Acer Liquid S1 S510
* Acer Liquid S2 S520


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes