Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM] PlainJane Froyo for Incredible 2 (Stock, root, busybox, sqlite)

OP jcase

24th June 2011, 03:45 AM   |  #1  
jcase's Avatar
OP Forum Moderator / Senior Recognized Developer - Taco Vendor
Flag Sequim WA
Thanks Meter: 8,620
 
4,031 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Donate to Me
More
This is pretty much rooted stock. As with all of "my" (HTC's) plainjane roms, there won't be improvements until the next OTA.

http://www.multiupload.com/RVUCMAHD1M
Last edited by jcase; 25th June 2011 at 04:39 AM.
The Following 4 Users Say Thank You to jcase For This Useful Post: [ View ]
28th June 2011, 04:42 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 2
 
47 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
thanks jcase. im excited to experience the inc2 on stock froyo without the vzw bloatware. its been a great handset out of the box.
28th June 2011, 05:37 PM   |  #3  
Junior Member
Sarasota
Thanks Meter: 2
 
26 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by jcase

This is pretty much rooted stock. As with all of "my" (HTC's) plainjane roms, there won't be improvements until the next OTA.

http://www.multiupload.com/RVUCMAHD1M

Thanks Buddy.
28th June 2011, 05:42 PM   |  #4  
Member
Flag New Brunswick
Thanks Meter: 1
 
47 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
this is still just the rom right? s-off and root is still in beta?
29th June 2011, 06:28 AM   |  #5  
jcase's Avatar
OP Forum Moderator / Senior Recognized Developer - Taco Vendor
Flag Sequim WA
Thanks Meter: 8,620
 
4,031 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by applejacks108

this is still just the rom right? s-off and root is still in beta?

Its a stock rom, for those with s-off. Mainly to get ppl back to stock but rooted, if they desire to.
9th July 2011, 04:24 AM   |  #6  
zozor's Avatar
Senior Member
Flag Wuhan
Thanks Meter: 35
 
651 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Is it the chinese - english Stock Rom froyo ?
11th July 2011, 02:31 PM   |  #7  
Member
Thanks Meter: 11
 
80 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
Just get s-off and tried to flash this rom. Everything went fine but i see no su in programs (( No any root sw wont work. Maybe im doing something wrong ? Ive opened zip and su and busybox is there in xbin folder but no su after rom flashed .
12th July 2011, 01:58 PM   |  #8  
Senior Member
Massachusetts
Thanks Meter: 3
 
107 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Getting stuck on the htc splash screen any time I try to install this...
20th July 2011, 09:08 AM   |  #9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
I also am getting stuck at the HTC boot splash. I'm kind of new to the custom roms though.

I used fastboot and flashed the boot.img to the boot partition. Then took the /system and repackaged it into a yaffs2 image. Flashed the result to the system partition. Don't know if thats exactly what to do.

-Jim
20th July 2011, 07:23 PM   |  #10  
Senior Member
Thanks Meter: 65
 
339 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
You just have to flash it in recovery. Nothing tricky or difficult like what the previous poster described. The instructions for flashing can be found in almost any ROM thread.

Sent from my ADR6350 using XDA App

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes