Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,782,937 Members 43,363 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

X8 F.A.Q. [UPDATE NEEDED, PLEASE READ 1st POST] help me update first post...

Tip us?
 
mhyke13ph
Old
#11  
mhyke13ph's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 83
Posts: 503
Join Date: Dec 2010
Location: Baguio City
Quote:
Originally Posted by Dare-Devil Inside View Post
I don't get any hickups, but you can try to set SD card read cache back to 128Kb
as suggested by miniCM devs.

I'm searching for how to change it, but I couldn't find it..
But, that's solution indeed
is that so? hmm i have tried this before https://market.android.com/details?i...=search_result

hope this will overrides SD card cache from froyobread, will try now report back to you if it works
Sony Xperia TX
SRS BTV5 | SBH80 | SW2 | DSC-QX10
 
Dare-Devil Inside
Old
#12  
Dare-Devil Inside's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 368
Posts: 1,053
Join Date: Apr 2011
Location: Sibenik
Quote:
Originally Posted by mhyke13ph View Post
is that so? hmm i have tried this before https://market.android.com/details?i...=search_result

hope this will overrides SD card cache from froyobread, will try now report back to you if it works
Yeah it should work... I searched forum but I couldn't find way to change it..
AND FOR GODS SAKE, I'M NOT A DEVELOPER.
The Following User Says Thank You to Dare-Devil Inside For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mhyke13ph
Old
#13  
mhyke13ph's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 83
Posts: 503
Join Date: Dec 2010
Location: Baguio City
Quote:
Originally Posted by Dare-Devil Inside View Post
Yeah it should work... I searched forum but I couldn't find way to change it..
I tried it, and successfully set it to 128, i turned on my mw600, played some music and observe, it also skips, tried increasing it to 4096, played some music again and observe . . . it is still skipping

what BT headset are you using btw? there's no skipping going on?
Sony Xperia TX
SRS BTV5 | SBH80 | SW2 | DSC-QX10
 
Dare-Devil Inside
Old
#14  
Dare-Devil Inside's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 368
Posts: 1,053
Join Date: Apr 2011
Location: Sibenik
Quote:
Originally Posted by mhyke13ph View Post
I tried it, and successfully set it to 128, i turned on my mw600, played some music and observe, it also skips, tried increasing it to 4096, played some music again and observe . . . it is still skipping

what BT headset are you using btw? there's no skipping going on?
You're using BT?
I'm sorry I thought you thoght regluar headset, I skkepied BT part in your post.

In that case I think there's no fix for that since almost everyone is having problem with bt headsets on custom roms.

But as for regular headsets if you're expiriencing problems changing sd card cache read size should fix hickups.

I apologize for not reading well your post
AND FOR GODS SAKE, I'M NOT A DEVELOPER.
The Following User Says Thank You to Dare-Devil Inside For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mhyke13ph
Old
#15  
mhyke13ph's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 83
Posts: 503
Join Date: Dec 2010
Location: Baguio City
Quote:
Originally Posted by Dare-Devil Inside View Post
You're using BT?
I'm sorry I thought you thoght regluar headset, I skkepied BT part in your post.

In that case I think there's no fix for that since almost everyone is having problem with bt headsets on custom roms.

But as for regular headsets if you're expiriencing problems changing sd card cache read size should fix hickups.

I apologize for not reading well your post
nah its ok, well i just hope some developer can look at this and could find a fix for it.
Sony Xperia TX
SRS BTV5 | SBH80 | SW2 | DSC-QX10
 
elderduke
Old
#16  
Senior Member
Thanks Meter 169
Posts: 647
Join Date: May 2011
Wink to dare-devil

Please update first page:
For rooting, recovery, installing modules: x8toolbox by puppet13th
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1117100

For games:
Direct download:
http://artoseven.blogspot.com/
On request by PM on youtube:
http://www.youtube.com/user/DisasteryMr

I know there are many ways to get that, but experience showed me different...I bricked my phone with a wrong xRecovery for example....

One more advice (also from experience, and not stressed enough): whatever you do, DO NOT TOUCH FIX PERMISSIONS IN CWM RECOVERY.

Cheers,
 
LG_fuad92
Old
#17  
Senior Member
Thanks Meter 19
Posts: 329
Join Date: May 2011
Location: Petaling Jaya
how do I fix other custom ROM's battery drain? I'm using Dx's froyobread. Should I do what according to what Dx said?
 
Dare-Devil Inside
Old
#18  
Dare-Devil Inside's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 368
Posts: 1,053
Join Date: Apr 2011
Location: Sibenik
Quote:
Originally Posted by Giankwang View Post
how do I fix other custom ROM's battery drain? I'm using Dx's froyobread. Should I do what according to what Dx said?
I dont have battery drain, but you can try charge your phone to 100 and than wipe battery stats, and if doesnt help use his advices

Sent from my SH!T Ericsson X8 running Froyobread using Tapatalk
AND FOR GODS SAKE, I'M NOT A DEVELOPER.
The Following User Says Thank You to Dare-Devil Inside For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
LG_fuad92
Old
#19  
Senior Member
Thanks Meter 19
Posts: 329
Join Date: May 2011
Location: Petaling Jaya
I heard that the custom ROM's can run a 3D game in a smooth way? but actually how to define?
 
Dare-Devil Inside
Old
#20  
Dare-Devil Inside's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 368
Posts: 1,053
Join Date: Apr 2011
Location: Sibenik
Quote:
Originally Posted by Giankwang View Post
I heard that the custom ROM's can run a 3D game in a smooth way? but actually how to define?
Yes, games run very fine on custom rom


Sent from my SH!T Ericsson X8 running Froyobread using Tapatalk
AND FOR GODS SAKE, I'M NOT A DEVELOPER.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes