Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

X8 F.A.Q. [UPDATE NEEDED, PLEASE READ 1st POST] help me update first post...

OP Dare-Devil Inside

29th June 2011, 12:04 PM   |  #11  
mhyke13ph's Avatar
Senior Member
Flag Baguio City
Thanks Meter: 83
 
510 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by Dare-Devil Inside

I don't get any hickups, but you can try to set SD card read cache back to 128Kb
as suggested by miniCM devs.

I'm searching for how to change it, but I couldn't find it..
But, that's solution indeed

is that so? hmm i have tried this before https://market.android.com/details?i...=search_result

hope this will overrides SD card cache from froyobread, will try now report back to you if it works
29th June 2011, 12:07 PM   |  #12  
Dare-Devil Inside's Avatar
OP Senior Member
Flag Sibenik
Thanks Meter: 368
 
1,053 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by mhyke13ph

is that so? hmm i have tried this before https://market.android.com/details?i...=search_result

hope this will overrides SD card cache from froyobread, will try now report back to you if it works

Yeah it should work... I searched forum but I couldn't find way to change it..
The Following User Says Thank You to Dare-Devil Inside For This Useful Post: [ View ]
29th June 2011, 12:41 PM   |  #13  
mhyke13ph's Avatar
Senior Member
Flag Baguio City
Thanks Meter: 83
 
510 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by Dare-Devil Inside

Yeah it should work... I searched forum but I couldn't find way to change it..

I tried it, and successfully set it to 128, i turned on my mw600, played some music and observe, it also skips, tried increasing it to 4096, played some music again and observe . . . it is still skipping

what BT headset are you using btw? there's no skipping going on?
29th June 2011, 01:01 PM   |  #14  
Dare-Devil Inside's Avatar
OP Senior Member
Flag Sibenik
Thanks Meter: 368
 
1,053 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by mhyke13ph

I tried it, and successfully set it to 128, i turned on my mw600, played some music and observe, it also skips, tried increasing it to 4096, played some music again and observe . . . it is still skipping

what BT headset are you using btw? there's no skipping going on?

You're using BT?
I'm sorry I thought you thoght regluar headset, I skkepied BT part in your post.

In that case I think there's no fix for that since almost everyone is having problem with bt headsets on custom roms.

But as for regular headsets if you're expiriencing problems changing sd card cache read size should fix hickups.

I apologize for not reading well your post
The Following User Says Thank You to Dare-Devil Inside For This Useful Post: [ View ]
29th June 2011, 02:09 PM   |  #15  
mhyke13ph's Avatar
Senior Member
Flag Baguio City
Thanks Meter: 83
 
510 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by Dare-Devil Inside

You're using BT?
I'm sorry I thought you thoght regluar headset, I skkepied BT part in your post.

In that case I think there's no fix for that since almost everyone is having problem with bt headsets on custom roms.

But as for regular headsets if you're expiriencing problems changing sd card cache read size should fix hickups.

I apologize for not reading well your post

nah its ok, well i just hope some developer can look at this and could find a fix for it.
1st July 2011, 12:30 PM   |  #16  
Senior Member
Thanks Meter: 169
 
647 posts
Join Date:Joined: May 2011
Wink to dare-devil
Please update first page:
For rooting, recovery, installing modules: x8toolbox by puppet13th
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1117100

For games:
Direct download:
http://artoseven.blogspot.com/
On request by PM on youtube:
http://www.youtube.com/user/DisasteryMr

I know there are many ways to get that, but experience showed me different...I bricked my phone with a wrong xRecovery for example....

One more advice (also from experience, and not stressed enough): whatever you do, DO NOT TOUCH FIX PERMISSIONS IN CWM RECOVERY.

Cheers,
8th July 2011, 07:24 AM   |  #17  
Senior Member
Flag Petaling Jaya
Thanks Meter: 19
 
330 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
how do I fix other custom ROM's battery drain? I'm using Dx's froyobread. Should I do what according to what Dx said?
8th July 2011, 01:24 PM   |  #18  
Dare-Devil Inside's Avatar
OP Senior Member
Flag Sibenik
Thanks Meter: 368
 
1,053 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by Giankwang

how do I fix other custom ROM's battery drain? I'm using Dx's froyobread. Should I do what according to what Dx said?

I dont have battery drain, but you can try charge your phone to 100 and than wipe battery stats, and if doesnt help use his advices

Sent from my SH!T Ericsson X8 running Froyobread using Tapatalk
The Following User Says Thank You to Dare-Devil Inside For This Useful Post: [ View ]
11th July 2011, 04:23 AM   |  #19  
Senior Member
Flag Petaling Jaya
Thanks Meter: 19
 
330 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
I heard that the custom ROM's can run a 3D game in a smooth way? but actually how to define?
11th July 2011, 11:17 AM   |  #20  
Dare-Devil Inside's Avatar
OP Senior Member
Flag Sibenik
Thanks Meter: 368
 
1,053 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by Giankwang

I heard that the custom ROM's can run a 3D game in a smooth way? but actually how to define?

Yes, games run very fine on custom rom


Sent from my SH!T Ericsson X8 running Froyobread using Tapatalk

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes