5,595,000 Members 39,482 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[q] words displayed in the dialogue box cannot be seen completely

Tip us?
 
jithusree90
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 60
Join Date: Jan 2010
Default [q] words displayed in the dialogue box cannot be seen completely

PLEASE HELP ME GUYS....
THERE IS SOME PROBLEM WITH MY DIALOGUE BOX

THE PROBLEM IS DURING THESE CASES :
1) AFTER CALL COMPLETION
2) AFTER SENDING MESSAGE
3) DURING BALANCE CHECK

NOW I WILL EXPLAIN THE PROBLEM :
1st few lines will be seen and the remaining can't be seen.I will attatch the thumbnails.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	submitxda.jpg
Views:	118
Size:	34.0 KB
ID:	638403  
 
jithusree90
Old
#2  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 60
Join Date: Jan 2010
GUYS,
AS SEEN IN THIS THUMBNAIL, THE 1st THREE LINES CAN BE SEEN COMPLETELY
BUT ONLY A SMALL PORTION OF THE 4th line is seen there.
ie ONLY THE 1st THREE LINES CAN BE SEEN AND NOT THE REMAINING ONE's
I WAS USING HTC TOUCH AND DIDNT FIND THIS PROBLEM IN THAT PHONE.
SO I UNDERSTOOD THAT ITS RELATED WITH THE PHONE.
PLEASE HELP ME IN CLEARING THIS DIALOGUE BOX PROBLEM
 
indycar
Old
#3  
indycar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 70
Posts: 478
Join Date: Apr 2010
Location: Bohinjska Bela
1st lose the CAPS
2nd what things have you tried to do to correct it
3rd what was the result of your tests
 
jithusree90
Old
#4  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 60
Join Date: Jan 2010
I have tried Changing the themes and reducing the font sizes
But no use at all
Please help me
If the problem is there in changing the font size itself,please tell me the correct details
 
buenorayo
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Apr 2011
I have the same problem. I have tried to change the theme, to reduce the size of the font, but nothing work. In the landscape mode it is also de the same problem... I need some help with it
 
jithusree90
Old
#6  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 60
Join Date: Jan 2010
Yes...Somebody Please Help us...Y such a Delay in a great Forum like this..
As seen, "buenorayo " is also having the same problem.....
So please help us to get rid of this...


Atleast Tell What should I do to reduce thefont size in dialog box ?????
 
adils3d
Old
#7  
Junior Member
Thanks Meter 10
Posts: 26
Join Date: Nov 2009
Even i am facing the same problem, only the first 3 lines are visible.
 
jithusree90
Old
#8  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 60
Join Date: Jan 2010
Default Xda developers

Why such a delay for solving this
heard that great people r working here
please help us
3 of us are havng the same problem
 
jithusree90
Old
#9  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 60
Join Date: Jan 2010
Default xda developers

i did a hard reset
still now no use
the problem exists even now
is there anybody here to help me ?
 
ainjhel
Old
#10  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: May 2007
why don't you try to update the firmware using SEUS? eventhough SEUS tells you that you have the latest firmware, go ahead and still update it. hope this helps.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...