Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,732,914 Members 50,201 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[APP] Browser To Phone

Tip us?
 
thiagolr
Old
(Last edited by thiagolr; 4th August 2011 at 01:56 PM.)
#1  
Member - OP
Thanks Meter 49
Posts: 71
Join Date: Mar 2011
Lightbulb [APP] Browser To Phone

Android Market: https://market.android.com/details?i....chrometophone

This app is entirely based on Chrome to Phone! It has the same features (and bugs, lol) as the original with some additional cool features! The original app is awesome and it deserves all the credits, this app is only adding more features!

Browser to Phone lets you process incoming links virtually anyway you want it:
* download anything to your phone, instead of just opening the link
* convert file to other formats (i.e. send a bmp link, convert it to jpg and then download it)
* apply wallpapers/ringtones (i.e. send an image link and apply it as wallpaper)
* open specific apps (i.e. send an appbrain link and open android market automatically)
* more and more!

There are plentiful preloaded processes to use. Send suggestions about new processes/commands by e-mail and if feasible, they will be added on the next update!

You may create custom processes for your needs, define when they should run and what they will do. As this is not a simple task, you may search the web for custom processes done by other users and import them.

Download Processes: http://www.thiagorosa.com.br/android...hone/files.php

You need to install a browser Extension on your computer to send links to your phone. Each browser has its own extension and they can be downloaded from:

Google Chrome: http://chrome.google.com/extensions
Mozilla Firefox: https://addons.mozilla.org/en-US/fir...don/foxtophone
Opera: https://addons.opera.com/addons/exte...opera-to-phone

Screenshots:
The Following 16 Users Say Thank You to thiagolr For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
rhaige
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 20
Join Date: Jul 2011
How does the REPEAT command work exactly?

I'm trying to create my own process and I need to wait a few seconds between commands, is there a WAIT (or similar) command?
 
tampiss
Old
#3  
tampiss's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 159
Join Date: Aug 2007
Location: Prague
I cannot seem to find the Chrome extension, would you help?

https://chrome.google.com/webstore/s...owser+to+Phone

In case you would like to DONATE

current: Samsung Galaxy S2
previous: HTC Desire, HTC Hero, HTC Topaz (Diamond 2), HTC Touch Diamond, HTC Touch Cruise, Asus P535, QTek 8310, Nokia ...

[widget] Text widget for your homescreen
[widget] Days widget for your homescreen
 
thiagolr
Old
#4  
Member - OP
Thanks Meter 49
Posts: 71
Join Date: Mar 2011
rhaige,
REPEAT has three parameters: regex, count, wait
The purpose of this command is to REPEAT the next command until the REGEX is returned. It will repeat COUNT times with a WAIT seconds interval between them.

tampiss,
It is the same extension from chrome to phone: https://chrome.google.com/webstore/d...fjbfekfjcgkhco
The Following User Says Thank You to thiagolr For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
tampiss
Old
#5  
tampiss's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 159
Join Date: Aug 2007
Location: Prague
Im trying it with the original extension, yet I always get error connection message. Normal Chrome to phone app works. Where can be a problem?

In case you would like to DONATE

current: Samsung Galaxy S2
previous: HTC Desire, HTC Hero, HTC Topaz (Diamond 2), HTC Touch Diamond, HTC Touch Cruise, Asus P535, QTek 8310, Nokia ...

[widget] Text widget for your homescreen
[widget] Days widget for your homescreen
 
thiagolr
Old
#6  
Member - OP
Thanks Meter 49
Posts: 71
Join Date: Mar 2011
Where do you get this error message?

Is it on the android app? is it while connecting to your account?
or is it on the chrome extension?

thanks!
The Following User Says Thank You to thiagolr For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
tampiss
Old
#7  
tampiss's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 159
Join Date: Aug 2007
Location: Prague
Yes, Im getting this message on Android app. I have just tried to uninstall Chrome to phone app and nothing changed. Even worse I have installed it back and now I can not connect on the official app too lol.

In case you would like to DONATE

current: Samsung Galaxy S2
previous: HTC Desire, HTC Hero, HTC Topaz (Diamond 2), HTC Touch Diamond, HTC Touch Cruise, Asus P535, QTek 8310, Nokia ...

[widget] Text widget for your homescreen
[widget] Days widget for your homescreen
 
thiagolr
Old
#8  
Member - OP
Thanks Meter 49
Posts: 71
Join Date: Mar 2011
The same is happening to me now, it is probably an intermittent issue!
 
thiagolr
Old
#9  
Member - OP
Thanks Meter 49
Posts: 71
Join Date: Mar 2011
tampiss,
I was able to connect today! Please try again!

thanks!
 
tampiss
Old
#10  
tampiss's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 159
Join Date: Aug 2007
Location: Prague
Quote:
Originally Posted by thiagolr View Post
tampiss,
I was able to connect today! Please try again!

thanks!
Unfortunatelly not. The official app works again yet yours says the error while connecting. Im running Cognition ROM on Samsung GS2 if it helps.

In case you would like to DONATE

current: Samsung Galaxy S2
previous: HTC Desire, HTC Hero, HTC Topaz (Diamond 2), HTC Touch Diamond, HTC Touch Cruise, Asus P535, QTek 8310, Nokia ...

[widget] Text widget for your homescreen
[widget] Days widget for your homescreen

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes