FORUMS

OnePlus 2 Forums: Discuss Everything About The OP2!

Now that the OnePlus 2 has been officially unveiled and that we have had close-up … more

Intel & Micron Announce “Revolutionary” Storage Tech

Intel & Micron have announced 3D Xpoint technology—”the … more

Google Now Interfaces With Third-Party Messaging Apps

Google has announced that Ok Google voice commands can now be used to send … more

Make Your Lockscreen More Productive With Widgets

Are you running Android Lollipop? Do you miss the ability to add widgets to your lock … more

[ROM][7/4/2011] Liberty S(GingerSense 2.3.3) 4th of July BBQ Special(WildfireS/Salsa)

1,091 posts
Thanks Meter: 333
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
3rd July 2011, 05:54 AM |#21  
drowningchild's Avatar
OP Senior Member
Flag West Allis,Wisconsin
Thanks Meter: 333
 
More
anything on the other stuff?
 
 
3rd July 2011, 06:03 AM |#22  
Senior Member
Thanks Meter: 43
 
More
I tried replacing libhw.so and libhw-legacy.so but bootlooped. I'm noticing in an idle logcat, I'm getting a lot of:
" E/IPCThreadState( 732(Or 258/235)): Failed to find cpu subsys "
Happens a ton when I swap homescreen pages with #142. Not really sure whats goin on there.
3rd July 2011, 06:05 AM |#23  
drowningchild's Avatar
OP Senior Member
Flag West Allis,Wisconsin
Thanks Meter: 333
 
More
that happens no matter what :P
unknown to me
3rd July 2011, 06:07 AM |#24  
Senior Member
Thanks Meter: 43
 
More
Go figure it'd be something unuseful! But Im not sure about the other stuff... Can't figure it out to save my life. What I DO know is that it is using the Marvel drivers for accelrometer. It has no freak outs when you try to use it, and it acts as if all is normal.
3rd July 2011, 06:08 AM |#25  
R2D2_SW's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 39
 
More
Quote:
Originally Posted by drowningchild

anything on the other stuff?

Bluetooth is not working. It turns on but cannot see new devices when scanning.
3rd July 2011, 06:16 AM |#26  
Senior Member
Thanks Meter: 43
 
More
Yeah we found that out. And I confirmed it earlier with both my comps..

Gonna hit the sleeper for tonight. Tomorrow we gonna do a lot of work, right drowning?
Last edited by darknessrise1234; 3rd July 2011 at 06:19 AM.
3rd July 2011, 06:32 AM |#27  
Senior Member
Flag Ampang
Thanks Meter: 134
 
More
Quote:
Originally Posted by drowningchild

take liberty-keypad.kl from a liberty rom and put it in /system/usr/keylayout
my fault for the issue
once i get accelerometer to work again i will re-up

Did CM7 ROM works??
3rd July 2011, 06:33 AM |#28  
drowningchild's Avatar
OP Senior Member
Flag West Allis,Wisconsin
Thanks Meter: 333
 
More
yes any work for it
sorry for the mess up
3rd July 2011, 06:38 AM |#29  
Senior Member
Flag Ampang
Thanks Meter: 134
 
More
Quote:
Originally Posted by drowningchild

yes any work for it
sorry for the mess up

Never Mind, My Capacitive key working now!
Thanks for developing this rom
3rd July 2011, 06:46 AM |#30  
Senior Member
Flag Ampang
Thanks Meter: 134
 
More
Also, htcsense.com working!
3rd July 2011, 06:52 AM |#31  
drowningchild's Avatar
OP Senior Member
Flag West Allis,Wisconsin
Thanks Meter: 333
 
More
nothing really is on htcsense.com :P
FMRadio works perfect too

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes