FORUMS

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

[ROM][7/4/2011] Liberty S(GingerSense 2.3.3) 4th of July BBQ Special(WildfireS/Salsa)

1,091 posts
Thanks Meter: 333
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
9th July 2011, 04:34 AM |#501  
themacman1000's Avatar
Senior Member
Flag Portland
Thanks Meter: 124
 
More
Quote:
Originally Posted by darknessrise1234

Yeah ill do some work tonight. Report comin tomorrow.

Sent from my HTC Liberty S using XDA App

Really? I think these should be tackled first: Rosie, the lockscreen, the 3 HTC live wallpapers, one's called streak, another's called mode10, and the other on is photo related. Good luck!

Sent from my HTC Liberty S using a finger
 
 
9th July 2011, 05:32 AM |#502  
Senior Member
Thanks Meter: 43
 
More
Well as of now, I will be getting an inspire the 30th (subject to change) so I can help by transferring files from an installed Rom.

Sent from my HTC Liberty S using XDA App
9th July 2011, 06:51 AM |#503  
Noz85's Avatar
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 146
 
More
You guys should check out android revolution hd in the inspire section.
There are bits of the sense 3 Roms (pyramid and kingdom) in there. You guys do know you would have to resize everything to make it fit the aria, which means editing the m10 files. There is a tool but I think its somewhere in the desire HD section... Also read the RCmix3d topics in the desire hd devs section there are a lot of devs tips in there from when the porting started. Good luck
9th July 2011, 12:14 PM |#504  
themacman1000's Avatar
Senior Member
Flag Portland
Thanks Meter: 124
 
More
Quote:
Originally Posted by Noz85

You guys should check out android revolution hd in the inspire section.
There are bits of the sense 3 Roms (pyramid and kingdom) in there. You guys do know you would have to resize everything to make it fit the aria, which means editing the m10 files. There is a tool but I think its somewhere in the desire HD section... Also read the RCmix3d topics in the desire hd devs section there are a lot of devs tips in there from when the porting started. Good luck

Thanks! Here's a link to the m10 editor which is crucial to porting anything of Sense 3.0. http://forum.xda-developers.com/show...php?p=13407763

Sent from my HTC Liberty S using a finger
9th July 2011, 12:27 PM |#505  
cHarley04's Avatar
Senior Member
Flag FloriDuh
Thanks Meter: 55
 
More
Wow, did this thread get hijacked.........
9th July 2011, 12:34 PM |#506  
themacman1000's Avatar
Senior Member
Flag Portland
Thanks Meter: 124
 
More
Quote:
Originally Posted by cHarley04

Wow, did this thread get hijacked.........

No, but there should probably be a separate thread for it.

Edit: Here's the new separate thread: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1161006
All things related to the porting process should be posted there, not here.

Sent from my HTC Liberty S using a finger
Last edited by themacman1000; 9th July 2011 at 01:08 PM.
9th July 2011, 07:08 PM |#507  
Senior Member
Flag Sheridan
Thanks Meter: 155
 
Donate to Me
More
Drowning is there a way to enable compcache through terminal? I think this rom could really benefit from it for stability.

Sent from HTC Aria - GB Salsa Sense 2.1 + Drowning Kernel
9th July 2011, 08:37 PM |#508  
brswattt's Avatar
Senior Member
Flag Spring, TX
Thanks Meter: 57
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by unsivil_audio

Drowning is there a way to enable compcache through terminal? I think this rom could really benefit from it for stability.

Sent from HTC Aria - GB Salsa Sense 2.1 + Drowning Kernel

not yet, as he hasn't rebuilt the module for the kernel yet.
9th July 2011, 09:26 PM |#509  
drowningchild's Avatar
OP Senior Member
Flag West Allis,Wisconsin
Thanks Meter: 333
 
More
Quote:
Originally Posted by brswattt

not yet, as he hasn't rebuilt the module for the kernel yet.

It works as long as you have the /system/bin/compcache from cyanogenmod rom

Sent from my SAMSUNG-SGH-I997 using XDA App
The Following User Says Thank You to drowningchild For This Useful Post: [ View ]
9th July 2011, 09:39 PM |#510  
Senior Member
Flag Sheridan
Thanks Meter: 155
 
Donate to Me
More
You don't have to enter anything in terminal to enable it?

Sent from HTC Aria - GB Salsa Sense 2.1 + Drowning Kernel
9th July 2011, 10:52 PM |#511  
themacman1000's Avatar
Senior Member
Flag Portland
Thanks Meter: 124
 
More
Quote:
Originally Posted by unsivil_audio

You don't have to enter anything in terminal to enable it?

Sent from HTC Aria - GB Salsa Sense 2.1 + Drowning Kernel

In the terminal you type su, then enter. Then you type, compcache start 6000, then enter. The 6000 is how many megabytes of swap you want, I use 6000. (Speedy!)

Sent from my HTC Liberty S using a finger

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes