FORUMS

Time-Lapse with ChronoSnap – XDA App Review

Some of the most interesting pictures are time-lapse animations that capture the … more

XeroAsh Theme for CM12

This theme by XDA Senior Member balrajs99 features a black and slate gray UI that gives your phone a … more

Samsung Galaxy S6 To Receive Major Camera Update

When the Samsung Galaxy S6 and S6 Edge were launched, they became the prime focus for … more

Tactile: An Addicting Game with Beautiful Material Design

The game industry has been around for decades, catering to a wide … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[APP][3.1+] Tablet CPU Usage, Frequency, & Memory Monitor (Quad & Dual Core Support)

6th July 2011, 03:19 AM |#1  
optic76's Avatar
OP Senior Member
Flag Austin
Thanks Meter: 47
 
More
Built for Tablets with support for Quad & Dual CPU Cores! Great for monitoring your CPU Usage, Frequency, & Memory when changing live wallpapers and other apps. Our app has a very small resource footprint to help with battery life. Simple User Interface allows for information on CPU load and app configuration.

Features Include
* Quad & Dual CPU Core support (Nvidia Tegra 3 Quad Core & Nvidia Tegra 2 Dual Core)
* Statusbar notification for CPU Frequency
* Statusbar notification for Memory Usage
* Statusbar notification for CPU Usage (Icon for each core if you want!)
* Multiple notification icon colors
* Running Apps Monitor (with memory and cpu usage details)
* & more

Match your theme with multiple Statusbar notification icon colors to select from!

* Multi
* White
* Red
* Green
* Blue
Dual Core Icon Support



Thanks and I appreciate all feedback!
Johnny
Last edited by optic76; 28th April 2013 at 02:59 AM. Reason: Added free version link
The Following 6 Users Say Thank You to optic76 For This Useful Post: [ View ]
 
 
6th July 2011, 03:36 AM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
More
Thumbs up
Nice work!

I have been using the app for several days and it is working very well for me. It replaced the OS Monitor app I had been using on my OG Droid phone, and added the CPU clock frequency notification.

Thanks!
7th July 2011, 03:05 AM |#3  
optic76's Avatar
OP Senior Member
Flag Austin
Thanks Meter: 47
 
More
No problem. I'm glad you enjoy the app! Thanks for the reply
Quote:
Originally Posted by spiff72

Nice work!

I have been using the app for several days and it is working very well for me. It replaced the OS Monitor app I had been using on my OG Droid phone, and added the CPU clock frequency notification.

Thanks!

7th July 2011, 08:44 PM |#4  
residentorca's Avatar
Senior Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 26
 
More
Would love to try this out on my EeePad Transformer but the market says it's incompatible. Is there any other way to test drive this app?
7th July 2011, 09:37 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 40
 
More
Also showing incompatible with my Acer Iconia A500. Would love to try the free app and possibly buy the paid if I like how it works. I've been looking for a good app for this!
7th July 2011, 09:43 PM |#6  
optic76's Avatar
OP Senior Member
Flag Austin
Thanks Meter: 47
 
More
Few questions guys.

1) Are you running a rooted/custom rom?
2) What is your location. I want to make sure I have it updated correctly in Market
3) Within your settings -> Applications panel. Do you have Unknown Sources checked? or within the Development section. Do you have USB debugging checked? If you don't you might want to try to check them. Try to download and install the app. Then set the values back to their orignal value.

Thanks!

Quote:
Originally Posted by residentorca

Would love to try this out on my EeePad Transformer but the market says it's incompatible. Is there any other way to test drive this app?

Quote:
Originally Posted by jkrell

Also showing incompatible with my Acer Iconia A500. Would love to try the free app and possibly buy the paid if I like how it works. I've been looking for a good app for this!

7th July 2011, 10:42 PM |#7  
dezel29's Avatar
Senior Member
Flag cincinnatti
Thanks Meter: 7
 
More
Asus Transformer here with everything set the way it should be...still says incompatible...i live in Ohio and have a us based system rom...
7th July 2011, 10:45 PM |#8  
residentorca's Avatar
Senior Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 26
 
More
Quote:
Originally Posted by optic76

Few questions guys.

1) Are you running a rooted/custom rom?
2) What is your location. I want to make sure I have it updated correctly in Market
3) Within your settings -> Applications panel. Do you have Unknown Sources checked? or within the Development section. Do you have USB debugging checked? If you don't you might want to try to check them. Try to download and install the app. Then set the values back to their orignal value.

Thanks!

1. Yes, Prime! for the Transformer, which is essentially stock 3.1
2. USA
3. Yes and Yes

Thanks for looking into this!
7th July 2011, 10:46 PM |#9  
optic76's Avatar
OP Senior Member
Flag Austin
Thanks Meter: 47
 
More
Thanks for the feedback. Just want to make sure I understand. Are you running a custom rom or one of the two stock 3.X roms?
Quote:
Originally Posted by dezel29

Asus Transformer here with everything set the way it should be...still says incompatible...i live in Ohio and have a us based system rom...

7th July 2011, 10:57 PM |#10  
dezel29's Avatar
Senior Member
Flag cincinnatti
Thanks Meter: 7
 
More
custom rom...3.1, prime 1.5
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes