5,594,877 Members 38,110 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[FIX] I Have Found A fix For HTC Sense 2.2.1

Tip us?
 
rickwyatt
Old
(Last edited by rickwyatt; 8th July 2011 at 09:47 PM.)
#1  
rickwyatt's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 412
Posts: 1,195
Join Date: Feb 2007
Location: london

 
DONATE TO ME
Default [FIX] I Have Found A fix For HTC Sense 2.2.1

FIX FOR HTC SENSE 2.2.1
----------------------------------------------------------


ONLY NEEDED

---------------------------------

You'll only need this if you have unlocked your boot-loader with alpahrev x
and you what to have the stock 2.2.1 with htc sense also you have to have root


ABOUT
-----------

Iv found a fix for the 2.2.1 htc sense were htc wallpapers and htc settings wizard
don't work and default wedgets a missing after hard reset
this will help people that had there hboot unlocked by alpahrev x
this will work with all 2.2.1 with sense including custom roms
i fixed it as i love the htc sense and i bet some people love it to

HOW TO
-----------------

[1] Copy to your sdcard
[2] Install 2.2.1 rom or use your backup
[3] Flash recovery recovery-clockwork-3.0.0.6-buzz or higher form here
[4] Flash sense-fix
[5] Hard Reset
[6] Reboot

BUGS
-----------
None

DOWNLOAD
------------------------

http://www.mediafire.com/?f87cs8yfzdk2pmr
 

My Phones Are:-

HTC One X : ISC Stock 4.0.4 Unlocked Bootloader & Rooted
Motorola Razr I : ICS Stock 4.0.4 Unlocked Bootloader & Rooted
Orange San Diego : 4.0.4 Rooted Stock
My Old Phones android Are:-
T-Mobile Pulse Mini > ZTE Racer > ZTE Blade > HTC HD2

My Old android Tablets Are:-
Dell Streak 7 16GB WiF > Archos g9 8gb > Samsung Note N7000 > Samsung Tab 2

Don't Forget To Say Thanks If I Helped You


The Following 11 Users Say Thank You to rickwyatt For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
zephyri-xr
Old
#2  
zephyri-xr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 333
Join Date: May 2010
Location: Karabuk
Quote:
Originally Posted by rickwyatt View Post
[CENTER]HTC SENSE FIX FOR 2.2.1
This title confused me for 5 secs

Sounds good, I'll wait for someone to flash it and see the results
HTC One
Resisting the urge to root it.
 
supendal
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 36
Posts: 239
Join Date: Sep 2010
That worked. Thank you.
 
phr3ak128
Old
#4  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 67
Join Date: Mar 2011
Could you explain this bug/fix please? How could you debug this problem?
 
dragdusan
Old
#5  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 31
Join Date: Feb 2011
Location: Odžaci
I'm also interested how you fixed this ))) Oh, btw good job for fix ))
 
rickwyatt
Old
#6  
rickwyatt's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 412
Posts: 1,195
Join Date: Feb 2007
Location: london

 
DONATE TO ME
i fixed it by replacing the HTCSetupWizard.apk with the Chinese rom how i found out witch apk was causing the problem was like this i extracted the Chinese rom and the stock rom then i replaced only the app and framework with the stock apps and framework ziped them up and flashed and it worked. HTC sense was working so then a thought i would replace only the htc apps with the ones in the stock rom after trill and error i found all the problems came form HTCSetupWizard.apk once i replaced it and reboot it fixed the htc sense
 

My Phones Are:-

HTC One X : ISC Stock 4.0.4 Unlocked Bootloader & Rooted
Motorola Razr I : ICS Stock 4.0.4 Unlocked Bootloader & Rooted
Orange San Diego : 4.0.4 Rooted Stock
My Old Phones android Are:-
T-Mobile Pulse Mini > ZTE Racer > ZTE Blade > HTC HD2

My Old android Tablets Are:-
Dell Streak 7 16GB WiF > Archos g9 8gb > Samsung Note N7000 > Samsung Tab 2

Don't Forget To Say Thanks If I Helped You


 
dragdusan
Old
#7  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 31
Join Date: Feb 2011
Location: Odžaci
Is there any way to make it like .apk file so we can install it on non-rooted phone???

Thanx in advance

Cheers
The Following User Says Thank You to dragdusan For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
phr3ak128
Old
#8  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 67
Join Date: Mar 2011
extract the apk from zip.
 
dragdusan
Old
#9  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 31
Join Date: Feb 2011
Location: Odžaci
I tried it, but no luck... it just say "application not installed" I unzipped it with androzip, went to .apk file, clicked install...

Sent from my HTC Wildfire using XDA App
 
dragdusan
Old
#10  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 31
Join Date: Feb 2011
Location: Odžaci
Maybe the problem lies in fact that sense and android system is up and running, and .apk file tries to replace setup wizzard...if u lunch setup from recovery, then u don't have sense and android up and running...am I right?

Sent from my HTC Wildfire using XDA App

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...