FORUMS

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

[Q] Alcatel OT-990 root and rom development

739 posts
Thanks Meter: 169
 
By Waza_Be, Recognized Developer on 11th July 2011, 09:07 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
8th January 2012, 03:08 PM |#141  
Member
Thanks Meter: 7
 
More
Thanks !

And now can someone dump the 2.3.4 rom and share it ?
Does this new rom work properly ?
 
 
8th January 2012, 03:24 PM |#142  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thanks ms28leo. I could easily root my ot-990 by following your post.
cheers!
9th January 2012, 12:15 PM |#143  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by tiliarou

Thanks !

And now can someone dump the 2.3.4 rom and share it ?
Does this new rom work properly ?

New firmware 2.3.4 knowing issues: No Market, a lots of bugs, and battery life is shorter than 2.2.2...
9th January 2012, 01:41 PM |#144  
Junior Member
Flag Tver'
Thanks Meter: 8
 
More
It seems that recent 2.3 roll-out was just a simple beta-test. Guys from 4pda.ru say that OTU now "updating" device with Froyo again. I guess TCT received a lot of complaints due Market's absence and decided to reconsider release date. And btw, one of the guys from 4pda said that he managed to keep OTU's temporary files while updating, and says that he may be able to extract system's image from them.
Last edited by ru_maniac; 9th January 2012 at 01:46 PM.
9th January 2012, 02:17 PM |#145  
PAGZLY's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Install the original ROM for the Serbian market is available from the "AndroidSrbija" Forum
Last edited by PAGZLY; 9th January 2012 at 02:23 PM.
9th January 2012, 02:20 PM |#146  
Junior Member
Flag Tver'
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by PAGZLY

Install the original ROM for the Serbian market can be downloaded "AndroidSrbija" Forum

Me and other guys at 4pda already tried; it's installing, but working only when Fly-Mode is enabled, otherwise it just crashes.
9th January 2012, 02:25 PM |#147  
PAGZLY's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
So far there are over 60 downloads and no one complained about the forum
9th January 2012, 02:53 PM |#148  
a43's Avatar
Member
Flag Saint Petersburg
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by milangfx

Someone please make a flashable .zip of 2.3.4!! Like Sebastian404 did with the O2, de-branded ROM...

I can do it if you will point me out on the how to. Is it possible to do it without root?
9th January 2012, 03:01 PM |#149  
Junior Member
Flag Tver'
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by PAGZLY

So far there are over 60 downloads and no one complained about the forum

Then we probably just having bad luck. I'll try to install it again.
9th January 2012, 03:17 PM |#150  
PAGZLY's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
I have personally tried various drivers for this model and I always came back to the initial state with that program.
Try it free!
9th January 2012, 10:05 PM |#151  
Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 16
 
More
Low space solution
Quote:
Originally Posted by mill.si

hi all! tnx: ms28leo for guide for root alcatel. I free some space!
i'm asking u guys how many space u have on rom i have max: 158,37 and free 32,35
i deleted some aps and move a lot of nonmovable apps on SD (move2SDenabler) in root mode. I have GO launcher. However when i use IGO or Gooogle maps i simly don't have inaf space the apps stop work. IGO is on SD card.
U think is realy rom(hardver) so small or is this because of prize of phone?

My pleasure, i m realy happy to know about that some on got help cos of me....

as u mentioned above low space problem so i recomend u to use LINK2SD app instead of app2sd, install it to ur device and in settings of the app set default location to sd, ...................n also set auto linkapp on installing....... cheers

One thing i wana mention, if u wana better result reset ur device first n after do this

---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------

Quote:
Originally Posted by ghonchoo

Thanks ms28leo. I could easily root my ot-990 by following your post.
cheers!

Happy to help Gudluck dear.......................................

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
alcatel, ot 990, ot 990 hsusb drivers, root
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes