Post Reply

[24 MAY] Dorimanx-ROM-HIGH-END 3.1.9 N277 ODEX NO-HOME-REFRESH+ZRAM+SKIN+TWEAKS+CRON

OP dorimanx

22nd August 2011, 09:07 PM   |  #3221  
ORiZorrie's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 117
 
406 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Strange thing. Must be my settings on sd-ext. Since I keep having it even when re-flashing.
22nd August 2011, 09:09 PM   |  #3222  
MystaMagoo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 76
 
1,059 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Quote:
Originally Posted by ORiZorrie

Can someone confirm whether it's normal that I can long-press the power button when the phone is locked?

It's annoying that it keeps unlocking my phone in my pocket (or reboots my device).

Small illustration with pictures:

I emailed the dev of agile lock and he's working on it.
There has been a few updates recently.

Quote:

hi, mysta magoo,

thank you for your support, and thank you for your feedback.

-about the home button issue,
you could go to setting "fix double lock screen issue", select mode two.
or select "use system security lock" in the setting, and set system security lock.

This worked for me.

The power button problem is strange because it didn't happen for me when you originally posted about it but now it does?
The Following User Says Thank You to MystaMagoo For This Useful Post: [ View ]
22nd August 2011, 09:15 PM   |  #3223  
ORiZorrie's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 117
 
406 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Quote:
Originally Posted by MystaMagoo

The power button problem is strange because it didn't happen for me when you originally posted about it but now it does?

Thanks for the hint. But I don't have the home button issue. That one is working as it should. However, I did install Agile lock at a certain point (3 weeks ago), but I had the issue my phone kept on unlocking in my pocket. It was too sensitive.
So I removed the Agile (uninstall) and re-activated the stock lockscreen. But ever since then I have this power-button issue on lockscreen.
22nd August 2011, 09:36 PM   |  #3224  
Bologna's Avatar
Recognized Developer
Flag Bologna
Thanks Meter: 1,145
 
917 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Donate to Me
More
Dorimanx, I have a simple question..
nandroid restore ->not recommended
titanium -> note rec
so... applist backup?
appsaver?
what do you advice for backup / restore?
22nd August 2011, 09:47 PM   |  #3225  
ORiZorrie's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 117
 
406 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Why not Titanium Backup Pro? Works like a charm here.
The Following User Says Thank You to ORiZorrie For This Useful Post: [ View ]
22nd August 2011, 09:56 PM   |  #3226  
Howell's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 65
 
533 posts
Join Date:Joined: Jul 2004
More
Quote:
Originally Posted by dorimanx

so for now i am on holiday

Take some rest... You desserve it
22nd August 2011, 10:02 PM   |  #3227  
Howell's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 65
 
533 posts
Join Date:Joined: Jul 2004
More
Quote:
Originally Posted by Bologna

Dorimanx, I have a simple question..
nandroid restore ->not recommended
titanium -> note rec
so... applist backup?
appsaver?
what do you advice for backup / restore?

I use both Nandroid backup/restore and Titanium Backup (free version). Works great. From time to time I also use Backup Master.

Quote:
Originally Posted by ORiZorrie

Why not Titanium Backup Pro? Works like a charm here.

Maybe because Titanium Backup (non pro) is free and do the job ?
The Following User Says Thank You to Howell For This Useful Post: [ View ]
22nd August 2011, 10:06 PM   |  #3228  
Bologna's Avatar
Recognized Developer
Flag Bologna
Thanks Meter: 1,145
 
917 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ORiZorrie

Why not Titanium Backup Pro? Works like a charm here.

am I wrong or dorimanx didn't think so? perhaps I'm wrong...
22nd August 2011, 11:07 PM   |  #3229  
MystaMagoo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 76
 
1,059 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Quote:
Originally Posted by ORiZorrie

Can someone confirm whether it's normal that I can long-press the power button when the phone is locked?

It's annoying that it keeps unlocking my phone in my pocket (or reboots my device).

Small illustration with pictures (power menu pops up when long-pressing the power button when device is locked)


Maybe it's a 'feature' introduced by a nightly?

I have rom version 2.7.4(earliest I have) I can revert back to to try.

But then again.....
Quote:
Originally Posted by pedmond

Nope, doesn't happen here...

I wiped and started from scratch with 2.7.8 and it happens from the start.

Seems it's been happening for a while....
http://code.google.com/p/cyanogenmod...detail?id=4032
Last edited by MystaMagoo; 22nd August 2011 at 11:26 PM.
The Following User Says Thank You to MystaMagoo For This Useful Post: [ View ]
22nd August 2011, 11:55 PM   |  #3230  
q9650's Avatar
Senior Member
Flag Munich
Thanks Meter: 76
 
492 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
When i want to unlock my phone, my touch doesn't work anymore...only pulling the battery helps. I reflashed everything from stock and its still presented. Haven't had this be4...any1 who knows the problem?

Ty

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
best rom, clk, dorimanx, fastest rom, gaming rom, home refresh, htc hd2 nandroid, kernel, mag, preformance, tweaked, tweaks, typhoon
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in HD2 Android NAND Development by ThreadRank