Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,116 Members 48,154 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Flashing back to stock rom.

Tip us?
 
Monteee
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Oct 2010
Default Flashing back to stock rom.

I need to repair my HD2 due to it's digitizer problems and I need to flash back to windows 6.5 and I have no idea how to do that. I was wondering which rom I should flash as my HD2 is from Hong Kong and I was wondering if I have to flash the radio back too. If someone could help me I would appreciate it.

Thanks
 
uli71
Old
(Last edited by uli71; 16th July 2011 at 09:46 AM.)
#2  
uli71's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 152
Posts: 827
Join Date: Apr 2010
First of all congratualations to your first post.

Try this:
- take a SD <= 2GB
- download ROM from HTC homepage by entering your HD2's serial number
- connect your SD to your PC by using a card reader
- format your SD by using to FAT32
- extract your downloaded ROM file by using 7-zip or something similar
- copy the RUU_signed.nbh to your SD
- rename RUU_signed.nbh to LEOIMG.nbh
- power off your HD2
- insert the SD
- press and keep pressed volume down button while you press power on button
- release buttons after you see boot screen
- follow the instructions you see on your HD2

But, don't forget: be sure your HD2's battery is fully charged, at least > 50%!

I hope this will do the job...

... if not, because you have HSPL on your HD2:
- remove HSPL first and switch back to original SPL
1st device: German T-Mobile branded One S
2nd device: German T-Mobile branded HD2 with ARTEMIS ROM

If you have the desire to install every new version of your most-favoured ROM, then perhaps you are suffering from ORD.

"SEARCH THIS THREAD" is not a design element, try it and you will be surprised.

The Following User Says Thank You to uli71 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
silverwind
Old
#3  
silverwind's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 99
Posts: 860
Join Date: Mar 2010
Location: Neverending Land
Quote:
Originally Posted by uli71 View Post
I hope this will do the job...

... if not, because you have HSPL on your HD2:
- remove HSPL first and switch back to original SPL
If you flash stock rom via micro sd, it will definitely remove your HSPL regardless of SPL or HSPL installed before flashing it
HTC One | Stock Rom 4.2.2
LG Optimus G Pro | Stock Rom 4.1.2
Sony Xperia Z Ultra | Stock Rom 4.2.2
Samsung Note 8 | Stock Rom 4.1.2
Samsung Note 10.1 | Stock Rom 4.1.2
Ipad 4 | iOS 6.1.3
Blackberry Q 10 | OS.10.1.0.4181
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes