Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,810,194 Members 51,681 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Problems with CM6.01 and Titanium Backup

Tip us?
 
Raikun
Old
(Last edited by Raikun; 20th July 2011 at 07:17 PM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 2
Join Date: Jul 2011
Location: Medellin
Default Problems with CM6.01 and Titanium Backup

Hey all.

I just flashed my Xperia Mini Pro with Slade's CM6.01 and everything works well, but when I start installing Titanium Backup, it immediately restarts my phone. Unknown sources is checked btw. I had CM7 working perfectly, but I kinda missed the FM Radio so I switched to CM6.

Would appreciate any help.

Greetings from Colombia

UPDATE: It seems the issue is with any app I try to install. I tried with AppBrain Market and the same reboot happens
The Following 3 Users Say Thank You to Raikun For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Raikun
Old
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 2
Join Date: Jul 2011
Location: Medellin
Nvm, I realized permissions were set to root on the app folder. By running

chown system:system /data/app
chmod 771 /data/app

I fixed the issue.
The Following 9 Users Say Thank You to Raikun For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
anancr
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 258
Join Date: Mar 2011
Location: Cali
I was having a problem installing apps in cyanocomb 1.3 this fixed that, thanks man.
- read first before comenting anything about the devs work
-it isn't really tigo, is uff but it works in the tigo network.
- don't do something to get a "thanks" do it, because, you want, you can, and you like to do it.



device: u20a rom: ????
device: c5502 rom: stock 4.2.2 bl: locked root: yes build: 10.3.1.A.0.244
 
anebg
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Dec 2010
Came here from http://forum.xda-developers.com/show...2&postcount=39 trying to get my [ROM] CyaNoComb v1.3 apps to work and it succeeded!

THANKS! :d
Thread Tools
Display Modes