Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,770,562 Members 37,755 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

'process system not responding' every time i installed something

Tip us?
 
york824
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 108
Join Date: Jul 2011
Default 'process system not responding' every time i installed something

I am getting this message every time I installed something. Either click on Wait or Force Close makes no difference. The phone is running smoothly and fast. It is not like I have to wait a minute for the system to get back to work correctly.
Is there any way to prevent this message from popping up? or does anyone else have the same issue here? Thanks.
 
Charles_l
Old
#2  
Member
Thanks Meter 27
Posts: 98
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by york824 View Post
I am getting this message every time I installed something. Either click on Wait or Force Close makes no difference. The phone is running smoothly and fast. It is not like I have to wait a minute for the system to get back to work correctly.
Is there any way to prevent this message from popping up? or does anyone else have the same issue here? Thanks.
Do a full factory reset should help, I think that is the apps your have installed have some compatibility issues with your rom, try uninstall the apps one by one , to see if one of them make your phone unstable.
Nexus 4: CM10.1 + Faux kernel | Xperia S: OpenSEMC
[retired]Milestone : CM9 | Xperia X8 : kuyaDROID v3
chromloop.com
 
XperianPro
Old
#3  
XperianPro's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 858
Posts: 2,230
Join Date: Nov 2010
Location: Mars

 
DONATE TO ME
This only happen on froyobread.

Sent from X8 using XDA Premium app and running Kuyadroid
Xperia and Xiaomi FAN
Xperia X8 (slow phone but good) > Xperia Live with Walkman (fastest but bad screen) > Xperia U (smooth as butter) > Xiaomi MI2S (best so far)

Sony Smartwatch 2 (not so useful)
The Following User Says Thank You to XperianPro For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
york824
Old
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 108
Join Date: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by as-mario View Post
This only happen on froyobread.

Sent from X8 using XDA Premium app and running Kuyadroid
Froyobread is the only rom I have tried... I didn't even try the stock rom.
So I guess I will just have to live with it.
 
york824
Old
#5  
Senior Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 108
Join Date: Jul 2011
Maybe it is also a signal to tell me not to install too many apps
I have already ~100 in my phone.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes