FORUMS

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

[ROM] Froyobread | v023f(remade) | 04/08/2011 (Mini Pro)

1,463 posts
Thanks Meter: 4,393
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
3rd August 2011, 11:36 PM |#501  
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 38
 
More
few more :

1. After reboot - boot animation - then the screen is blank for quite sometime. thru adb logcat i can see many thing being setup (this is 3rd boot i am talking abt and not the 1st boot)
2. If you reboot with option as CWM - does not work -
 
 
3rd August 2011, 11:40 PM |#502  
kormatoes's Avatar
Recognized Contributor
Flag newcastle upon tyne
Thanks Meter: 3,899
 
Donate to Me
More
All know but thanks people also never set auto brightness ( 1 hour to sort that out dam thing )

3rd August 2011, 11:41 PM |#503  
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 38
 
More
is anyone else facing this issue ? Its taking me ages to get the display on ...adb logcat shows phone is active and doing lots of things -
3rd August 2011, 11:53 PM |#504  
kormatoes's Avatar
Recognized Contributor
Flag newcastle upon tyne
Thanks Meter: 3,899
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by anon67

is anyone else facing this issue ? Its taking me ages to get the display on ...adb logcat shows phone is active and doing lots of things -

Could it be auto brightness

4th August 2011, 12:19 AM |#505  
Junior Member
Flag Santo André
Thanks Meter: 0
 
More
Froyobread.v023f - I installed using the instructions.
My phone only restart and restart.
The Froyobread.v023c worked using the same way to install. But with some bugs
I believe that is not my fault of 023f restart.
4th August 2011, 12:21 AM |#506  
kormatoes's Avatar
Recognized Contributor
Flag newcastle upon tyne
Thanks Meter: 3,899
 
Donate to Me
More
U got all hot fixes and the file f from eyama also

4th August 2011, 12:22 AM |#507  
stelios97's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Famagusta
Thanks Meter: 4,393
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by shaobr

Froyobread.v023f - I installed using the instructions.
My phone only restart and restart.
The Froyobread.v023c worked using the same way to install. But with some bugs
I believe that is not my fault of 023f restart.

try the new one i posted now!!!
4th August 2011, 12:22 AM |#508  
kormatoes's Avatar
Recognized Contributor
Flag newcastle upon tyne
Thanks Meter: 3,899
 
Donate to Me
More
All fixes in feed please read
Last edited by kormatoes; 4th August 2011 at 12:53 AM.
4th August 2011, 04:48 AM |#509  
suchevent's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,622
 
More
Quote:
Originally Posted by stelios97

try the new one i posted now!!!

thanks for the rom. really appreciate the work. here are a few things that i've noticed so far...

1. when installing in cwm, the rom still reads v023e
2. lockscreen in landscape looks completely messed up
3. pwr button > reboot > recovery (xRecovery or cwm) still does not work
4. market app download status still not showing up on status/notification bar
5. unable to turn off screen-on, screen-off animation
6. volume rocker wake not working
Last edited by suchevent; 4th August 2011 at 05:49 AM.
4th August 2011, 06:10 AM |#510  
stelios97's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Famagusta
Thanks Meter: 4,393
 
Donate to Me
More
[QUOTE=syc7090;16307075]thanks for the rom. really appreciate the work. here are a few things that i've noticed so far...

1. when installing in cwm, the rom still reads v023e


1)This is because i forgot to edit the updater-script
The Following 2 Users Say Thank You to stelios97 For This Useful Post: [ View ]
4th August 2011, 06:36 AM |#511  
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 38
 
More
yes it was ;) . The display issue should be related to it as well i think , although have not rebooted my phone.

the reboot option to recovery - CWM does not work (have not tried xrecovery as well).



Quote:
Originally Posted by kormatoes

Could it be auto brightness

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
xda
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes