Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,817 Members 54,059 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

FB Contacts

Tip us?
 
magicelf
Old
(Last edited by magicelf; 29th July 2011 at 02:52 AM.)
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 144
Join Date: Apr 2010
Default FB Contacts

Is there a way to only sync photos with existing contacts from Facebook? For some reason, all of my Facebook contacts are now in my phone and I don't really need them all there. Is there a way to fix this?



EDIT: Figured it out. For anyone wondering, all you do is Open Contacts -> Press Menu button -> Display Options and then un-check Facebook and it will clear out your FB Contacts, but leave the ones you entered yourself.
 
escalavee
Old
#2  
escalavee's Avatar
Member
Thanks Meter 0
Posts: 99
Join Date: Sep 2010
Location: Somewhere in Michigan
Thank you so much for this! I deleted all of the fb contacts that got added by hand then they all synced back again... I was like wtf dude.... glad I searched and found this, I was going to make a new thread!

Sent from my DROID3 using Tapatalk
I am a chick. Please don't mistake me for a dude. Thank you.

Galaxy S III
 
pplude
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 103
Join Date: Jul 2011
Location: Southbury, CT

 
DONATE TO ME
I just installed Facebook from the Market and it worked.
Droid 3 - Rooted Stock
Acer Iconia A500 - Rooted - Virtuous Galaxy v. 1.0.5
 
tcrews
Old
#4  
tcrews's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 175
Posts: 722
Join Date: May 2010
Quote:
Originally Posted by pplude View Post
I just installed Facebook from the Market and it worked.
yep, just install Facebook, launch it and it'll ask (the first time...after logging in) "sync all contacts" or "sync only existing contacts" Choose existing. Done.
http://android.snkbitten.com/
Motorola Droid, Droid 2, Droid 3 and Droid 4 (all rooted)
Motorola Moto X DevEd - KK 4.4.2 + Root
Google Nexus 10 - KK 4.4.2 + Root
 
daleykd
Old
#5  
daleykd's Avatar
Member
Thanks Meter 0
Posts: 41
Join Date: Jul 2008
Location: Anna, TX
I was having issues with this working the way I wanted, so I just used SyncMyPix. Does syncing it using the FB app or using and FB account sync more than just the pictures?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes