Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,768,101 Members 43,444 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Wildfire S without HTC Sense

Tip us?
 
Raidillon
Old
(Last edited by Raidillon; 30th July 2011 at 04:18 PM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Jul 2011
Location: Bursa
Arrow [Q] Wildfire S without HTC Sense

hi guys i am a new one and my english not very good, sorry
i need help

i bought an htc wildfire s in last week

i dont want to use htc sense, i want to use normal android

can i install a rom which include only android 2.3.4? would it work stable?

if the answer is no, how i abrogate sense ui when i am using default rom?

i tried a method (it's for wildfire, not s);

'clearing htc sense's defaults in settings menu and pressing home'

but it's not working for wildfire s


thanks for your help
 
imlgl
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 129
Posts: 1,160
Join Date: Aug 2010
Location: Norfolk
It's possible, first though you need to have your phone rooted, I assume you still have S-on so you would need to use the XTC clip. Then install a ROM without Sense, at the moment there is none, but hopefully Cyanogenmod will be ported over to the Wildfire S.
 
Raidillon
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Jul 2011
Location: Bursa
Quote:
Originally Posted by imlgl View Post
It's possible, first though you need to have your phone rooted, I assume you still have S-on so you would need to use the XTC clip. Then install a ROM without Sense, at the moment there is none, but hopefully Cyanogenmod will be ported over to the Wildfire S.
thanks for the reply

i think i can learn root and flashing methods. i will wait cyanogenmod's rom

well, do i live in troubles then this operation?

for example, android market can recognize my phone model through my google account. will i encounter incompatibilites for like these features?
 
imlgl
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 129
Posts: 1,160
Join Date: Aug 2010
Location: Norfolk
No you won't encounter any problems.
 
Raidillon
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Jul 2011
Location: Bursa
Quote:
Originally Posted by imlgl View Post
No you won't encounter any problems.
okay thanks dude but

wildfire s can't root now, i just learned that
 
sammyke007
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 93
Posts: 257
Join Date: Jun 2006
Location: Zwijndrecht

 
DONATE TO ME
You can use this ROM:
htcmania.com/showthread.php?t=240662

European ROM with most of Sense and Rosie stripped.

It's from a Spanish DEV forum. All credits go to them!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


[OTA Captured] Android 4.4.3 Lands on European HTC One M7

The secound release of the Android L Developer Previewmay be the new hotness for … more

Take a Perfectly Stable Shot with Open Camera

The camera app on our Android smartphones and tablets isn’t something we focus on all … more

Motorola Droid X Receives Almost Fully Functional KitKat Port

While we are all wondering when Google will decide to officially release … more

XDA Xposed Tuesday: Kids Mode for Your Phone – XDA Developer TV

The greatest thing about technology is its ability to teach and promote … more