FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

[Q] Message Issue

1,418 posts
Thanks Meter: 264
 
By tylermaciaszek, Senior Member on 2nd August 2011, 04:44 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi SK4G community

can anyone help me out?
There are 3 people i usually text on a daily basis.(i know so populaur) every morning when i wake up i get a text from them saying them "why are you sending me that you said that last night!" and i am always confused about it.
They seem to be getting old messages from my phone overnight.
i turn my phone off everynight so i dont even know how it has the ability to send a message.
any advice would be apprecated.
Thanks Everyone Who Helps!
 
 
2nd August 2011, 04:59 PM |#2  
xmeatizmurderx's Avatar
Senior Member
Flag minneapolis
Thanks Meter: 45
 
Donate to Me
More
That usually happens after you reboot if a message wasn't sent, I dunno why it would do that on stuff you already sent. Are you using the stock messaging app?
2nd August 2011, 05:10 PM |#3  
tylermaciaszek's Avatar
OP Senior Member
Flag Selden
Thanks Meter: 264
 
More
Quote:
Originally Posted by xmeatizmurderx

That usually happens after you reboot if a message wasn't sent, I dunno why it would do that on stuff you already sent. Are you using the stock messaging app?

yes im on the stock rom with the stock messaging app.
2nd August 2011, 09:37 PM |#4  
Member
Flag Orange County
Thanks Meter: 7
 
Donate to Me
More
I had this problem I had a old tmobile sim card upgraded it with tmobile and it works now

Sent from my SGH-T839 using XDA Premium App
3rd August 2011, 01:35 AM |#5  
tylermaciaszek's Avatar
OP Senior Member
Flag Selden
Thanks Meter: 264
 
More
Quote:
Originally Posted by Brundonm

I had this problem I had a old tmobile sim card upgraded it with tmobile and it works now

Sent from my SGH-T839 using XDA Premium App

ill try and get a new sim card and see what happens thanks
3rd August 2011, 02:39 AM |#6  
LostSoul119's Avatar
Member
Framingham
Thanks Meter: 15
 
More
it happens to me too, no matter if stock rom or SMX or SMGC. only when i reboot or shut it off.. on messages that WERE sent.
3rd August 2011, 02:46 AM |#7  
tylermaciaszek's Avatar
OP Senior Member
Flag Selden
Thanks Meter: 264
 
More
Quote:
Originally Posted by LostSoul119

it happens to me too, no matter if stock rom or SMX or SMGC. only when i reboot or shut it off.. on messages that WERE sent.

so i guess its a sk4g issue ill talk to tmobile tomorrow
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes