Post Reply

2.3.4-4.5.1A-1_SUN-198_7-CM 10/24/11 latest SBF build Stock ROM FIXED DATA [10/27]

OP Yay 4 Juggs

20th August 2011, 06:55 AM   |  #291  
sjamie's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 353
 
1,905 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Quote:
Originally Posted by currambero

I can confirm that they are beginning to push the official OTA. I received a replacement MoPho yesterday in the mail and still have the old MoPho since I haven't received the Return Kit to ship it back to Sprint.

I was erasing all the info on the old MoPho, I decided to connect to my WiFi connection and see if there were any updates, I pressed update the Motorola Software and BEHOLD it said there was an update available! It is now updated to:

Build 4.5.1A-1_SUN-154_5
System Version 45.2.5MB855.Sprint.en.US
Baseband Version n_01.28.05s.fk

Now my NEW MoPho, still hasn't received the update.... let's see what happens!

This is very good news! (crossing fingers)
20th August 2011, 07:03 AM   |  #292  
seniorstew's Avatar
Senior Member
San Diego CA
Thanks Meter: 26
 
468 posts
Join Date:Joined: Feb 2006
So I've tried updating the ota over 3g and wifi.. device goes into boatloader.. progress bar gets halfway then the famous android with a explanation point and phone reboots saying software update failed.. iam rooted using the non HD dock process if that helps..

Sent from my MB855 using XDA Premium App
20th August 2011, 07:20 AM   |  #293  
kkwus74's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 12
 
402 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Let's hope i get mine soon.... *fingers crossed *

Sent from my MB855 using Tapatalk
20th August 2011, 12:13 PM   |  #294  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
11 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
Quote:
Originally Posted by seniorstew

Was your old Photon rooted before the update?

Sent from my PG86100 using XDA Premium App

Negative, I never got the chance to root.

Sent from my MB855 using XDA App
20th August 2011, 01:38 PM   |  #295  
Yay 4 Juggs's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 481
 
1,381 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by currambero

I can confirm that they are beginning to push the official OTA. I received a replacement MoPho yesterday in the mail and still have the old MoPho since I haven't received the Return Kit to ship it back to Sprint.

I was erasing all the info on the old MoPho, I decided to connect to my WiFi connection and see if there were any updates, I pressed update the Motorola Software and BEHOLD it said there was an update available! It is now updated to:

Build 4.5.1A-1_SUN-154_5
System Version 45.2.5MB855.Sprint.en.US
Baseband Version n_01.28.05s.fk

Now my NEW MoPho, still hasn't received the update.... let's see what happens!

You do notice the updated build is exactly the same as the release i put out last week in this very thread right?
20th August 2011, 02:36 PM   |  #296  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
11 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
Quote:
Originally Posted by Yay 4 Juggs

You do notice the updated build is exactly the same as the release i put out last week in this very thread right?


I know... (thank you very much) but its now being done OTA.
So it is official as far as Sprint is concerned.


Sent from my MB855 using XDA App
20th August 2011, 03:00 PM   |  #297  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
13 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Quote:
Originally Posted by currambero

I know... (thank you very much) but its now being done OTA.
So it is official as far as Sprint is concerned.


Sent from my MB855 using XDA App

So did it fix the no audio bug?
20th August 2011, 03:10 PM   |  #298  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
11 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
Quote:
Originally Posted by k425

So did it fix the no audio bug?

Ok, so it's been just over 12 hrs since the update and so far it has not done it, considering that after the initial activation it only took 4 hours for the audio problem to begin... so, so far, so good... keep your fingers cross.

Sent from my MB855 using XDA App
The Following User Says Thank You to currambero For This Useful Post: [ View ]
20th August 2011, 03:15 PM   |  #299  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
13 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Wink
Quote:
Originally Posted by currambero

Ok, so it's been just over 12 hrs since the update and so far it has not done it, considering that after the initial activation it only took 4 hours for the audio problem to begin... so, so far, so good... keep your fingers cross.

Sent from my MB855 using XDA App

Thanks! I will keep my fingers crossed for you... and all the rest of the Photon users with this no audio bug!
20th August 2011, 04:56 PM   |  #300  
Junior Member
Flag LA, CA
Thanks Meter: 4
 
20 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by roseng

I was having some minor issues including occasional problems entering text in SMS as well as missed calls and occasional auto-reboot.

Upgraded to MR3 last night. Followed the PDF and had no issues. Took about 45 minutes for the entire process. I called and got my MSL but did not need it. It just did everything automatically OTA.

This is a good device but we are definitely early in the curve and it is a bit painful. Hopefully this will help.

My BB Tour 9650 takes at least 12 minutes to boot and crashes on it's own, so this is a pleasure by comparison.

Had an XPRT and returned it after 2 days, a total POS. Photon is so much better.

Great forum!
Great help!
Great people!

Thanks!

Update,

After installing MR3 I began having a series of random reboots during the day. It occurs to me that the issue may be the various app and not the phone. I have wiped the phone and am starting over with just my email (enhanced Email) app for now. Nothing else but that and the stock apps. I'll give it the weekend and see if the rebooting stops.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes