FORUMS

XDA Recap: This Week In Android (Apr 18 – 25)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more

Sunday Debate: Custom ROMs vs. Modular Tweaks

Join us in a fun Sunday Debate on Mods and ROMs. Come with your opinions and feel free to … more

AOSP 5.1 Lollipop for Nexus Q

Google Nexus Q is an intriguing device released with Android 4.0 Ice Cream Sandwich. It was abandoned by … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (Apr 17 – 24)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

【2011/08/05】Baseband Switcher V 4.1 | Signal intelligent monitoring

5th August 2011, 02:34 AM |#1  
OP Senior Member
Flag Linfen
Thanks Meter: 40
 
More
This version support show the dBm asu to you.

Update:
1. Support English well.
2. Adjust the layout file
3. Add Tab icon and un-selected effect of selected effect
4. Add some new baseband config
5. Optimized code for each module
6. Modified the execution order and the interface
7. Adjust the configuration of the prompt box displays, more intuitive
8. Add Confirm boxes to prevent misuse verification.
9. Adding real-time display the current signal strength to facilitate the players view
10. When the baseband is not displayed when the unknown is identified
11. When a user accidentally deleted the baseband configuration, the assistant can provide the baseband recovery.

MFUNZ DEFY.BasebandSwitcherV4.1.apk
The Following 20 Users Say Thank You to nov.six@qq.com For This Useful Post: [ View ]
 
 
5th August 2011, 04:22 AM |#2  
hailmary's Avatar
Senior Member
Flag manila
Thanks Meter: 135
 
More
This is nice.,is this the same bbswitcher by itfunz? A enhanced version?
5th August 2011, 06:08 AM |#3  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
Do you plan to translate it to more languages?
5th August 2011, 06:58 PM |#4  
Member
Thanks Meter: 12
 
More
Works very well with my miui 1.8.5. Using sg/ina/my (celcom).

Thanks a lot.

Sent from my MB525 using XDA App
22nd November 2011, 05:02 PM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Do I need to be rooted?
22nd November 2011, 05:21 PM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by dnwk

Do I need to be rooted?

yes,phone has to be rooted.

Sent from my MB525 using XDA Premium App
26th January 2012, 01:22 PM |#7  
obscurant1st's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 24
 
Donate to Me
More
Error comes saying, my baseband configuration is damaged. what to do now? I tried to reset, and phone restarts, then again if I try to change baseband, the error comes again!


EDit:

dude you saved my ass.
I deleted that system/etc/motorola/bp_nvm_default and used your baseband switcher to reset it to dafault and bingo it worked like a charm.
Last edited by obscurant1st; 26th January 2012 at 03:54 PM.
26th January 2012, 03:57 PM |#8  
diamond_lover's Avatar
Senior Member
Top Secret
Thanks Meter: 116
 
More
Quote:
Originally Posted by obscurant1st

Error comes saying, my baseband configuration is damaged. what to do now? I tried to reset, and phone restarts, then again if I try to change baseband, the error comes again!


EDit:

dude you saved my ass.
I deleted that system/etc/motorola/bp_nvm_default and used your baseband switcher to reset it to dafault and bingo it worked like a charm.

Same here, CM7.2
31st January 2012, 12:47 PM |#9  
Junior Member
Flag Pirapora City
Thanks Meter: 0
 
More
Why dont have any configuration like this 850/1800/2100?

need to know if the "Bbs" only sets the 3G network? Or it also sets GSM too?
16th May 2012, 12:45 AM |#10  
Junior Member
Flag Twin Cities, MN
Thanks Meter: 7
 
More
Thanks! This got my 3G back after flashing to CEE 2.2.2!
The Following User Says Thank You to Laserbait For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes