Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] HTC 7 Pro Radio ?

OP charboss

5th August 2011, 04:11 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Is there a specific thread radios for htc 7 pro ?
I'm currently using Radio 5.63.09.13_3a_22.36.50.15U
I'm in asia, I can not access 'ussd code running', it always appears the message 'phone failed'
Thank you for attention.
Last edited by charboss; 5th August 2011 at 04:22 PM.
11th August 2011, 03:29 PM   |  #2  
ceesheim's Avatar
Forum Moderator
Flag No Android Fanboys Please !!!
Thanks Meter: 2,182
 
3,371 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by charboss

Is there a specific thread radios for htc 7 pro ?
I'm currently using Radio 5.63.09.13_3a_22.36.50.15U
I'm in asia, I can not access 'ussd code running', it always appears the message 'phone failed'
Thank you for attention.

download a pro7 rom that has a radio that you want to try.
rename the .exe to .zip
extract the .zip
remove the "RUU_sighned.nbh"
bring phone in bootloader.
run the "ROMUpdateUtility.exe"
follow the instructions on screen.

remember that this will hard reset the phone.
before you do all this first R/H spl your phone.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1195647

if you are not scared you could try this " http://forum.xda-developers.com/show...1#post16460826 "
custom wrapper that don't hard reset the phone (the task00)

but remember that I nor anybody on xda is responsible for any bricks .
(for your information, I tested that tool on my hd7 but also wrappers from hd2 and it didn't brick my phone, I simply got error so you could try it )
Last edited by ceesheim; 11th August 2011 at 03:32 PM.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
htc7pro, radio
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes