FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

No charging light?

621 posts
Thanks Meter: 142
 
By A2CKilla, Senior Member on 6th August 2011, 09:11 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
So does anyone know the deal with the charging light? It only comes on if the phone is charging while powered off

Sent from my MB855 using XDA App
 
 
7th August 2011, 02:01 AM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Same issue here. I went into Sprint today and was told that this is a known issue and expect the software updates to fix.
7th August 2011, 02:50 AM |#3  
Palmetto Dread's Avatar
Member
Orangeburg
Thanks Meter: 6
 
More
Try light flow it's in the market

Sent from my MB855 using XDA Premium App
The Following User Says Thank You to Palmetto Dread For This Useful Post: [ View ]
7th August 2011, 02:58 AM |#4  
Senior Member
Los Angeles
Thanks Meter: 314
 
More
I hope its fixed in the maintenance release. This would be really useful.
7th August 2011, 03:30 AM |#5  
kkwus74's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 12
 
More
Think it was made like that.. I have the xoom and it does the same thing... And it's stated in the manual on vthe xoom that it's supposed to be like that...

Sent from my MB855 using Tapatalk
7th August 2011, 04:24 AM |#6  
Senior Member
Los Angeles
Thanks Meter: 314
 
More
Quote:
Originally Posted by kkwus74

Think it was made like that.. I have the xoom and it does the same thing... And it's stated in the manual on vthe xoom that it's supposed to be like that...

Sent from my MB855 using Tapatalk

I had the xoom and the xoom shows a white LED when charging and a green LED when full charge. This must be a bug. I hope its fixed.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes