Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,742,782 Members 38,239 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Insufficient Space for apps

Tip us?
 
Sean_K
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jan 2011
Question [Q] Insufficient Space for apps

I'm sorry if this has been asked already but I'm really new to all of this, I recently put the cyanogens rom on my HD2 and everything works fine but for some reason I can't download apps on the marketplace because it says Insufficient Space on device but I have a 16gig sd and 555mb still left on my internal?
 
AthenaLod
Old
#2  
AthenaLod's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 563
Join Date: Feb 2008
Location: Amman, Jordan
go to your apps from the settings and move them (start with the largest) one by one to the sd card.
Current smartphones:
Samsung Galaxy S3 (GT I9300) Stock 4.1.2 - Rooted
2012 Nexus 7 (16GB, WiFi): Stock 4.4 - Rooted
HTC TouchPro (AT&T Fuze): ROM: [15.May.2011] Energy WM 6.5, Build 21916 with Sense 2.5

Previous smartphones:
T-Mobile HTC HD2: Tytung's Dec. 9, 2012 NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a (NAND)
HTC TyTN II (AT&T Tilt)
Palm Treo 600
HTC Wizard (Cingular 8125)
 
Sean_K
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by AthenaLod View Post
go to your apps from the settings and move them (start with the largest) one by one to the sd card.
I've done that but for some reason it still says I don't have enough space is there anyway to make the sd the default place where marketplace downloads go to?
 
elbartho_de
Old
#4  
elbartho_de's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 13
Join Date: Sep 2010
search the market for app2sd, you'll be notified each time you can move a new installed app to sd
 
dwgarfield
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Aug 2009
Default Same issue

Im having the same issue. My phone says that i have used 19mb and i have 768mb free on the internal storage. But when i try to install something i get an out of space error. This is the first time that ive had this issue. ive gone as far as wiping everything with task 29 and starting over with a new rom. same issue. Any ideas?
 
coc014
Old
#6  
Member
Thanks Meter 13
Posts: 87
Join Date: Oct 2011
Location: Caen

 
DONATE TO ME
Try to install a rom with ext support and create ext 2 partition with cwm recovery in magldr , it will work i think.
 
sn0vvman
Old
#7  
sn0vvman's Avatar
Member
Thanks Meter 8
Posts: 58
Join Date: Jan 2011
Location: Урюпинск
That could help:
1. Reboot into CWM Recovery
2. Advanced\Fix Permissions
3. Reboot

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...