FORUMS

OnePlus Addresses Reservation List Cheating

Jake Cooper figured out how to bump his place up on OnePlus’ reservation list and … more

OnePlus 2 Benchmark Scores Show Its Muscle

This video by FoneArena contains all the popular benchmarks being tested on the OnePlus 2, … more

Sony’s Emergence in The Middle: Is The Price Right?

Sony’s Electronics Division is not in its best days, and its smartphone … more

HTC Delivering Ads Straight to Sense Home

HTC’s 2015 has been a year marked by a desperate search for revenue.The HTC One M9 … more

[Q] Insufficient Space for apps

2 posts
Thanks Meter: 0
 
By Sean_K, Junior Member on 7th August 2011, 10:20 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I'm sorry if this has been asked already but I'm really new to all of this, I recently put the cyanogens rom on my HD2 and everything works fine but for some reason I can't download apps on the marketplace because it says Insufficient Space on device but I have a 16gig sd and 555mb still left on my internal?
 
 
7th August 2011, 11:37 PM |#2  
AthenaLod's Avatar
Senior Member
Flag Amman, Jordan
Thanks Meter: 27
 
More
go to your apps from the settings and move them (start with the largest) one by one to the sd card.
8th August 2011, 12:00 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by AthenaLod

go to your apps from the settings and move them (start with the largest) one by one to the sd card.

I've done that but for some reason it still says I don't have enough space is there anyway to make the sd the default place where marketplace downloads go to?
8th August 2011, 03:21 PM |#4  
elbartho_de's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
search the market for app2sd, you'll be notified each time you can move a new installed app to sd
25th October 2011, 06:15 PM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Same issue
Im having the same issue. My phone says that i have used 19mb and i have 768mb free on the internal storage. But when i try to install something i get an out of space error. This is the first time that ive had this issue. ive gone as far as wiping everything with task 29 and starting over with a new rom. same issue. Any ideas?
26th October 2011, 06:11 PM |#6  
Senior Member
Flag Caen
Thanks Meter: 18
 
More
Try to install a rom with ext support and create ext 2 partition with cwm recovery in magldr , it will work i think.
28th October 2011, 10:01 AM |#7  
sn0vvman's Avatar
Member
Flag Урюпинск
Thanks Meter: 8
 
More
That could help:
1. Reboot into CWM Recovery
2. Advanced\Fix Permissions
3. Reboot
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes