FORUMS
Remove All Ads from XDA

Bubble Breaker & Solitaire Full Cab

2,004 posts
Thanks Meter: 2
 
Post Reply Email Thread
I have seen threads with requests for the default bubblebreaker & solitaire, but none of them actually worked and when they did, they had issues...

So I created this cab file which is also part of one of my rom's service pack, to install a clean Bubble Breaker & Solitaire


note: only tested on wvga
Attached Files
File Type: cab SGXU Default Games.cab - [Click for QR Code] (359.3 KB, 4017 views)
 
 
27th June 2010, 05:42 PM |#2  
Senior Member
Flag Jalpaiguri
Thanks Meter: 45
 
More
Thanks a lot. Was really waiting for this.
29th June 2010, 11:51 AM |#3  
Senax's Avatar
Senior Member
Flag Arnhem
Thanks Meter: 45
 
More
Cool ThanX a MillioN spikegotti!!
I've been looking for this since I've got my Topaz!~! Without much success I must add, apart from a few nice clones. Now I'll get ready to ditch a lot of 'm
13th July 2010, 08:24 PM |#4  
Junior Member
Flag Ilfracombe
Thanks Meter: 0
 
More
Excellent, Thanks for this been trying to find it for days
13th July 2010, 09:15 PM |#5  
paulovpinto's Avatar
Member
Flag Porto
Thanks Meter: 1
 
More
Nice post

Thanks
13th July 2010, 10:05 PM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
thanks a lot my friend
15th July 2010, 05:56 AM |#7  
Pharmako's Avatar
Senior Member
Flag Sofia
Thanks Meter: 7
 
Donate to Me
More
Question
Did anybody try this in a qvga device 240x320 with manila 2d? Would it work?

First a correction : Previously I had typed "240x360", fast typing (late hours) mistake, my apologies.

Now to the matter in question:

Answer to myself and ony other lost souls that may end up reading this thread:

Solitaire is working fine and looking good in HTC TyTN -Herm200-) with WM 6.5 Build 23088, touch flo v2 Build 19191432.

Bubble Breaker is working but not looking good (instead of whole bubbles you get halves or squares). That's why I decided to make my own cabs from a clean WM 6.5 realease for QVGA.

If anybody is interested (both Solitaire and Bubble Breaker in separete cabs):

http://rapidshare.com/files/40924265...taire.cab.html

http://rapidshare.com/files/40932814...eaker.cab.html

Disclaimer: I'm an absolute noob here, so use at your own risk, not that I haven't tested it myself, of course
The Following User Says Thank You to Pharmako For This Useful Post: [ View ] Gift Pharmako Ad-Free
15th August 2010, 04:09 PM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thanks. It's working.
15th August 2010, 06:56 PM |#9  
tito12's Avatar
Senior Member
Flag Tel Aviv
Thanks Meter: 83
 
More
Thanks Pharmako, I installed bubblewrap, no probs
16th August 2010, 10:16 AM |#10  
Pharmako's Avatar
Senior Member
Flag Sofia
Thanks Meter: 7
 
Donate to Me
More
I'm glad to help.
The Following User Says Thank You to Pharmako For This Useful Post: [ View ] Gift Pharmako Ad-Free
6th September 2010, 12:34 AM |#11  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thumbs up Thanks for this
Thanks for sharing this cab was looking all over for it. Just installed Valkyries new ROM for HD2 and wasn't included. Much obliged
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
bubble breaker cab, bubblebreaker cab, solitaire cab, wm default games cab

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes