Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
View Poll Results: Witch feature you want in next version ?
Native Sense Lockscereen 134 51.15%
Galaxy Styled Widgets 128 48.85%
Voters: 262. You may not vote on this poll

Thread Closed

[ROMS] Gingerbread, CyanogenMod 9 with 2.6.35.14 preRC, MIUI 2.2.24 Build One

OP mikegapinski

28th February 2012, 12:11 AM   |  #2981  
Member
Thanks Meter: 7
 
64 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
ok what i did was, unistal latinime, and after that flash again htc_ime and voila its working and i don´t disable anything
28th February 2012, 01:38 AM   |  #2982  
he4dhuNTeR's Avatar
Member
Flag Lich, Germany
Thanks Meter: 14
 
81 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
doesnt work

back to b5
28th February 2012, 03:41 AM   |  #2983  
Senior Member
Flag Bogotá
Thanks Meter: 11
 
145 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Swype dont work on beta 6
The Following User Says Thank You to arperalta3 For This Useful Post: [ View ]
28th February 2012, 03:49 AM   |  #2984  
delsus's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 869
 
4,580 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Installed the HTC ime through recovery but it would not show under input settings on a 210MB system,

Also off topic, but when I was flashing the resized bootloader my phone was showing a lot of bad blocks when wiping data, is there any way to fix that, or just ignore it for now?

Sent from my LG GT540 Swift using XDA App
28th February 2012, 04:05 AM   |  #2985  
LeoPosas's Avatar
Recognized Contributor
Flag SPS
Thanks Meter: 3,621
 
1,838 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by delsus

Installed the HTC ime through recovery but it would not show under input settings on a 210MB system,

Also off topic, but when I was flashing the resized bootloader my phone was showing a lot of bad blocks when wiping data, is there any way to fix that, or just ignore it for now?

Sent from my LG GT540 Swift using XDA App

If everything you do on fasboot mode works, ignore it
28th February 2012, 06:56 AM   |  #2986  
eoghan2t7's Avatar
Recognized Contributor
Flag Belfast
Thanks Meter: 2,154
 
4,189 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Can someone pm me there cm9 build.prop please

Sent from my HTC Wildfire S using xda premium
28th February 2012, 07:52 AM   |  #2987  
fishears's Avatar
Recognized Developer
Flag Ask Google
Thanks Meter: 2,713
 
2,421 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
I can't unlock the SIM - there's no number pad...
28th February 2012, 08:27 AM   |  #2988  
Senior Member
Flag Đakovo
Thanks Meter: 22
 
144 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Shut down sim lock with other fon (no pin) and will work. Deep sleep not working, in airplain mod works.sorry for english

Sent from my Full Android on Vendor LG Optimus using XDA App
28th February 2012, 08:42 AM   |  #2989  
wwenigma's Avatar
Senior Member
Flag Miskolc
Thanks Meter: 512
 
793 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Donate to Me
More
Swipe right to left on htc keyboard. (Fix installed?)

Sent from my GT540 using xda premium
28th February 2012, 12:24 PM   |  #2990  
mikegapinski's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Szczecin
Thanks Meter: 2,309
 
731 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Donate to Me
More
You right wwenigma now MIUI 2.2.24 for Swift is there:
http://mikegapinski.androidus.pl/miu...android-4-0-3/

All Asking about non deposit links read the page carefully

The Following 4 Users Say Thank You to mikegapinski For This Useful Post: [ View ]
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
android 4.0 gt540, ice cream sandwich gt540, lg gt540, mike gapinski
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes