Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,804,274 Members 38,545 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

N.O.V.A. 2 / Spiderman TM Working on Transformer [ROOT]

Tip us?
 
prewed
Old
(Last edited by prewed; 15th August 2011 at 09:50 PM.)
#1  
prewed's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 96
Join Date: Dec 2008
Location: Hannover / Germany
Lightbulb N.O.V.A. 2 / Spiderman TM Working on Transformer [ROOT]

With small trick N.O.V.A. 2 working on Transformer
You will need:

1. ROOT
2. Install N.O.V.A. 2 / Spider-Man: Total Mayhem HD (Acer A500 or Xoom versions)
3. Edit "build.prop" file "/system/build.prop"
replace strings
Code:
ro.product.model=EPAD
ro.product.manufacturer=asus
with
Code:
ro.product.model=A500
ro.product.manufacturer=Acer
or
Code:
ro.product.model=Xoom
ro.product.manufacturer=Motorola
and then reboot
3. Have Fun



The Following 3 Users Say Thank You to prewed For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Billy-X
Old
#2  
Billy-X's Avatar
Member
Thanks Meter 0
Posts: 30
Join Date: Jul 2011
thanks for the info! ^^

quick question
where i can find "build.prop"?
 
prewed
Old
#3  
prewed's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 96
Join Date: Dec 2008
Location: Hannover / Germany
in /system/ "/system/build.prop"

OP updated

P.S: Don't forget to Backup!
 
Freemantig
Old
#4  
Freemantig's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 173
Join Date: Aug 2010
Location: Oklahoma
Can i download an Acer Rom and Copy a and paste the build.prop ?

Sent from my Liberty using XDA Premium App
 
prewed
Old
#5  
prewed's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 96
Join Date: Dec 2008
Location: Hannover / Germany
Freemantig
Bad idea, dont do that this will lead to bootloop
 
SwiftLegend
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 90
Posts: 799
Join Date: Apr 2010
Good work. I forget that was in build.prop. This may actually work for all Gameloft games. I'll wait til more info is known thought, because I'd hate to waste money on something I can't use.
 
Billy-X
Old
#7  
Billy-X's Avatar
Member
Thanks Meter 0
Posts: 30
Join Date: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by prewed View Post
in /system/ "/system/build.prop"

OP updated

P.S: Don't forget to Backup!
i can confirm that this mod is working hehehehe thanks alot prewed

now download the game data 400mb+

ps: yup i do backup... .bak ^^
 
combat goofwing
Old
#8  
combat goofwing's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 105
Posts: 2,026
Join Date: Mar 2009
Could this work for Spiderman total mayhem. I haven't been able to get that to work

ASUS TRANSFORMER PRIMED
HTC ONE In Silver , Nexus7 2012 and ASUS EPAD transformer
 
prewed
Old
(Last edited by prewed; 15th August 2011 at 07:08 PM.)
#9  
prewed's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 96
Join Date: Dec 2008
Location: Hannover / Germany
combat goofwing
Spiderman total mayhem working too

 
Billy-X
Old
(Last edited by Billy-X; 15th August 2011 at 07:15 PM.)
#10  
Billy-X's Avatar
Member
Thanks Meter 0
Posts: 30
Join Date: Jul 2011
hmmmm
i can't play..... just intro.... -___-;;;
after that... its just kick to homescreen

what fw do you use prewed?
mine prime 1.7

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes