Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[HOW-TO]EXT4 on GummyCharged1.9RC1 (EP1Q)

OP skydeaner

17th August 2011, 12:39 AM   |  #1  
skydeaner's Avatar
OP Senior Member
Flag champaign
Thanks Meter: 130
 
846 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
More
http://rootzwiki.com/showthread.php?t=3163

this thread is now null and void lol. for anyone that wants it, kejar released his own updated Cwm version of gummycharged. follow the link above for his ext4 lagfix instructions.
Last edited by skydeaner; 18th August 2011 at 05:37 PM.
The Following 3 Users Say Thank You to skydeaner For This Useful Post: [ View ]
17th August 2011, 12:42 AM   |  #2  
idle0095's Avatar
Senior Member
Flag ▂ ▃ ▅ ▆ █
Thanks Meter: 352
 
2,108 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
More
Does this work? Anyone try?
17th August 2011, 01:17 AM   |  #3  
anoninja118's Avatar
Senior Member
Flag L.A.
Thanks Meter: 273
 
1,826 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
works, nice write up too

blazing through on my VZ Droid Charge 4G
17th August 2011, 02:55 AM   |  #4  
addictedhacks's Avatar
Senior Member
Flag Orange County, Ca
Thanks Meter: 59
 
485 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
awesome thanx for figuring it before i had to try a thousand combonations...
17th August 2011, 03:06 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 74
 
285 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
This is awesome!
17th August 2011, 04:09 AM   |  #6  
SOTK's Avatar
Senior Member
Flag Pacific Northwest
Thanks Meter: 115
 
478 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
How long should it stay at Samsung after doing all of the steps? I did all of the steps. Samsung flashed several times. Now its just staying at Samsung. Been this way for a couple of minutes.
17th August 2011, 04:13 AM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
sdcard issues
ok, first of all I did this and everything worked fine.

Upon first reboot, I think it went 4 or 5 times through the samsung bootloop and then loaded the rom (i wasn't watching it fastidiously).

Upon loading the rom and loading my apps from titanium backup, I finally hit the issue of not being able to move apps to the sd card; it just comes up with "failed to move application". I've rebooted just to make sure things weren't off from first boot. It's still not letting me move any apps to sd (even if allowed in the os).

Any ideas on what to try next?
17th August 2011, 04:17 AM   |  #8  
SOTK's Avatar
Senior Member
Flag Pacific Northwest
Thanks Meter: 115
 
478 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
I'm still at Samsung logo. Don't think its going to load the Rom. Not sure what I'm doing wrong. Following the steps. This is the second time I've tried this.
17th August 2011, 04:24 AM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
298 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
NM, figured it all out.

Going to give it a shot shortly.
Last edited by PeterGunz; 17th August 2011 at 06:12 AM.
17th August 2011, 04:52 AM   |  #10  
SOTK's Avatar
Senior Member
Flag Pacific Northwest
Thanks Meter: 115
 
478 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
This failed to work 3 times. Going back to RFS Gummy.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes