Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,770,471 Members 40,369 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Droid 2 Global Unlocked Without Verizon (Works for me, How To Inside))

Tip us?
 
NightmareT
Old
(Last edited by NightmareT; 19th August 2011 at 05:14 AM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Dec 2010
Default Droid 2 Global Unlocked Without Verizon (Works for me, How To Inside))

I don't write english very well but here we go.

I'm from Honduras.

ok, i'm noob, i'm not asking "how to unlock", here is my story
I buy this phone like 2 weeks ago from ebay the phone say "verizon Droid 2 Global"; i reciebe my phone like 3 days ago, i'm from Honduras, well i think when i read Global "GSM quadband" is going to work with my carrier(CLARO HONDURAS), but fail, the phone is locked by Verizon.
Well i turn on the phone with my Sim inserted and say "This phone need to be activate, calling verizon", "insert PIN NETWORK Unlock code" or something like that.

Well the Solution for me.

i see my brother yesterday he have a iphone 3g- iphone 4 and have those cards called turbo sim, i comment my problem and he say "i have SmartSim" you can tested it works for unlock some types of phone.(i search and smartsim unlock phones, but my search found "old phones")


Well he gave to me yesterday i tested right now, i insert that "smartSim"
and the phone works, O.o

I Don't know if goint to work with your phone but with mine it work, i'm very happy , beacuse on every place i read "you have a beatiful brick".


Network: Claro Honduras

Here some photos of my phone unlocked








first call: my mom xD

review: smartsim unlock my phone

this happen like 20 minutes

Bueno pues veran mi primer idioma es el español asi que si alguien me lo corrige seria mejor.

Nota: no tengo ni idea de quienes son los de smartsim no pienses que es una compañia en la cual tengo algo que ver
nota: i don't know who are smartsim creators,.

edit: the first time, i can receibe my calls, and do calls, right now my phone sound Off when somebody call me., testing other phones call O.o
 
NightmareT
Old
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Dec 2010
Sorry for the double post but, is REAL IT WORKS

I found a way changing manually my NetWork on "Search networks" and right now i can recibe my calls fiuuuh,, please coment , i know i'm 1 post user, but i have years reading this forum, i have a XT720 (i broke xD, hard impact to the floor xD), a Asus TF101, trust me, my friend buy the smartsim right now, please check if work with your phones. I just want to help
 
Gasai Yuno
Old
#3  
Gasai Yuno's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 337
Posts: 721
Join Date: May 2011
Location: Rausu
That's just another TurboSIM.
 
the-light
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 5
Posts: 126
Join Date: May 2008
there r many threads here and at other forums about the cons and pros of turbosim.
 
NightmareT
Old
(Last edited by NightmareT; 19th August 2011 at 07:33 AM.)
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Dec 2010
this is not a turbo Sim, is smartsim, you don't need to cut your SIM.

I just want to unlocked my phone and i never found a way to do(i search serverals time, on this forum, droid forum, spanish pages, everywhere), this is a way so i just try to help.

sorry for my poor english.
 
Gasai Yuno
Old
#6  
Gasai Yuno's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 337
Posts: 721
Join Date: May 2011
Location: Rausu
I saw mentions of at least 5 different TurboSIM models which do not require any cutting. Point still stands.
 
VIPER_GE
Old
#7  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 27
Join Date: Nov 2008
Location: Georgia, Zugdidi
TheUnlockShack.com via s15258797.onlinehome-server.info to me
show details Aug 13 (6 days ago)

Dear Customer,

Thank you for your order to unlock your Motorola, A956. IMEI: 355494042093571 Network: Verizon

Your order id is: 3473673, please note this and quote it in any correspondance to us.

Your code is now being calculated, once it is ready it will sent to you by email at the address you provided viper.ge@gmail.com.

Codes are normally delivered within 24 hours but please allow up to 48 hours for your code to be sent before contacting us.

Please also check you junk/spam folder if your code has not been delivered within 48 hours before contacting us.

IMPORTANT: If you have not recieved any email from us you can track your order by visiting the website and clicking on 'Retrieve My Order'.

Best Regards

TheUnlockShack.com
Reply
Forward
Reply
Evgeny Perminov to TheUnlockShack.
show details Aug 13 (6 days ago)
Unlock code 88339151 work. big thanks and best regards
- Show quoted text -
--
VIPER_GE
 
War-Rasta
Old
#8  
Senior Member
Thanks Meter 11
Posts: 103
Join Date: Oct 2009
Location: Santo Domingo
I used to use mine with one of those (not sure if it was SmartSim or any of the others) and it worked fine but it would some times disconnect and show no service. When this happened I had to take the Sim card out and put it on another phone. After it connected to the network on the other phone I could then put it back on the D2G. This is something that used to happen anywhere from once a week to several times a day. It was just random and there was no way to predict it.

I advise you keep an eye out on your phone in case you see this behavior. A few other people were having that very same problem and we couldn't figure out any permanent way to solve it.
 
Jav1erB
Old
#9  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Sep 2012
Location: Bogotá
Default Donde la puedo conseguir?

Oye tu post me anima un poco, me gustaria saber a traves de que medio conseguiste la smart sim ya que he visto varias por e-bay pero me da temor comprarla ya que no se si sea la referencia adecuada. Yo tengo un Motorola Droid 2 global o A 956 y pues he comprado mas de 10 codigos a traves de internet y siempre me envian la misma informacion, es decir un par de codigos que no han servido para nada. Aunque no he perdido el dinero porque siempre lo devuelven me gustaria usar mi telefono como telefono y no solo como reproductor o dispositivo wifi. jejeje. Quedo muy atento a tu respuesta. Yo vivo en colombia pero la smart sim no se consigue aca.-Hay otras marcas y son solo para iphone.

gracias por tu ayuda
 
bhigham
Old
(Last edited by bhigham; 8th September 2012 at 07:39 PM.)
#10  
Senior Member
Thanks Meter 77
Posts: 115
Join Date: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by Jav1erB View Post
Oye tu post me anima un poco, me gustaria saber a traves de que medio conseguiste la smart sim ya que he visto varias por e-bay pero me da temor comprarla ya que no se si sea la referencia adecuada. Yo tengo un Motorola Droid 2 global o A 956 y pues he comprado mas de 10 codigos a traves de internet y siempre me envian la misma informacion, es decir un par de codigos que no han servido para nada. Aunque no he perdido el dinero porque siempre lo devuelven me gustaria usar mi telefono como telefono y no solo como reproductor o dispositivo wifi. jejeje. Quedo muy atento a tu respuesta. Yo vivo en colombia pero la smart sim no se consigue aca.-Hay otras marcas y son solo para iphone.

gracias por tu ayuda
Para que sepan, ya existe una manera de liberar los telefonos D2G que no funcionan con los codigos comprados. Si lee el foro
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1793199
son varios que pueden conectar a su telefono por internet con el SigmaKey, y liberarlos. Yo vivo en sudamerica, y pude hacer el desbloquo de esta manera, aunque tardo bastante por la conexion (a asia). Es necesario tener cierta rapidez de coneccion para que funcione, pero si tiene buena conexion, creo que cobran alrededor de 12 dolares por paypal para el servicio de liberarlo. La conexion que tengo es como la mas lenta que uno puede tener y todavia hacer el desbloqueo, pero si funcionó. Tambien, si uno conoce a varios que quisieran liberar sus telefonos, valdria la pena comprar el aparato. Cuesta como 120 dolares, y puede usarlo para desbloquear cualquier cantidad de telefonos.
Droid 2 Global recovery and root CD, as well as
Droid 2, D2G, Droid X, Droid X2 root CD: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1701862

The Following User Says Thank You to bhigham For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes