Post Reply

[ROM] Salsa Fresca- HTC Salsa ROM port [v1.3] [8/21]

OP kevina90

19th August 2011, 05:21 PM   |  #1  
kevina90's Avatar
OP Senior Member
Flag maryland
Thanks Meter: 72
 
527 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
I present to you, Salsa Fresca.

This ROM is heavily based off of drowningchild's. Props to him.

Facebook Version http://www.mediafire.com/?tqhe85kknkdqkhb

Search Version http://www.mediafire.com/?2dp0psxpbx5jbml

Feastures

HTC Sense 2.1 with some 3.0 features
Gingerbread
Everything a Salsa port should have
CRT ANIMATIONS!!!!! (From CM7)
Landscape HTC Sense
Search button searches
Full HTC Sense (no removed widgets or htc applications)
HTC Sense 3.0 Task manager

Broken

FM Radio
Bluetooth

Changelog

v1.3

added facebook (with facebook) version and search ( without facebook) version
fixed lockscreen

v1.2

Changed Rom base to Pico de gallo (drowningchild) fixing TONS of problems
added CRT animations
added HTC Sense 3.0 taskmanager
zipaligned apks
Advanced power and reboot menus


v1.0.0
Rom release

Many thanks to attn1 (for rooting the aria), samuel2706 (for his amazing rom porting guide), drowningchild (for being the first to port the salsa ROM and allowing me to actually use it as a base for mine ), the Team Highly Medicated and all of you testers.




Add-ons/patches (Don't flash these. Open them up, go to system, then app, and copy all the files in there into the actual ROM.)

Remove Landscape Rosie ( Also for the time being gives a %100 working lockscreen) http://www.mediafire.com/?4qg17c1c2eb8t8h
Last edited by kevina90; 1st September 2011 at 09:37 PM.
The Following 3 Users Say Thank You to kevina90 For This Useful Post: [ View ]
19th August 2011, 05:47 PM   |  #2  
Member
Flag Houston
Thanks Meter: 14
 
74 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
Thanks K. Can you confirm FM radio? Downloading this afternoon.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I997R using XDA Premium App
19th August 2011, 05:55 PM   |  #3  
kevina90's Avatar
OP Senior Member
Flag maryland
Thanks Meter: 72
 
527 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
No, i have no idea. I'm not on this ROM currently but I'll try to get back to you.
21st August 2011, 11:14 PM   |  #4  
kevina90's Avatar
OP Senior Member
Flag maryland
Thanks Meter: 72
 
527 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
update v1.1
21st August 2011, 11:59 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
24 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Does the wifi modem works ?
22nd August 2011, 02:22 PM   |  #6  
DanGeorges's Avatar
Senior Member
Flag Cleveland
Thanks Meter: 55
 
557 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Quote:
Originally Posted by Batisax1

Does the wifi modem works ?

I'm not sure what you mean by "wifi modem," but the WiFi connects and works.

Rotating the Sense home screen is interesting - but when you get back to Portrait, the top of the default clock gets truncated. Very odd.
And the Search button doesn't search. It tries to launch Facebook stuff. I solved this in Salsa by using a button remapper, which works just fine.

I'm not sure what the advantages are of this ROM over the Salsa ROM, other than the screen-off animation and power menu.

I've had decent luck using Salsa - I like Sense. If it were a little snappier, I'd REALLY be happy.
22nd August 2011, 02:51 PM   |  #7  
DroidRunner's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 511
 
1,690 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
I couldn't access the market, just kept loading forever

Sent from my Liberty using XDA App
22nd August 2011, 06:22 PM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
24 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Quote:
Originally Posted by DanGeorges

I'm not sure what you mean by "wifi modem," but the WiFi connects and works.

Sorry im still in the winmo language that was a app that enables wifi router on the device, i meant wifi hotspot
22nd August 2011, 07:52 PM   |  #9  
kevina90's Avatar
OP Senior Member
Flag maryland
Thanks Meter: 72
 
527 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by Batisax1

Sorry im still in the winmo language that was a app that enables wifi router on the device, i meant wifi hotspot

No, wifi hotspot/router doesn't work. Welcome to android though.
23rd August 2011, 03:56 PM   |  #10  
themacman1000's Avatar
Senior Member
Flag Portland
Thanks Meter: 124
 
1,181 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Might scavenge this ROM for parts, lol.

Sent from my mind using a HTC Intruder

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes