Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,210 Members 49,504 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Port&MOD][CM7][GB kernel][20-Dec-2011] cm72-111215.1631-NIGHTLY-v1.3

Tip us?
 
skaburn
Old
#61  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 68
Join Date: Jan 2011
on milestone 2 works better cyano or miui?
 
RDUKE7777777
Old
#62  
RDUKE7777777's Avatar
Member
Thanks Meter 7
Posts: 95
Join Date: Mar 2011
Location: Koblenz
i installed the zip using cwm 4, flashed the fixed sbf afterwards, installed the zip again and now it works like a charm. absolutely amazing, its like having a new phone.
 
jamieelockey
Old
#63  
Senior Member
Thanks Meter 7
Posts: 117
Join Date: Aug 2010
Location: Bedfordshire
I'm on miui how should I update to this? Is this already rooted?
 
will5
Old
#64  
will5's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 263
Posts: 1,436
Join Date: Sep 2007
Itīs rooted.

Dont know about miui. You only should apply update.zip from cwm, but on miui there are some problems with sdcard.

If your cmw works with your sd card, just apply update.zip from sdcard, choose the cm7 one, wipe dalvik cache, wipe cache, and wipe factory reset, and you are done.
 
mandrsn1
Old
#65  
Senior Member
Thanks Meter 60
Posts: 403
Join Date: Jun 2009
The only bug I have seen so far is Root Explorer is in Chinese. I don't know how to get it to english.
 
PetrusDLX
Old
#66  
Senior Member
Thanks Meter 7
Posts: 113
Join Date: Feb 2011
Location: Botucatu-SP
android.process.media FC
how to solve this?
 
RDUKE7777777
Old
#67  
RDUKE7777777's Avatar
Member
Thanks Meter 7
Posts: 95
Join Date: Mar 2011
Location: Koblenz
wipe cache twice in stock recovery. solved the media fc for me
The Following User Says Thank You to RDUKE7777777 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
PetrusDLX
Old
#68  
Senior Member
Thanks Meter 7
Posts: 113
Join Date: Feb 2011
Location: Botucatu-SP
I do i wipe data
tha's ok now
thanks
 
jamieelockey
Old
#69  
Senior Member
Thanks Meter 7
Posts: 117
Join Date: Aug 2010
Location: Bedfordshire
Do I not need to flash fixed sbf?
 
n3ptun3
Old
(Last edited by n3ptun3; 30th August 2011 at 12:28 AM.)
#70  
n3ptun3's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 49
Posts: 132
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by mandrsn1 View Post
The only bug I have seen so far is Root Explorer is in Chinese. I don't know how to get it to english.
I just uninstalled it using Titanium Backup to wipe its data and deleted it from /system/app, after a reboot I installed it again using Android Market and it's English once more.

edit: hmm no 720p recording...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes