5,603,920 Members 40,539 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Browser: Change Touchpad Browser Identity

Tip us?
 
dogboyaa1
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 17
Join Date: Jul 2010
Default [Q] Browser: Change Touchpad Browser Identity

Wanted to see if anyone else thought of this, but I noticed that youtube app is really a shortcut to the site via the browser. Also went to Stormpulse.com and it did a great job displaying the flash.

Of course Hulu.com said the browser isnt compatiable which brings me to ask if anyone figured out how to change the browser type from whatever it is now to say Internet Explorer 8?

I bet that hulu will work great on it!
 
camalus
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 145
Posts: 1,172
Join Date: Sep 2009
There's a patch for that. It's in preware.

Sent from my HTC Glacier using XDA App
 
jhego
Old
#3  
jhego's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 339
Join Date: Nov 2006
Default Certain flash videos won't play on websites.

I wonder if the website recognize it as a mobile device and stops playing the video. If so, can that be changed?
ATT S3 (waiting for S5)
 
looktall
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 242
Join Date: Jul 2009
Location: Perth
which websites?
HTC Android Basic Kitchen - The newbie-friendly kitchen for HTC Android devices
 
jhego
Old
#5  
jhego's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 339
Join Date: Nov 2006
pron sites! lol... well not really, tried it and it recognizes it as a mobile device.
ATT S3 (waiting for S5)
 
Avelnan
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 44
Posts: 846
Join Date: Dec 2010
Location: Chicago

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by jhego View Post
pron sites! lol... well not really, tried it and it recognizes it as a mobile device.
Liar. My porn sites display as desktop.

Sent from my Incredible 2 3D
Smash
My
Thanks
Button

 
paperWastage
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 269
Posts: 643
Join Date: Mar 2009
Location: NJ
Quote:
Originally Posted by jhego View Post
pron sites! lol... well not really, tried it and it recognizes it as a mobile device.
did you try the hulu trick? (that makes adobe flashplayer identifies itself as windows instead of a mobile device)
Current Device:
Oppo Find 5 - experimental kernel
 
heru
Old
#8  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 89
Join Date: Mar 2005
Location: Bern
Quote:
Originally Posted by camalus View Post
There's a patch for that. It's in preware.

Sent from my HTC Glacier using XDA App
Can you please tell me which patch exactly because I could not see it.
HTC Touch Diamond, Touch HD, Samsung Galaxy S I9000, Samsung Galaxy Tab, Asus Eee Pad, HP Touchpad, Samsung Galaxy Note II LTE

 
Realistpm
Old
#9  
Realistpm's Avatar
Member
Thanks Meter 12
Posts: 94
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by heru View Post
Can you please tell me which patch exactly because I could not see it.
"Hulu Fix"

click "List of Everything" and scroll down... you'll find it under "This Week"
 
jhego
Old
#10  
jhego's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 339
Join Date: Nov 2006
already did the Hulu fix. Hulu works, just not certain (pron) sites
ATT S3 (waiting for S5)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...