Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Honeycomb Leak install

OP globatron

4th September 2011, 03:51 PM   |  #1  
OP Recognized Developer
Flag All over the place
Thanks Meter: 2,050
 
1,436 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
Please pay special attention to the "health warnings" This is NOT a general user procedure.

WIFI and WIFI + 3G flyer
http://android.modaco.com/topic/3459...omplete-guide/
Last edited by globatron; 5th September 2011 at 11:30 PM.
The Following 18 Users Say Thank You to globatron For This Useful Post: [ View ]
4th September 2011, 03:53 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
414 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
C:\tools>fastboot getvar all
INFOversion: 0.5
INFOversion-bootloader: 1.11.0006
INFOversion-baseband: 3821.08.00.26_M
INFOversion-cpld: None
INFOversion-microp: 0950
INFOversion-main: 3.10.405.1
INFOserialno: HT15AT403150
INFOimei: 354672040203497
INFOproduct: flyer
INFOplatform: HBOOT-7230
INFOmodelid: PG4110000
INFOcidnum: HTC__Y13
INFObattery-status: good
INFObattery-voltage: 3843mV
INFOpartition-layout: Generic
INFOsecurity: on
INFObuild-mode: SHIP
INFOboot-mode: FASTBOOT
INFOcommitno-bootloader: 60a0efb2
INFOhbootpreupdate: 12
INFOgencheckpt: 0
all: Done!
finished. total time: 0.025s
4th September 2011, 03:55 PM   |  #3  
Scabes24's Avatar
Recognized Themer
Flag Seattle, WA
Thanks Meter: 787
 
2,374 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Donate to Me
More
Much appreciated
4th September 2011, 03:55 PM   |  #4  
OP Recognized Developer
Flag All over the place
Thanks Meter: 2,050
 
1,436 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
try rebooting to android BrumBrum74, it looks like it's done, you have the new radio and VersionMain
4th September 2011, 03:55 PM   |  #5  
nickiberli's Avatar
Retired Recognized Developer
Flag Zurich
Thanks Meter: 623
 
696 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
I was not able to apply the point "Yes" in the unlock menu so i flashed a RUU and am back on Ship S-Off.
4th September 2011, 03:56 PM   |  #6  
OP Recognized Developer
Flag All over the place
Thanks Meter: 2,050
 
1,436 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Scabes24

Much appreciated

NP mate, I should have done that from the start tbh.
4th September 2011, 03:57 PM   |  #7  
OP Recognized Developer
Flag All over the place
Thanks Meter: 2,050
 
1,436 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by nickiberli

I was not able to apply the point "Yes" in the unlock menu so i flashed a RUU and am back on Ship S-Off.

on which hboot nickiberli?
4th September 2011, 04:11 PM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
414 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
Quote:
Originally Posted by globatron

try rebooting to android BrumBrum74, it looks like it's done, you have the new radio and VersionMain

Stuck on the white screen with green htc letters.

I was on S-OFF revolution way and managed to flash the rom before following your steps. Was stuck on the same place then before flashing the hboot.
Last edited by BrumBrum74; 4th September 2011 at 04:13 PM.
4th September 2011, 04:13 PM   |  #9  
OP Recognized Developer
Flag All over the place
Thanks Meter: 2,050
 
1,436 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by BrumBrum74

Stuck on the white screen with green htc letters.

BrumBrum, install teamviewer and send me the details in a PM.

I really can't tell what way things are and this way takes too much time.
4th September 2011, 04:15 PM   |  #10  
Member
Thanks Meter: 0
 
66 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
After unlocking bootloader - can i runn ruu simply ? Or unlock and then run rru and then flash new Hboot ? will this do ?

Also help me how to run DD command??

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
bricked my flyer, i need hc
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes