Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,814,238 Members 48,347 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: Vote for the ROM you'd like ported
Home Base 15 8.20%
CHERRYπ & πCRUST 14 7.65%
The DarkSide 26 14.21%
AT(HoneyComb)TRIX 28 15.30%
YIN YANG 6 3.28%
Aura 10 5.46%
STAR WARS!!!!!! 18 9.84%
Alien 88 48.09%
R-9 3 1.64%
Ninja 9 4.92%
CherryBlur 6 3.28%
GingerBlur 26 14.21%
Multiple Choice Poll. Voters: 183. You may not vote on this poll

[POLL][ROM]Atrix 4G Stock 2.3.4 ROM + Ports and Development Thread

Tip us?
 
ashclepdia
Old
#21  
ashclepdia's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,524
Posts: 4,385
Join Date: Aug 2011
Location: under philadelphia above Delaware, beer heaven

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by X0dus View Post
I'm presuming. Personally, even if it's just an ROM update, I wipe the 'big 3' every time. Too many issues are caused by people trying to cut corners and not wipe data. For me to get back to where I was before wiping, it literally takes maybe 15 minutes with tibu and a settings restore with GoLauncher and Go SMS.

Cheers to you Naven!! Downloading now but I have to wait to flash at work tomorrow morning.
I agree. I also use the GO apps. Love em. But I think last time I data wipe I lost my settings. Couldn't restore the option wasn't highlighted. And I don't use titanium. I tried it once but was a long time ago and couldn't restore apps when I tried. I know I did something wrong at the time tho as it was when I was first learning everything bout android in general lol. First phone in six years. But I know more about my.phone after three months than people I work with who have been using android for 3yrs haha

Either way im gonna big 3 wipe as u called it as I don't mind setting my.phone all over again. Always good practice
Off topic gone??? Mods got you down??? Visit motcher41's
Google+ Droid Friends & General Help Community
Anyone and virtually anything welcome there!
My GALAXY NEXUS(huzzah!) is running

Don't get left in the dark!
 
Mandelbrot.Benoit
Old
#22  
Mandelbrot.Benoit's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 102
Posts: 515
Join Date: Nov 2010
Location: Missoula

 
DONATE TO ME
Flashed this over eclipse v5. Had to enter gmail account at start, looks like it was wiped.

Love It! Thanks for your work.
 
0vermind
Old
#23  
0vermind's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 393
Posts: 495
Join Date: Apr 2010
Location: Provo, Utah
I'm interested in the cherry one with Droid 3 camera and 1080p, does it also support 8mp?

Also question on the rom posted in second post, is it really 2.3.4? How is it running compared to eclipse? Just curious.

Walkin' the walk while tappin' the talk on my 7" Galaxy Tab.

‹The THANKS button lets me know my post was helpful / informative›

Mike Lierman. Entreprenuer. Founder and Owner of Invise Solutions computer repair.
Twitter: @MikeLierman

Sync your files online and and always have them available with Dropbox! 2GB account is free!
 
mistawolfe
Old
#24  
Account currently disabled
Thanks Meter 201
Posts: 1,540
Join Date: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by 0vermind View Post
I'm interested in the cherry one with Droid 3 camera and 1080p, does it also support 8mp?

Also question on the rom posted in second post, is it really 2.3.4? How is it running compared to eclipse? Just curious.

Walkin' the walk while tappin' the talk on my 7" Galaxy Tab.
Oh it's the real deal chief...

Sent from my DROID X2 using xda premium
 
L2_n19h7m4r3
Old
#25  
L2_n19h7m4r3's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 93
Posts: 581
Join Date: Aug 2009
Quote:
Originally Posted by 0vermind View Post
I'm interested in the cherry one with Droid 3 camera and 1080p, does it also support 8mp?

Also question on the rom posted in second post, is it really 2.3.4? How is it running compared to eclipse? Just curious.

Walkin' the walk while tappin' the talk on my 7" Galaxy Tab.
I have more free RAM in eclipse 0.5 compared to the atrix port. It is very smooth, there is so much potential for ROM makers with this.
 
ilovesoad
Old
(Last edited by ilovesoad; 10th September 2011 at 06:23 AM.)
#26  
ilovesoad's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 47
Posts: 512
Join Date: May 2011
Location: Plano, TX
Confirmed md5 for stock 2.3.4 port? This will be the first rom i've flashed to my dx2. Excited. I don't know how I've held out this long, I flashed daily on my tbolt.


Quote:
Originally Posted by L2_n19h7m4r3 View Post
I have more free RAM in eclipse 0.5 compared to the atrix port. It is very smooth, there is so much potential for ROM makers with this.
Let's be logical, free ram != real world performance. I'm not sure why everyone thinks that.

Sent from my DROID X2 using Tapatalk.
*Tux
Nexus4 AOKP 4.2.2 with FrancoKernel
B&N Nook HD+ Hybrid SD CM10
 
booked
Old
#27  
booked's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 109
Posts: 505
Join Date: Nov 2010
Location: LA

 
DONATE TO ME
Flashing now.
 
rp076
Old
#28  
rp076's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 44
Posts: 328
Join Date: Aug 2011
Location: TEXAS
Just flashed & all went well. Kinda worried while sitting at the nice boot logo for awhile, but all went well. Pretty smooth. As mistawolfe said toggles in notification are sweet! Thanks again naven!
Samsung Galaxy S IV
Various rom
Various Kernel (Due to addiction of crack flashing)
6.0.4.3 C.W.M Touch Recovery
Prior Devices: Droid X(Smashed beyond recognition ), Droid X2/2.3.4 Liberty Rom v1.0, Nexus S 4G, Galaxy Nexus







"Life's hard, it's harder when you're stupid..." John Wayne "The Duke"
 
L2_n19h7m4r3
Old
#29  
L2_n19h7m4r3's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 93
Posts: 581
Join Date: Aug 2009
Quote:
Originally Posted by ilovesoad View Post
Let's be logical, free ram != real world performance. I'm not sure why everyone thinks that.
I for one just don't like nonsense taking up my memory. If it's going to be used, I want it to be used adequately; not by some flunky moto app/service.
 
ashclepdia
Old
#30  
ashclepdia's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,524
Posts: 4,385
Join Date: Aug 2011
Location: under philadelphia above Delaware, beer heaven

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by L2_n19h7m4r3 View Post
I for one just don't like nonsense taking up my memory. If it's going to be used, I want it to be used adequately; not by some flunky moto app/service.
This is where I agree on this issue.
yeah its reclaimable but b4 recliaim its in use by something im NOT using. I do not mind at all if its being used by the apps and process I actually use versus having to "share" ram with services I never even touched..for example that dlna stuff...never touched it but always had ram allocated to it.
Off topic gone??? Mods got you down??? Visit motcher41's
Google+ Droid Friends & General Help Community
Anyone and virtually anything welcome there!
My GALAXY NEXUS(huzzah!) is running

Don't get left in the dark!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes