FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

Crackle 4.0.0 apk

17 posts
Thanks Meter: 0
 
By kingv84, Junior Member on 24th September 2011, 05:15 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi,

I been trying to download the Apk of Crackle from Market via my Sony Tablet, but I cant because it gives me an error telling me its not available in your country. Am an American living in Germany but I use vpn for accessing services in the states.
Is it possible if anyone could provide me the apk for Crackle for Sony Tablet? Thanks.
Sent from my Sony Tablet S using xda premium
 
 
24th September 2011, 06:45 PM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Thumbs up Hungry fella...? There ya go!
As requested

com.gotv.crackle.tablet.apk
24th September 2011, 10:42 PM |#3  
kingv84's Avatar
OP Junior Member
Flag Wiesbaden, Germany
Thanks Meter: 0
 
More
Thank you a lot for the quick response, but this is the version that crashes. This is the exact version which came installed on the Sony Tablet. On the Android Market page for this version says to search for Crackle and redownload and reinstall the app. The newest version is 4.0.0, which is on the Market called Crackle.

Thanks again. :)

Sent from my Sony Tablet S using xda premium
24th September 2011, 11:15 PM |#4  
kingv84's Avatar
OP Junior Member
Flag Wiesbaden, Germany
Thanks Meter: 0
 
More
Thanks again. I was able to download the apk from Sony. They posted the apk on their link on the Select App default web page.

http://ahttp.crackle.com/profiles/an...tredirect.html

Enjoy! It works now for me.

Sent from my Sony Tablet S using xda premium
25th September 2011, 11:02 PM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Still cant get Crackle to load, uninstalled reinstalled redownloaded and tried again but always force closes.

Sent from my Sony Tablet S using xda premium
25th September 2011, 11:17 PM |#6  
duplissi's Avatar
Member
Flag Lewiston, Maine
Thanks Meter: 11
 
More
so uh does anyone know if this works for any other tablets like the asus transformer? please
26th September 2011, 03:24 AM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Crackle keeps force closing on me too. It worked at first andthen all of a sudden started crashing.
4th October 2011, 12:57 PM |#8  
Member
London
Thanks Meter: 3
 
More
Any update on this..?
Hi all,

Any updates onk this? Still having the force close issue. Although last week, for one evening it worked.. and then all of a sudden force closes again.

Is it trying ot connect and can not cos we are in UK?
5th October 2011, 03:09 AM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I'm in Canada and it's force closes on me as well.
5th October 2011, 09:20 PM |#10  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by adubrovs

I'm in Canada and it's force closes on me as well.

Same here, what does Crackle actually do?
The Following User Says Thank You to Dunhamzzz For This Useful Post: [ View ]
6th October 2011, 08:46 PM |#11  
Member
London
Thanks Meter: 3
 
More
works!
It started working since yesterday?!

It's sort of ondemand film and tv shows program from sony.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes