Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,771,799 Members 38,373 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[[ROM][Sense 4.1] Team Venom presents: Viper3D 1.6.3 Nightly welcome to the future

Tip us?
 
GrimReaper24
Old
(Last edited by GrimReaper24; 21st January 2012 at 08:08 AM.)
#8451  
GrimReaper24's Avatar
Retired Forum Moderator
Thanks Meter 1089
Posts: 5,473
Join Date: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by xero4one View Post
So im new to nightlies coming from Olympus titan. If the base is the same, do i have to wipe more than the cache and dalvik?
Ya wipe everything then flash. Don't skip any part of wipe use CMW or TWRP 1.1 TWRP 2.0 dicked this rom up for me a few others that flashed with it.
-XDA MODERATOR-
HERE TO HELP.
Drop me a thanks if you liked the help.
 
xero4one
Old
#8452  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 37
Join Date: Sep 2010
Location: Martinsburg
Hmm i just wiped everything and ran the superwipe and after i flashed the new rom i got a force close on the system process. Thank god for nand backup lol
 
jasKaos
Old
#8453  
jasKaos's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 31
Posts: 292
Join Date: Aug 2011
Location: Las Vegas, NV

 
DONATE TO ME
Flashed everything and nothing works... Got to the boot screen and just got Boot Loops... Pulled battery and restarted 10 times, nothing. So I just wiped everything (again!) and tried to flash the rom and now it just keeps Aborting the install.

Gotta go to a new ROM now.
CURRENT PHONE: Galaxy S II Epic 4G Touch
CURRENT ROM: Paranormal Android 2.15
CURRENT TABLET: Nexus 7 16gb
CURRENT MODEM: Paranormal Android 2.15
 
fins71
Old
#8454  
Senior Member
Thanks Meter 73
Posts: 375
Join Date: Apr 2011
Great work on r76 V! Running like a champ. Smooth as ever. Have a great weekend bro. Thanks again for all you do.

Sent from my PG86100 using xda premium
 
fins71
Old
#8455  
Senior Member
Thanks Meter 73
Posts: 375
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by Jasgfx View Post
Flashed everything and nothing works... Got to the boot screen and just got Boot Loops... Pulled battery and restarted 10 times, nothing. So I just wiped everything (again!) and tried to flash the rom and now it just keeps Aborting the install.

Gotta go to a new ROM now.
This is my flashing process on hboot 1.4. I use cwm 5.0.2.0 now. Cleared cache, cleared dalvik, factory reset data, flashed superwipe, flashed r76, cleared cache, cleared dalvik, reboot system. Double check md5 beforehand if its not installing. I gave up on twrp. My backups and flashing using clockwork have been fine ever since changing back to it. Hope you have better luck.

Sent from my PG86100 using xda premium
 
xero4one
Old
#8456  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 37
Join Date: Sep 2010
Location: Martinsburg
Quote:
Originally Posted by Jasgfx View Post
Flashed everything and nothing works... Got to the boot screen and just got Boot Loops... Pulled battery and restarted 10 times, nothing. So I just wiped everything (again!) and tried to flash the rom and now it just keeps Aborting the install.

Gotta go to a new ROM now.
Same thing for me... wont let me flash anything now. I'm just getting HTC boot loop no matter what I do

Sent from my SPH-M820-BST using xda premium
 
xero4one
Old
#8457  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 37
Join Date: Sep 2010
Location: Martinsburg
So I'm stuck in an HTC boot loop... same result with different roms. Any suggestions?
 
johntheman_692003
Old
#8458  
johntheman_692003's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 65
Posts: 397
Join Date: Apr 2010
Location: boondocks
yup,used twrp 1.1.1 then flashed the latest 3.5 rom and wiped everything but my ass and getting process system is not responding, oh well back to joelz 3.5
 
jasKaos
Old
#8459  
jasKaos's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 31
Posts: 292
Join Date: Aug 2011
Location: Las Vegas, NV

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by xero4one View Post
Same thing for me... wont let me flash anything now. I'm just getting HTC boot loop no matter what I do

Sent from my SPH-M820-BST using xda premium
Quote:
Originally Posted by xero4one View Post
So I'm stuck in an HTC boot loop... same result with different roms. Any suggestions?
What I did was have to re-do the whole recovery process... I re-pushed recovery.img to my sdcard, flashed recovery recovery.img again, then adb reboot fastboot, fastboot boot recovery.img... ya know, that whole process...

After that, I was able to flash anything (except I won't attempt to flash this rom again)... I'm on MikRunny 3vo 1.05 Smoooooth!
CURRENT PHONE: Galaxy S II Epic 4G Touch
CURRENT ROM: Paranormal Android 2.15
CURRENT TABLET: Nexus 7 16gb
CURRENT MODEM: Paranormal Android 2.15
 
SketchyStunts
Old
#8460  
SketchyStunts's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 348
Posts: 1,565
Join Date: Sep 2011
Location: GA.
Geez. I have never had a issue with any of the builds as far as booting up, fc's, ect. Maybe I have a "super EVO"? Lol

Sent from my PG86100 using xda premium

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes