Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM] Neo |Team Xperia/SE.TWEAKED| V1.0 |23/02/12|

OP festa20

27th February 2012, 11:16 AM   |  #1181  
taaviu's Avatar
Senior Member
Flag Tallinn
Thanks Meter: 721
 
2,031 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by kormatoes

oooooo wtf

err what apps you got running
and are you using back to kill thats is serious drain
can u try on demand and 250- 1024 for a day
let me know

Yes im using back to kill also.
Apps...hmm. tapatalk, dolphin, call blocker,
friendcaster. All my everyday apps.
No maps, 3G all day, sync all day. Brightness is almost lower what I can set.
I try reset CPU profiles.

Sent from my MT15i using Tapatalk
The Following User Says Thank You to taaviu For This Useful Post: [ View ]
27th February 2012, 12:25 PM   |  #1182  
kormatoes's Avatar
Recognized Contributor
Flag newcastle upon tyne
Thanks Meter: 3,894
 
4,760 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by taaviu

Yes im using back to kill also.
Apps...hmm. tapatalk, dolphin, call blocker,
friendcaster. All my everyday apps.
No maps, 3G all day, sync all day. Brightness is almost lower what I can set.
I try reset CPU profiles.

Sent from my MT15i using Tapatalk

Remove **** the logger and run a logcat and press that back to kill lots see if you get error, why I'm telling you what to do idk sorry try turning. Back to kill of reset. CPU to normal use ondand ,I take it your using smart ass,
And btw dolphin not good app check its permissions stealing data. Iv been getting over 24 hours for weeks so this needs sorting out
Thanks tab bro

Sent from my MT15i using Tapatalk
The Following User Says Thank You to kormatoes For This Useful Post: [ View ]
27th February 2012, 12:34 PM   |  #1183  
taaviu's Avatar
Senior Member
Flag Tallinn
Thanks Meter: 721
 
2,031 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by kormatoes

Remove **** the logger and run a logcat and press that back to kill lots see if you get error, why I'm telling you what to do idk sorry try turning. Back to kill of reset. CPU to normal use ondand ,I take it your using smart ass,
And btw dolphin not good app check its permissions stealing data. Iv been getting over 24 hours for weeks so this needs sorting out
Thanks tab bro

Sent from my MT15i using Tapatalk

Where i can found this "**** the logger"


Sent from my MT15i using Tapatalk
27th February 2012, 12:39 PM   |  #1184  
kormatoes's Avatar
Recognized Contributor
Flag newcastle upon tyne
Thanks Meter: 3,894
 
4,760 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by taaviu

Where i can found this "**** the logger"


Sent from my MT15i using Tapatalk

System,etc,in Init.d ,
That's if we left it in .it stops logs

Sent from my MT15i using Tapatalk
27th February 2012, 12:42 PM   |  #1185  
taaviu's Avatar
Senior Member
Flag Tallinn
Thanks Meter: 721
 
2,031 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by kormatoes

System,etc,in Init.d ,
That's if we left it in .it stops logs

Sent from my MT15i using Tapatalk



There isn't any logging script, and logcat don't load also.

Sent from my MT15i using Tapatalk
The Following 2 Users Say Thank You to taaviu For This Useful Post: [ View ]
27th February 2012, 02:03 PM   |  #1186  
kormatoes's Avatar
Recognized Contributor
Flag newcastle upon tyne
Thanks Meter: 3,894
 
4,760 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Err let me talk to festa
So log cat no showing any logs that's strange
OK bro soon as I get in I flash back to that am working on some ones aosp rom atm


Just checking
You don't wipe your battery stats though that would do that for about 2 ,3 days till it corrected its self

wonder if its kernel but can't be coz we use same one night elf v9

But I win

Sent from my MT15i using Tapatalk
The Following 2 Users Say Thank You to kormatoes For This Useful Post: [ View ]
27th February 2012, 02:40 PM   |  #1187  
taaviu's Avatar
Senior Member
Flag Tallinn
Thanks Meter: 721
 
2,031 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More


I tryed calibration and all this stuff....


Sent from my MT15i using Tapatalk
27th February 2012, 03:00 PM   |  #1188  
kormatoes's Avatar
Recognized Contributor
Flag newcastle upon tyne
Thanks Meter: 3,894
 
4,760 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by taaviu



I tryed calibration and all this stuff....


Sent from my MT15i using Tapatalk

No I mean don't delete your stats it deoes this to the battery lol

Sent from my MT15i using Tapatalk
27th February 2012, 03:13 PM   |  #1189  
kormatoes's Avatar
Recognized Contributor
Flag newcastle upon tyne
Thanks Meter: 3,894
 
4,760 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kormatoes

No I mean don't delete your stats it deoes this to the battery lol

Sent from my MT15i using Tapatalk

I only got 4.5 hours out this ics rom:banghead:

Sent from my MT15i using Tapatalk
27th February 2012, 05:37 PM   |  #1190  
Member
Thanks Meter: 1
 
48 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
I have found one problem with the camera in v.1.0 ... With flash its take greenly photos. And with camera 360 there is an orientation problem...

Enviado desde mi MT15i usando Tapatalk

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes