Post Reply

[ROM] Neo |Team Xperia/SE.TWEAKED| V1.0 |23/02/12|

OP festa20

8th January 2012, 06:13 PM   |  #791  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
106 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by vimjam

use es file manager (root perm & mount sys as read/writable)

go to system/ & open build.prop (text editor )

add the following line in build.prop

Code:
ro.HOME_APP_ADJ=1
save it (close & open ES file manager & goto system/ & see if a file named 'build.prop.bak' is available ,if available delete it ) & reboot

this rom supports home in memory tweak by default

thanks, worked like a charm!
9th January 2012, 02:18 AM   |  #792  
kormatoes's Avatar
Recognized Contributor
Flag newcastle upon tyne ne5
Thanks Meter: 3,889
 
4,740 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Click image for larger version

Name:	screenshot_2012-01-09_0159.jpg
Views:	119
Size:	18.9 KB
ID:	848318
lol i messed up i cant spell lol
The Following User Says Thank You to kormatoes For This Useful Post: [ View ]
9th January 2012, 11:06 AM   |  #793  
Senior Member
Thanks Meter: 16
 
150 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
I flashed this rom in my neo V...But camera is a mss...It says 8mp????And the image quality sucks..Is there any fix?
9th January 2012, 02:25 PM   |  #794  
kormatoes's Avatar
Recognized Contributor
Flag newcastle upon tyne ne5
Thanks Meter: 3,889
 
4,740 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
I installed this on my gramophone it won't work why
Ps festas not mine I use a wireless

Sent from my MT15i using xda premium
Last edited by kormatoes; 9th January 2012 at 04:34 PM.
9th January 2012, 02:28 PM   |  #795  
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
184 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by kormatoes

I installed this on my gramaphone it won't work why

Sent from my MT15i using xda premium



Gramophone?
9th January 2012, 04:33 PM   |  #796  
kormatoes's Avatar
Recognized Contributor
Flag newcastle upon tyne ne5
Thanks Meter: 3,889
 
4,740 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by SCHUMI_4EVER



Gramophone?

Yes why wont it work please help me I can't wind it up now :)

Sent from my MT15i using xda premium
9th January 2012, 05:43 PM   |  #797  
OP Senior Member
Flag Barnsley
Thanks Meter: 836
 
1,697 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by kormatoes

Yes why wont it work please help me I can't wind it up now :)

Sent from my MT15i using xda premium

ALWAYS backup your gramophone

Sent from my MT15i using xda premium
The Following User Says Thank You to festa20 For This Useful Post: [ View ]
9th January 2012, 09:47 PM   |  #798  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
13 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Quote:
Originally Posted by edge_swe

I also have huge problem with lag. It seems to happened totally randomly and it stays for maybe 5min and then is it gone. Happen maybe 5 times in a day.
Using 0.85 and doomlord v09

Sent from my MT15i using XDA App

Is it only me that have this problem with lag?
I will try to reinstall and see if it helps.
9th January 2012, 09:51 PM   |  #799  
eu8umhc's Avatar
Senior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 23
 
349 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Is this rom compatitive to neo v ? I will use this rom and still cam fix from cm7

Sent from my MT11i using Tapatalk
9th January 2012, 11:16 PM   |  #800  
kormatoes's Avatar
Recognized Contributor
Flag newcastle upon tyne ne5
Thanks Meter: 3,889
 
4,740 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by eu8umhc

Is this rom compatitive to neo v ? I will use this rom and still cam fix from cm7

Sent from my MT11i using Tapatalk

Dude I put this on my quadcoreToshiba cd player and it rocks

Sent from my quadcoreToshiba cd player using xda premium

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes