5,605,766 Members 47,986 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Swype trial over?

Tip us?
 
beehiveblack
Old
#1  
beehiveblack's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 103
Join Date: Dec 2010
Default Swype trial over?

Just got a popup saying something along those lines... Now I cant swype, only tap... What do i do to fix that?

TIA
Sent from some Modded/Hacked/Rom'd/OverClocked/Android running Google product
 
dellenrules
Old
#2  
dellenrules's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 97
Posts: 257
Join Date: Mar 2011

 
DONATE TO ME
Try out the touchpal keypad.

Sent from my Xoom using xda premium
 
Versatile1
Old
#3  
Versatile1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 101
Posts: 293
Join Date: Aug 2011
Location: Texoma
You can download the beta from their website

-Motorola Droid
-Motorola Droid X
-Motorola Droid Bionic
 
beehiveblack
Old
#4  
beehiveblack's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 103
Join Date: Dec 2010
From their website

If your phone came pre-installed with Swype DO NOT download this beta (it won't work)

Unless I'm missing something
Sent from some Modded/Hacked/Rom'd/OverClocked/Android running Google product
 
RoboJoe
Old
#5  
RoboJoe's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 112
Posts: 308
Join Date: Jul 2010
I've never heard of the pre installed Swype expiring. Is that normal?

Swyped from my Droid Bionic, unless I was in landscape, in which case I Swiftkeyed the hell out of it.
 
beehiveblack
Old
#6  
beehiveblack's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 103
Join Date: Dec 2010
Might have something to do with the ROM I was running... Not sure... What I did to fix it was... In root explorer I searched for all instances of swype and deleted them. Then rebooted. After reboot I went to swype.com and DLd the installer... And it worked fine after beta install... And then I changed roms... Lolz. The new ROM I am running us having zero swype issues.

Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk
Sent from some Modded/Hacked/Rom'd/OverClocked/Android running Google product
 
ind3p3nd3nt
Old
#7  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 46
Join Date: Jan 2010
If you are rooted, uninstall the stock Swype and get the beta

Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk
 
daviddub
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Sep 2011
Location: Dayton OH
Swype has some funny ways... The same thing happened to me but I did as suggested by others. Just uninstall and download a new copy. My phone came with Swype loaded as a system app as well; you will have to wipe, log in and reload to reach Nirvana. This whole process is my only issue with Swype. You always have a clean install instead of an update so you have to "teach" it all over again.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

UnbelovedHosts Uses Xposed to Block Unwanted Connections

First popularized by mvps, hosts-based ad blocking has become the de facto standard … more

March of the Droids 2014 Just Two Weeks Away; It’s Not Too Late to Register

If you want to attend an Android developers’ … more

Android App Review: Auto Config Free – XDA Developer TV

In this weeks episode of XDA Xposed Tuesday, we talked about customization of … more

Cloupload is a Beautiful and Fully Functional CloudApp Client for Android

If you’re a Mac OS X user who frequently uploads screenshots, … more