Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,495 Members 37,074 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][2712][v11.0][Stock,Stable,Fast]Sense 3.0/2.3.5[CPU Scaling with Stock Kernel]

Tip us?
 
Gizmoe
Old
#121  
Gizmoe's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 827
Posts: 2,056
Join Date: Sep 2011
Location: Spokane
Quote:
Originally Posted by jpeepers View Post
Can you use the stock ATT radio with this? if so do I need to do anything? Do I have to have a matching RIL (what ever that is?)
I'm currently on the stock 12.56.60.25u_26.10.04.03_M


Sorry for all the questions. I've been on sprint phones for a while and flashing the ATT Inspire seems to be a little different.


.

The ril in this one is 179. The radio can be found in dhd radio thread. It's 26.13.04.19.
Sent from my HTC Inspire 4G using XDA App
Sent From my HTC One S-Off via rumrunners or Firewater/Weaksauce combo
Need a DropBox account? use this link DropBox

Other Devices:
HTC Inspire 4g S-Off/Rooted(Ace device info all in one place Ace Think Tank)
Motorola Droid RAZR MAXX HD stock
Nexus 7 rooted
 
jpeepers
Old
#122  
Senior Member
Thanks Meter 19
Posts: 279
Join Date: Feb 2008
Location: Colorado
Quote:
Originally Posted by Gizmoe View Post
The ril in this one is 179. The radio can be found in dhd radio thread. It's 26.13.04.19.
Sent from my HTC Inspire 4G using XDA App
Thanks.

I guess this kind of answers my question but just to clarify you must have a matching RIL/RADIO that the ROM is based on? Could I use my current radio if I change the RIL to match or is that not possible?

.
 
CYRAXDroid
Old
#123  
CYRAXDroid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 201
Posts: 2,833
Join Date: Jun 2011
You can also use the inspire radio thread too..any of the gingerbread radio and Rils


Samsung Galaxy S3
AT&T I747UCUEMJB as Bootloader
Wild Child Old
#124  
Guest
Thanks Meter 0
Posts: n/a
Radio you are using will be fine,i actually get better receptioin with att radio....

WC
 
jpeepers
Old
#125  
Senior Member
Thanks Meter 19
Posts: 279
Join Date: Feb 2008
Location: Colorado
Quote:
Originally Posted by Wild Child View Post
Radio you are using will be fine,i actually get better receptioin with att radio....

WC
That was my concern about changing the radio. Mine works pretty darn good right now.

So if I was to use the current stock radio I would have to flash the correct RIL for it after I flashed this ROM?


.
 
Gizmoe
Old
#126  
Gizmoe's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 827
Posts: 2,056
Join Date: Sep 2011
Location: Spokane
Quote:
Originally Posted by jpeepers View Post
That was my concern about changing the radio. Mine works pretty darn good right now.

So if I was to use the current stock radio I would have to flash the correct RIL for it after I flashed this ROM?


.
For sense roms its good to match RIL. You can use the 10.04.03 radio with the 160 RIL. The only thing I've noticed work better with matching rils is GPS and compass.

Sent from my HTC Inspire 4G using XDA App
Sent From my HTC One S-Off via rumrunners or Firewater/Weaksauce combo
Need a DropBox account? use this link DropBox

Other Devices:
HTC Inspire 4g S-Off/Rooted(Ace device info all in one place Ace Think Tank)
Motorola Droid RAZR MAXX HD stock
Nexus 7 rooted
 
Gizmoe
Old
#127  
Gizmoe's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 827
Posts: 2,056
Join Date: Sep 2011
Location: Spokane
Honestly I have never experienced bad reception in my town on any radio. I guess I'm just lucky. I know people say att network is spotty but I must be in a good area.

Sent from my HTC Inspire 4G using XDA App
Sent From my HTC One S-Off via rumrunners or Firewater/Weaksauce combo
Need a DropBox account? use this link DropBox

Other Devices:
HTC Inspire 4g S-Off/Rooted(Ace device info all in one place Ace Think Tank)
Motorola Droid RAZR MAXX HD stock
Nexus 7 rooted
Wild Child Old
#128  
Guest
Thanks Meter 0
Posts: n/a
Giz...sign in on gtalk
 
speedsri
Old
#129  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 24
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by jpeepers View Post
Can you use the stock ATT radio with this? if so do I need to do anything? Do I have to have a matching RIL (what ever that is?)
I'm currently on the stock 12.56.60.25u_26.10.04.03_M


Sorry for all the questions. I've been on sprint phones for a while and flashing the ATT Inspire seems to be a little different.


.
forgive me if i am wrong, i guess 12.56.60.25u_26.10.04.03_M is not an att(inspire) radio, according to inspire radio thread its DHD radio

---------- Post added at 02:42 AM ---------- Previous post was at 02:37 AM ----------

Quote:
Originally Posted by Wild Child View Post
Radio you are using will be fine,i actually get better receptioin with att radio....

WC
Wild Child thank u very much for ur hard work. ROM is fantastic!!!
could u plz share exactly which radio/ril u r using.
thx
 
dschreiber69
Old
#130  
dschreiber69's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 93
Posts: 679
Join Date: May 2011
Location: Harbor Springs
Quote:
Originally Posted by homeslice976 View Post
and don't forget to thank whoever created those mods

If you're feeling extra adventurous, try the mod yourself -

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1300389
Your mods are totally Awesome!
I am having trouble though incorporating one of your mods with a battery and es mod.
Whenever I flash the es mod, I loose yours. When I flash yours, I loose the es mod???
Any ideas?
Thanks again!

Sent from my HTC Inspire 4G using xda premium

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes