Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][DEV][Back] | No Limits™ | Sense 3.5 | Beta2 | Fixed Launcher |

OP Solar_

21st October 2011, 10:09 PM   |  #331  
Senior Member
Thanks Meter: 83
 
609 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
sense port almost working rosie.apk
i every one i have ported the rosie.apk from senseonfire to this rom and its works but if iam going to the menu from sense launcher for apps it fc but it works 60 procent
here is the link.
http://www.multiupload.com/R0KWY7TA58
The Following 2 Users Say Thank You to kaassaus For This Useful Post: [ View ]
21st October 2011, 10:47 PM   |  #332  
Senior Member
Flag Schepdaal
Thanks Meter: 23
 
193 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Nice I will test it !

EDIT: He doesn't want to install... No error, he goes back to the menu. (without usb plugin)

EDIT2: Has worked when I do a wipe Data !
Last edited by Karting06; 21st October 2011 at 11:00 PM.
21st October 2011, 11:41 PM   |  #333  
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
100 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
I may say something stupid as I don't know much, but what if we used an other ratio for the bluetooth, wi-fi, gps, etc?
22nd October 2011, 01:42 AM   |  #334  
VigiDroid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 249
 
287 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by kaassaus

i every one i have ported the rosie.apk from senseonfire to this rom and its works but if iam going to the menu from sense launcher for apps it fc but it works 60 procent
here is the link.
http://www.multiupload.com/R0KWY7TA58

But whats the point of that? The biggest thing that everyone wants from sense 3.5 is the sense 3.5 launcher. This is just a waste if we use the sense 2.1 launcher from my rom... Just my point of view, I hope someone gets the 3.5 launcher fixed soon

---------- Post added at 09:42 AM ---------- Previous post was at 08:47 AM ----------

Quote:
Originally Posted by dark_fighter

I may say something stupid as I don't know much, but what if we used an other ratio for the bluetooth, wi-fi, gps, etc?

No you are wrong. But that in no way makes you stupid. The radio is the lowest level part of your phone so it is the very first thing that loads when you startup your phone. The latest version is ...3.35.20.10. You can check this by going to settings > about phone > software info > more and look under baseband.
Custom roms never include a radio in it, for many different reasons. There is also an important reason why it is never included. Most radios you find on the net for the wildfire are for only A3333 or "standard" wildfires. My wildfire is A3335 and uses a special radio band usually in the 850mHz spectrum that is used by tesltra*. A radio is never considered when talking about problems with a rom*, because changing the radio and nearly every case won't fix the problems we are having, only in one case of CM7 will flashing a radio fix a problem, and that occurs when the GPS won't work you have to reflash your current radio. That is only a problem within CM7 though, so in no way should it be considered in this rom.
Hope that gives you a better understanding of what a radio is and does and gives you a pathway to understand android more

*I may be wrong in these areas so don't quote me on it, if anyone would like to confirm I am correct, or correct me I am open to it.

NB: This is all built from my knowledge of radios and what I have stated may not all be correct. If someone with greater knowledge about android radios knows something I stated could be improved or corrected please feel free to let me know
Last edited by VigiDroid; 22nd October 2011 at 01:45 AM.
The Following User Says Thank You to VigiDroid For This Useful Post: [ View ]
22nd October 2011, 02:18 AM   |  #335  
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
100 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:


No you are wrong. But that in no way makes you stupid. The radio is the lowest level part of your phone so it is the very first thing that loads when you startup your phone. The latest version is ...3.35.20.10. You can check this by going to settings > about phone > software info > more and look under baseband.
Custom roms never include a radio in it, for many different reasons. There is also an important reason why it is never included. Most radios you find on the net for the wildfire are for only A3333 or "standard" wildfires. My wildfire is A3335 and uses a special radio band usually in the 850mHz spectrum that is used by tesltra*. A radio is never considered when talking about problems with a rom*, because changing the radio and nearly every case won't fix the problems we are having, only in one case of CM7 will flashing a radio fix a problem, and that occurs when the GPS won't work you have to reflash your current radio. That is only a problem within CM7 though, so in no way should it be considered in this rom.
Hope that gives you a better understanding of what a radio is and does and gives you a pathway to understand android more

*I may be wrong in these areas so don't quote me on it, if anyone would like to confirm I am correct, or correct me I am open to it.

NB: This is all built from my knowledge of radios and what I have stated may not all be correct. If someone with greater knowledge about android radios knows something I stated could be improved or corrected please feel free to let me know

thank you very much vigidroid for your explanation, although i don't quite get why custom roms don't have a radio... anyway in the proses of trying to help here I will start learning java just in case that i can give an idea or just a little piece of help...
22nd October 2011, 05:00 AM   |  #336  
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
100 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
can someone make me a favor? make an nandroid backup and post here the system.img file that will be created so i can run the rom on emulator please. i could do that but i don't have second device to use so i need my phone up and running all the time
Last edited by dark_fighter; 22nd October 2011 at 06:24 AM.
22nd October 2011, 08:26 AM   |  #337  
Senior Member
Thanks Meter: 83
 
609 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
I was only try to help maby now people know what to do with resizing

Sent from my HTC Wildfire using XDA App
22nd October 2011, 08:56 AM   |  #338  
Senior Member
Flag Schepdaal
Thanks Meter: 23
 
193 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Sorry, but it's not a normal Sense 2.1 launcher !
23rd October 2011, 12:54 AM   |  #339  
Member
Flag London
Thanks Meter: 3
 
83 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
This ROM looks very promising for the Wildfire. Hope the OP can release a stable version of this.
24th October 2011, 07:17 PM   |  #340  
Solar_'s Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 173
 
455 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Update : Discontinuing this ROM.
Read OP.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes