Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,761 Members 42,054 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[MetroPCS] 3G Speeds & Settings + Help Getting 3G! |PRL 3032 Released!|

Tip us?
 
JD2589
Old
#671  
JD2589's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 202
Posts: 1,032
Join Date: Sep 2009
Location: Miami, FL

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by jsho31 View Post
Here they are. I got 3G again last night but not where i live, only when i go to my moms house in Garland.
Hey jsho31,

Thanks for posting your settings up.

Any of you guys tried them yet?

JD

/Nexus 5 Blk/32GB, Supcase Unicorn Case Blk/Clr, Anker Ultra Clear Screen Protector/
If my post has help'd you please return the favor by hitting the 'Thanks' button, Thank You.
 
deseo
Old
#672  
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 110
Join Date: Jan 2010
Location: garland tx
Quote:
Originally Posted by JD2589 View Post
Hey jsho31,

Thanks for posting your settings up.

Any of you guys tried them yet?

JD
I did put em on my wife s phone but like I say It's my wife's so can't realy go around streets with it LOL I guess I'm going to have to take her to diner tonight to test the phone
 
Techno_plumber
Old
#673  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 10
Join Date: Nov 2011
Ok so made the trip to plano today.had 3g leaving haltom city until I got into euless dropped out to 1x ask the way down 121 and 635 until I got to irving dallas border got 3g at royal and luna but speed test showed 115 ping 89k down and 49k up then no 3g again until 15th and alma but before I could test dropped out no 3g any where else in plano I went all east I of custer from plano pkwy to spring creek that s all I know at this point my ex s new man has metro stock everything non rooted and they actually pushed 3025prl to his phone and he claims to get 3f ask over colin county so I don't know

Sent from my SCH-R720 using XDA App
 
jsho31
Old
#674  
jsho31's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 74
Posts: 277
Join Date: Aug 2010
Location: The Colony, Texas
I was getting it on the southern side of Plano heading into Garland. That's where I did those speed test a page or 2 back.

Sent from my PC36100 using XDA App
 
Techno_plumber
Old
#675  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 10
Join Date: Nov 2011
Yeah I was really hoping to see what the 800k range felt like but I guess out wasn't meant to be back in haltom now with my little old 128k...gawd remember when that was just smoking fast if you had a128k dedicated line you were some hot ****......yeah I know I just aged myself

Sent from my SCH-R720 using XDA App
 
antonio794
Old
#676  
antonio794's Avatar
Member
Thanks Meter 1
Posts: 41
Join Date: Sep 2011
Location: Tampa,Fl
Talking HELP !!!!imsi

HELP !!! I WAS MESSING AROUND WITH MY IMSI NUMBER ON MY FLASHED EVO ,TRY TO COPY ASCEND SETTNGS WITH 3G AND ITS A NO GO I DIDNT WRITE DOWN MY IMSI HELPPP!! TAMPA,FL LOCATION,I HAVE NO SERVICE
 
jsho31
Old
#677  
jsho31's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 74
Posts: 277
Join Date: Aug 2010
Location: The Colony, Texas
All I get out here is about 130 on avg too no matter what unless its a 3g spot also

Sent from my PC36100 using XDA App
 
killa57
Old
#678  
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 123
Join Date: Jun 2010

 
DONATE TO ME
Off topic but can someone upload the advance setting apk ? They removed it from market
 
JD2589
Old
(Last edited by JD2589; 20th November 2011 at 02:06 PM.)
#679  
JD2589's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 202
Posts: 1,032
Join Date: Sep 2009
Location: Miami, FL

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by antonio794 View Post
HELP !!! I WAS MESSING AROUND WITH MY IMSI NUMBER ON MY FLASHED EVO ,TRY TO COPY ASCEND SETTNGS WITH 3G AND ITS A NO GO I DIDNT WRITE DOWN MY IMSI HELPPP!! TAMPA,FL LOCATION,I HAVE NO SERVICE
Hey,

You got to be careful when changing settings.
I'm pretty sure you can call MetroPCS and ask them for it, Although most of the times its your 10 digit phone number, try that and if it doesn't work you'll need to call MetroPCS.

Quote:
Originally Posted by killa57 View Post
Off topic but can someone upload the advance setting apk ? They removed it from market
Hey,

Here's a link:
http://db.tt/6ivdnEvU

JD

/Nexus 5 Blk/32GB, Supcase Unicorn Case Blk/Clr, Anker Ultra Clear Screen Protector/
If my post has help'd you please return the favor by hitting the 'Thanks' button, Thank You.
The Following User Says Thank You to JD2589 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
deseo
Old
#680  
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 110
Join Date: Jan 2010
Location: garland tx
Quote:
Originally Posted by antonio794 View Post
HELP !!! I WAS MESSING AROUND WITH MY IMSI NUMBER ON MY FLASHED EVO ,TRY TO COPY ASCEND SETTNGS WITH 3G AND ITS A NO GO I DIDNT WRITE DOWN MY IMSI HELPPP!! TAMPA,FL LOCATION,I HAVE NO SERVICE
Either that Or you can change the line to an other phone an then put it back on you EVO that will automatically set the numbers

Tags
3g speed, location, metropcs, prl, settings & help
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes