FORUMS

New Xposed for Lollipop 5.0 Update Fixes Major Bugs

Senior Recognized Developer rovo89 has patched Xposed for Lollipop 5.0 to … more

Download Sony’s new AOSP-like concept for Xperia Z3

Over in our forums, Recognized Contributor Jozinek has posted a very … more

OnePlus 2 vs Moto X Style: Which is The Better Flagship?

Two big industry names have announced their newest flagship phones within the … more

Making Your Own Xposed Modules Is Easier Than You Think

Close to the heart of XDA is the Xposed Framework by Rovo89. Most of … more

jst flashing Oden to Gingerbread

234 posts
Thanks Meter: 39
 
By jimlmackjr, Senior Member on 6th October 2011, 01:11 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
ok is it possable to just flash ODEN to flash gingerbread and not flashing a rom
is there any reason that it wont work
 
 
6th October 2011, 01:22 AM |#2  
4-2ndtwin's Avatar
Recognized Contributor
Flag Arkansas
Thanks Meter: 2,486
 
Donate to Me
More
What ??? Please re-phrase ur question in a more clear way. Thanks


But i will give it a try...

You can flash any of the "leaked" or official Gingerbread firmwares (that are pure "leaked" or official stock) through Odin. Just be sure to flash the GB Bootloaders through Odin first, if they are not included in the firmware that u choose to flash. .This may be the answer u r looking for from ur question above...

.
Last edited by 4-2ndtwin; 6th October 2011 at 02:51 AM.
6th October 2011, 02:44 AM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 39
 
More
Yes it does
The wife's cappy keeps freezing up and I don't want to flash. A rom just update to gingerbread to see if that fixes. It. And I might. Flash my infuse to gingerbread.
6th October 2011, 08:01 AM |#4  
prbassplayer's Avatar
Recognized Developer / Retired Forum Moderator
Flag MayagŁez
Thanks Meter: 12,765
 
Donate to Me
More
Is it freezing with a 1 click? Are you running Odin in admin. Are you connecting your phone to the rear usb port in the desktop?
6th October 2011, 05:24 PM |#5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 39
 
More
No she running otb froyo with the go launcher and even running the regular launcher it locks. Up and she has to pull the battery to reset it
6th October 2011, 05:30 PM |#6  
prbassplayer's Avatar
Recognized Developer / Retired Forum Moderator
Flag MayagŁez
Thanks Meter: 12,765
 
Donate to Me
More
Factory froyo could use Ext4 format to help it out. Have you tried wiping the phone? How many apps/ widgets does she have open at once?
6th October 2011, 07:19 PM |#7  
El Niche's Avatar
Senior Member
Flag Miami, FL
Thanks Meter: 21
 
More
I was just in Froyo and my phone was beginning to lag and run kinda rough. I was weary of flashing because I dont know too much about it and I could afford losing the phone. However, I decided to factory reset (will lose info) and go for the One Click Odin to GB 2.3.5. I cant tell you how much I feel it improved my phone. It was very easy to do(Open Odin, Connect phone, click Start, Done!). Perhaps you can try factory resetting to see if your phone responds and if you feel like you want more, go for GB.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes