Post Reply

[ROM] BLACKBIRD 2.3.4 v1.1 STABLE

13th December 2011, 04:19 PM   |  #691  
Senior Member
Flag Rouen
Thanks Meter: 44
 
168 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
I respect all the work done, but maybe instead of re-"building" it every time a new version of the firmware comes out , maybe you should either try fixing existing bugs or don't release versions with hardly any changes. I know you are not a hardcore dev and i dont even come close to you let alone people like mik or andy, i respect this but you could even ask them for help. I would help if i could.

No disrespect.

BTW, Optimus Hub sources are out: http://www.lg.com/global/support/ope...delCode=LGE510
13th December 2011, 04:30 PM   |  #692  
Human_dude_007's Avatar
Senior Member
chennai
Thanks Meter: 709
 
1,471 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by Rores

I respect all the work done, but maybe instead of re-"building" it every time a new version of the firmware comes out , maybe you should either try fixing existing bugs or don't release versions with hardly any changes. I know you are not a hardcore dev and i dont even come close to you let alone people like mik or andy, i respect this but you could even ask them for help. I would help if i could.

No disrespect.

BTW, Optimus Hub sources are out: http://www.lg.com/global/support/ope...delCode=LGE510

Haha! Tom has been discontinued...matt has given up his o1 n is no longer developing..

Sent from my LG-P500 using Tapatalk
13th December 2011, 10:36 PM   |  #693  
matteof93's Avatar
OP Senior Member
Flag Bagnolo Piemonte, ITA
Thanks Meter: 248
 
660 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Some news from Italy:

i had to give my O1 to my sister and i bought a Huawei Ideos X5 pro (u8800pro), the problem is that, restoring the stock v20g firmware (stock gb 2.3.3) i bricked my O1 xD

i have flashed on it many many roms, probably at least 100 times, and now it is bricked.
now it is in a lg's service centre, i am waiting for a new O1 because my old one is gone.

but the most important news is that i decided to keep developing this rom, but only when i will have more free time and when there will be other updates for the Optimus Net.
15th December 2011, 07:20 PM   |  #694  
Senior Member
Flag Rouen
Thanks Meter: 44
 
168 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Hope you get your new p500 soon for your sister! I wish i could help; my friend is giving me programming lessons, i'm currently tinkering with stuff, finding out how bit work. I'd love to program fully one day, it seems you have already taken your fist step.. The project has been great from the start, if you ever need help fixing bugs, don't restrain from asking someone like andy or mik_os.
15th December 2011, 10:12 PM   |  #695  
matteof93's Avatar
OP Senior Member
Flag Bagnolo Piemonte, ITA
Thanks Meter: 248
 
660 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by Rores

Hope you get your new p500 soon for your sister! I wish i could help; my friend is giving me programming lessons, i'm currently tinkering with stuff, finding out how bit work. I'd love to program fully one day, it seems you have already taken your fist step.. The project has been great from the start, if you ever need help fixing bugs, don't restrain from asking someone like andy or mik_os.

i haven't any programming skills......and i have not built this rom from sources.

it is only a stockrom (from P690) and in order to make it working i have replaced some hw libraries, changed some xml configs, added some tweaks.

actually i am learning how to really develop a rom, in fact i started building gingerbread 2.3.7 for huawei ideos x5 pro (on which i have just flashed CM7, it is fantastic )
20th December 2011, 12:31 PM   |  #696  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Using this rom for around 2 weeks now, quite pleased with it.

However, I can't play youtube.

Error message is:
Connection failed
Problem reading from server

Can anyone help?
22nd December 2011, 05:50 AM   |  #697  
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
205 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
youtube no problem with me....
24th December 2011, 10:37 PM   |  #698  
ElevateMusic's Avatar
Senior Member
Flag Cobourg, ON
Thanks Meter: 72
 
362 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Hey man, I'm having serious issues flashing the latest ROM! I install perfectly, I'm on 20g, and wiped everything before flashing but for some reason it hangs at the LG logo :/ Help me out mate?
25th December 2011, 07:22 PM   |  #699  
Member
Flag Anykščiai
Thanks Meter: 4
 
68 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
somewhy my phone started to doesnt show real battery percantage. Also it disconected from wifi, and cant conect anymore. Any solution for this?

edit: instaled aga rom, batery problem solved, wifi not.
Last edited by Teraman; 25th December 2011 at 08:45 PM.
26th December 2011, 02:24 PM   |  #700  
ElevateMusic's Avatar
Senior Member
Flag Cobourg, ON
Thanks Meter: 72
 
362 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
So after persistantly trying to install this rom i finally succeeded. And to what avail? Now, every time I reboot I lose all accounts and my contacts menu won't even open. Switching off to Oxygen.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes