Post Reply

ALL Galaxy Tab 8.9 Questions Go Here

16th March 2012, 03:14 PM   |  #331  
Junior Member
Flag cairo
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
8.9 market
Hi

I bought a new galaxy tab 8.9 and i found an update available in in the device itself i did it, then i found the market application cannot be opened and message saying application is not installed! !!

shall i install new market app and which one i found many virions on xda, Is it normal to happen after updateS?

Thanks
16th March 2012, 06:26 PM   |  #332  
KitF's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 79
 
408 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by amrsweedan

Hi

I bought a new galaxy tab 8.9 and i found an update available in in the device itself i did it, then i found the market application cannot be opened and message saying application is not installed! !!

shall i install new market app and which one i found many virions on xda, Is it normal to happen after updateS?

Thanks

Look in your App list for the Play store.
16th March 2012, 06:45 PM   |  #333  
earldroid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 47
 
246 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by amrsweedan

Hi

I bought a new galaxy tab 8.9 and i found an update available in in the device itself i did it, then i found the market application cannot be opened and message saying application is not installed! !!

shall i install new market app and which one i found many virions on xda, Is it normal to happen after updateS?

Thanks

It happens to me as well when I updated from 3.1 to 3.2. What i did is just remove the market icon in the homescreen then I went to app drawer and then create a new shortcut for the market. BTW, the new market is now called Play Shop
17th March 2012, 12:51 AM   |  #334  
Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 6
 
65 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Cool
me again with my questions:

First of all, why the "search" option doesn't work for me? No results no matter what the search keywords are...


2nd i cannot install CM9 (last 3 versions, before the 8th of March version)

assert failed: getprop("ro.product.device") == "p5" || getprop("ro.build.product") == "p5" || getprop("ro.product.device") == "GT-P7300" || getprop("ro.build.product") == "GT-P7300"
E:Error in /sdcard/Downloads/update-cm-9.0.0-PC0-p5-KANG-signed-20120302.zip
(Status 7)
Installation aborted.

Galaxian Soup worked.

3. i've bought a Connection Kit (3 USB-s and some card readers); why it doesnt work in galaxian soup (no disconnect option - need to restart for seeing the usb drive again)

That's all for now.

Thank you in advance for your opinions.

Regards,
Dan.
17th March 2012, 01:49 AM   |  #335  
Member
Thanks Meter: 14
 
93 posts
Join Date:Joined: May 2011
Quote:
Originally Posted by combat2k

me again with my questions:

First of all, why the "search" option doesn't work for me? No results no matter what the search keywords are...


2nd i cannot install CM9 (last 3 versions, before the 8th of March version)

assert failed: getprop("ro.product.device") == "p5" || getprop("ro.build.product") == "p5" || getprop("ro.product.device") == "GT-P7300" || getprop("ro.build.product") == "GT-P7300"
E:Error in /sdcard/Downloads/update-cm-9.0.0-PC0-p5-KANG-signed-20120302.zip
(Status 7)
Installation aborted.

Galaxian Soup worked.

3. i've bought a Connection Kit (3 USB-s and some card readers); why it doesnt work in galaxian soup (no disconnect option - need to restart for seeing the usb drive again)

That's all for now.

Thank you in advance for your opinions.

Regards,
Dan.

as for 2 you have to flash cm9 cmw recovery then flash the rom.
18th March 2012, 12:50 PM   |  #336  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Hi,

This galaxy tab 8.9 has a tegra 2 processor or a snapdragon?

Because,
i found "tegra 2" in some sites... and snapdragon s3 on qualcomm site!!

link => ww w. qualcomm .com/snapdragon/devices/samsung-galaxy-tab8.9

Mkv and mp4 videos are smooth on this tablet (both 720p) ?

*excuse me for my bad english!


**edit=> i found the answer! The version with S3 is the LTE version!! (1,5 Ghz.... and adreno 220).. the "standard" version is powered by tegra 2....

excuse me!
Last edited by minimadness; 18th March 2012 at 12:57 PM.
18th March 2012, 07:22 PM   |  #337  
joeherlev's Avatar
Senior Member
Flag Skovlunde
Thanks Meter: 69
 
908 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Skype error ??
I realy need help to get skype to work

I can make video calls but after 30sec it freezzzz picture and then connection lost!

I have uninstalled skype and installed again...
I have cleared app data

Nothing makes it work :'(

Please help.....

Is there an alternative app that works with skype??
18th March 2012, 10:28 PM   |  #338  
Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 6
 
65 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by sorrowrain

as for 2 you have to flash cm9 cmw recovery then flash the rom.

Which version? I have 5.5.0.4 and no luck :)

Thanks anyway for your idea.

Dan.
20th March 2012, 03:51 AM   |  #339  
Member
Thanks Meter: 2
 
44 posts
Join Date:Joined: Mar 2005
Samsung 8.9 applications not installed!
I had a weird thing happen to me the other day. I tried to open several apps and many of them came up with the application not installed error message. I also went into "manage applications" and all of my apps were there, but most of them didn't have an icon. I also tried going through APPS, but about 30 apps were missing. Google Play was one of the programs that wouldn't run and it didn't even show up as a app in the app drawer. I tried a soft reset and I had the same problem. I had to perform a hard reset and the tablet appears normal now. Any ideas?

Thanks,

GP
21st March 2012, 04:01 AM   |  #340  
Ren Hayashi's Avatar
Member
Thanks Meter: 3
 
33 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Hey nirogu325! Sorry I haven't been updating about my tablet's..err..predicament. Anyhow, after following your advice and checking out a few other forums, I finally decided to bring it to a Samsung store to have it checked, turns out that it really was a hardware problem, and they had to replace the motherboard..now happily using my Samsung Galaxy Tab 8.9 running on CM9 (Thanks to kallt_kaffe for porting CM9 over to the Tab 8.9, cannot wait for updates =D). And thank you for being patient with me, nirogu325. =)

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes