Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,733,782 Members 45,989 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][KANG][2012.09.16] CyanogenMod 7.2.0 Milestone XT720

Tip us?
 
LibertyMonger
Old
#1051  
LibertyMonger's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 828
Posts: 3,404
Join Date: Mar 2011
Location: Cincinnati
Quote:
Originally Posted by fjfalcon View Post
For logs:

I/SystemServer( 1832): HDMI Observer

hdmi observer registered.
People, i really need to know - does it work.. i don't know how.. but it should. )

I haven't ever even used my HDMI cable , don't have anything to plug it into! Well actually I think my newest DVD player has HDMI but never used it. I guess I could try if you get no response. Thanks a bunch for all your Great work fjfalcon Bud, I know it must be a bear for as much that is involved with this project. Well worth it though, CM7 on XT720 is REAL! lol
 
3rdstring
Old
#1052  
3rdstring's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1081
Posts: 2,194
Join Date: Dec 2010
Location: Cincinnati
Quote:
Originally Posted by fjfalcon View Post
For logs:

I/SystemServer( 1832): HDMI Observer

hdmi observer registered.
People, i really need to know - does it work.. i don't know how.. but it should. )

Can' t find my cable either




Quote:
Originally Posted by LibertyMonger View Post
I haven't ever even used my HDMI cable , don't have anything to plug it into! Well actually I think my newest DVD player has HDMI but never used it. I guess I could try if you get no response. Thanks a bunch for all your Great work fjfalcon Bud, I know it must be a bear for as much that is involved with this project. Well worth it though, CM7 on XT720 is REAL! lol
DVD player would probably have HDMI out, not in.

Sent from my Milestone XT720 using xda premium
Chuck

Nexus 5 / Stock
Kindle Fire HD
 
LibertyMonger
Old
#1053  
LibertyMonger's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 828
Posts: 3,404
Join Date: Mar 2011
Location: Cincinnati
Quote:
Originally Posted by 3rdstring View Post
Can' t find my cable either






DVD player would probably have HDMI out, not in.

Sent from my Milestone XT720 using xda premium
I think it has both, there is one on the front as well, i well check tomorrow.
 
fjfalcon
Old
#1054  
fjfalcon's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 1266
Posts: 841
Join Date: Jan 2011
Location: Schelkovo

 
DONATE TO ME
New build... Hdmi working
And new updates from cyan dev's.
Link same.
Making impossible possible
The Following 4 Users Say Thank You to fjfalcon For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Zachary57
Old
#1055  
Senior Member
Thanks Meter 129
Posts: 576
Join Date: Feb 2011
Does picture orientation work ?
 
pables123
Old
#1056  
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 121
Join Date: Jan 2012
Location: Tagbilaran City
which one is the new update? in archive theres a cm7 hdmi is it the latest build?
 
LibertyMonger
Old
#1057  
LibertyMonger's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 828
Posts: 3,404
Join Date: Mar 2011
Location: Cincinnati
I don't know what I did or what is happening but I lost homekey function again with this ROM just as I did with hhcat's Rom. lol.
 
Mioze7Ae
Old
#1058  
Mioze7Ae's Avatar
Retired Recognized Developer
Thanks Meter 2096
Posts: 2,153
Join Date: Dec 2010
Location: Queen City of the West
Quote:
Originally Posted by LibertyMonger View Post
I don't know what I did or what is happening but I lost homekey function again with this ROM just as I did with hhcat's Rom. lol.
Could it be hardware failure?
Milestone XT720 -- CM6.3.6.2/github -- OpenRecoveryXT720 -- fastboot kernels -- SBF master thread/mirrors -- reverendkjr's video tutorials
SD card/app2ext/Link2SD problems: ORXT720 > "SD Card Utilities" > "Save diagnostics" and post /sdcard/sdcard-info.txt
 
LibertyMonger
Old
#1059  
LibertyMonger's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 828
Posts: 3,404
Join Date: Mar 2011
Location: Cincinnati
Quote:
Originally Posted by Mioze7Ae View Post
Could it be hardware failure?
Actually no cause it has happened to both my XT's, I did mine the other day and now I am fixing up my nieces with this ROM. So 2 different phones with 2 different ROM's lol. I always get the weird bugs nothing new! HaHaHa
 
Inge2000
Old
#1060  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 53
Join Date: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by LibertyMonger View Post
Actually no cause it has happened to both my XT's, I did mine the other day and now I am fixing up my nieces with this ROM. So 2 different phones with 2 different ROM's lol. I always get the weird bugs nothing new! HaHaHa
Hi, Ive installed the newest version... hardware buttons work fine...

Tags
cyanogenmod, cyanogenmodxt720, gingerbread, milestone xt720, xt720
Thread Tools
Display Modes