Post Reply

[help] I can't root galaxy fit S5670L gingerbread 2.3.4?

OP rorcorporation

12th October 2011, 08:31 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Distrito Federal. México
Thanks Meter: 1
 
13 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
I can't root my galaxy fit, I have gingerbread 2.3.4 latin america version because my operator is telcel mexico and need root my S5670L, the upd_zip doesn't work with my S5670L

En español:

tengo gingerbread 2.3.4 es una version original para latinoamerica, antes tenia froyo de fabrica la version de telcel gsm mexico y lo tenia rooteado con superoneclick, pero al actualizarlo a UBKP6 ya no tenia superuser, entonces lo que yo quiero es rootearlo pero ya lo intente con upd_zip y no funciona, que otro metodo uso?
Last edited by rorcorporation; 14th October 2011 at 07:12 PM.
12th October 2011, 09:32 PM   |  #2  
Junior Member
Flag Plymouth
Thanks Meter: 1
 
8 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by rorcorporation

I can't root my galaxy fit, I have gingerbread 2.3.4 latin america version because my operator is telcel mexico and need root my S5670L, the upd_zip doesn't work with my S5670L

I have a Samsung Galaxy S2 with Gingerbread 2.3.3 and I used this thread:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1103399

which was invaluable in helping me root my phone.

I am no expert and I got all my knowledge (such as it is) from either this website or similar ones and as far as I know you cannot use update.zip on Gingerbread.

Gingerbread down to Froyo 2.2 has 3e recovery which requires electronic signatures in order to make changes to any official ROM. Chainfire has done excellent work modding original Kernals in order to sort out 3e recovery.

Hope this helps
The Following User Says Thank You to h4lf47r1ck For This Useful Post: [ View ]
12th October 2011, 09:55 PM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Distrito Federal. México
Thanks Meter: 1
 
13 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
but you can root your galaxy?
13th October 2011, 05:20 AM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 0
 
32 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
hola
Quote:
Originally Posted by rorcorporation

but you can root your galaxy?

hey si hablas espanol yo rootee mi galaxy fit estos dias y le puse el tema alien mod,
pero la pregunta es ya lo tienes en rom 2.3.4. , esta stock o que?

a mi me fue mi facil pq primero antes de instalar el rom 2.3.4. lo habia rooteado con one click root pero luego no me servia y lo hice desde recovery con upd1
13th October 2011, 09:39 AM   |  #5  
neil.richard's Avatar
Senior Member
Flag lucknow
Thanks Meter: 167
 
836 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by rorcorporation

I can't root my galaxy fit, I have gingerbread 2.3.4 latin america version because my operator is telcel mexico and need root my S5670L, the upd_zip doesn't work with my S5670L

Try installing another ROM possibly deodexed-XXKPL ROM (android 2.3.4) with FITDROIDV2.0 (look for it in development section) its pre-rooted and has many functions like CWM RECOVERY , ZIPALIGNED,SD CARD PARTITION,etc.....it has been posred and created by VISHWABATHPTL
14th October 2011, 07:08 PM   |  #6  
OP Junior Member
Flag Distrito Federal. México
Thanks Meter: 1
 
13 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
tengo gingerbread 2.3.4 y el firm que puse es S5670LUBKP6, yo no pude rootearlo con upd_zip hay otra forma de rootearlo? antes tenia el root que habia hecho con superoneclick y tenia froyo, pero al ponerle gingerbread ya perfi el root y quiero tener root pero no se de que forma

I have gingerbread 2.3.4 for S5670L LATIN AMERICA S5670LUBKP6_S5670LUBKP6_S5670LUUBKP6_HOME, before to install gingerbread with odin I have FROYO TELCEL and root with superoneclick, but I install gingerbread 2.3.4 I had not root , help me please
27th October 2011, 05:48 AM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
10 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
yo tengo el mismo problema, tengo la misma version tuya, la KP6, quisiera preguntarte algo, tu tienes el archivo .ops de ese firmware??
30th October 2011, 04:04 PM   |  #8  
bangalorerohan's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore,Karnataka,India
Thanks Meter: 941
 
1,319 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by maleficus90

yo tengo el mismo problema, tengo la misma version tuya, la KP6, quisiera preguntarte algo, tu tienes el archivo .ops de ese firmware??

Please Read the Forum Rules and Use English!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes