5,605,438 Members 43,654 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Need an unlock for a G2X that is not T-MO branded, model LG-L95G

Tip us?
 
exonix
Old
(Last edited by exonix; 15th October 2011 at 11:06 PM.)
#1  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 75
Join Date: Oct 2006
Location: New York, NY
Question Need an unlock for a G2X that is not T-MO branded, model LG-L95G

Hey Guy's

I found an LG branded (not T-mo) G2X

The model name under android shows it as an LG-L95G.
The phone looks exactly like a G2X on the outside but has no T-mo logo.

Anywho I popped a ATT and TMO SIM into and both asked me for an unlock code.

Could someone possibly point me in the right direction for getting this?

Edit - Similarly the code to get into the Network Unlock screen is 2945#*95#

Here's what the phone looks like


The Following User Says Thank You to exonix For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
FatalityBoyZahy
Old
#2  
FatalityBoyZahy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 508
Posts: 2,635
Join Date: Jan 2010
Location: Twentynine Palms, California
Quote:
Originally Posted by exonix View Post
Hey Guy's

I found an LG branded (not T-mo) G2X

The model name under android shows it as an LG-L95G.
The phone looks exactly like a G2X on the outside but has no T-mo logo.

Anywho I popped a ATT and TMO SIM into and both asked me for an unlock code.

Could someone possibly point me in the right direction for getting this?

Edit - Similarly the code to get into the Network Unlock screen is 2945#*95#

Here's what the phone looks like


That's weird, it has the front of an Optimus 2x, and the back of a T-Mobile G2x. But the model number is different. Where did you find this device?
Current Devices
Google Nexus 5 32GB - 4.4 STOCK
Amazon Kindle Fire 2 - CM10.1 Nightlies


Previous Devices
Google Nexus 4 - 16GB
T-Mobile LG G2x
Samsung Galaxy S4G
T-Mobile MyTouch 3G


Be sure to hit the Thanks button if I have helped you in any way!
 
exonix
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 75
Join Date: Oct 2006
Location: New York, NY
Got it from a buddy who works for a cell phone company called Straight Talk.

Anywho, he said its a G2X, what makes you think the front looks like an Optimus 2x? it looks like a G2X all around to me
 
exonix
Old
#4  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 75
Join Date: Oct 2006
Location: New York, NY


as you can see it came from the factory with 2.3.4

 
JaiaV
Old
(Last edited by JaiaV; 16th October 2011 at 12:53 AM.)
#5  
JaiaV's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 252
Posts: 634
Join Date: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by exonix View Post
Got it from a buddy who works for a cell phone company called Straight Talk.

Anywho, he said its a G2X, what makes you think the front looks like an Optimus 2x? it looks like a G2X all around to me
O2x


G2x


Only stuff I can find about an L95G:
http://gsm.lge.com/html/gsm/LG-L95G.xml
http://www.wi-fi.org/search_products...=24&listmode=1 (listed on the page).
http://certifications.wi-fi.org/pdf_...p?cid=WFA12664
http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/p...view_09lge.jsp

Could it be a test model? That's also a much more up to date baseband than the current G2x, AFAIK, although all of the version numbers are identical on the baseband except for the date.

Straight Talk is a portion of TracFone and runs on all four major networks in the US, depending on which phone you're using. As far as I can tell, they don't carry a phone resembling the p999 or p990 at all.
 
FatalityBoyZahy
Old
#6  
FatalityBoyZahy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 508
Posts: 2,635
Join Date: Jan 2010
Location: Twentynine Palms, California
It's also running Android 2.3.4... Maybe there actually is an OTA. Could you please make a NANDROID of this device?!?

Does it have the LG Cam?
Current Devices
Google Nexus 5 32GB - 4.4 STOCK
Amazon Kindle Fire 2 - CM10.1 Nightlies


Previous Devices
Google Nexus 4 - 16GB
T-Mobile LG G2x
Samsung Galaxy S4G
T-Mobile MyTouch 3G


Be sure to hit the Thanks button if I have helped you in any way!
 
JaiaV
Old
#7  
JaiaV's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 252
Posts: 634
Join Date: Feb 2011
Could we also get the model number printed on the phone under the battery cover? Also, an FCC ID would be nice. Make sure to cover up the IMEI and S/N if you take a picture.
 
exonix
Old
#8  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 75
Join Date: Oct 2006
Location: New York, NY
sure, ill take some pics in a sec
 
exonix
Old
(Last edited by exonix; 28th October 2011 at 09:28 PM.)
#9  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 75
Join Date: Oct 2006
Location: New York, NY
Quote:
Originally Posted by FatalityBoyZahy View Post
It's also running Android 2.3.4... Maybe there actually is an OTA. Could you please make a NANDROID of this device?!?

Does it have the LG Cam?
What exactly does NANDROID do?
Also it seems to be the stock LG cam, i posted a pic up

CAM



FCC ID:
BEJP999DW

Please note this device is STOCK, it came from the Factory with Gingerbread 2.3.4, im just trying to make it work, I need an unlock code I ordered one for a G2X, let see what comes through
 
phburks
Old
#10  
phburks's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 166
Posts: 1,169
Join Date: Nov 2010
Location: Orlando, FL
Quote:
Originally Posted by exonix View Post
What exactly does NANDROID do?
Also it seems to be the stock LG cam, i posted a pic up

CAM


BACK OF PHONE


FCC ID:
BEJP999DW

Please note this device is STOCK, it came from the Factory with Gingerbread 2.3.4, im just trying to make it work, I need an unlock code I ordered one for a G2X, let see what comes through
A nandroid is a full backup of the device's fileaystem. It would help because then the system files, kernel, etc could be compared to the current 2.3.3 update to see what exactly has been updated. You would need to flash clockworkmod recovery (fully reversible). The backup would be saved to your sdcard where you could then upload it to a file sharing site for others to download. If you decide to make a backup to share, make sure to do a factory reset first because otherwise it will back up all of your settings (email accounts, Facebook accounts, text messages, etc). A factory reset will erase all that before you make the backup.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes