Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[ROM & KERNEL][FINAL] ♫ Cranium RC9 RELEASED! ♫ Cranium Kernel v9 ♫ :)

OP sakindia123

10th January 2012, 07:10 PM   |  #2571  
lsangio's Avatar
Senior Member
Flag Milano
Thanks Meter: 7
 
195 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by kkutsarov

Wow new kernel rc2 is awesome man i have a slight drop in quandrant and antutu but games run at same fps and battery is awesome 7 hours not even a single % drop . Thanks !

which gov did you set cpu for this?

Lou
10th January 2012, 07:36 PM   |  #2572  
alexis!'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 34
 
163 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by lsangio

which gov did you set cpu for this?

Lou

SetCPU is an app which lets you set a specific governor. Smartass, Minmax, SavagedZen... These are different governors.
The Following User Says Thank You to alexis! For This Useful Post: [ View ]
10th January 2012, 08:05 PM   |  #2573  
lsangio's Avatar
Senior Member
Flag Milano
Thanks Meter: 7
 
195 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by alexis!

SetCPU is an app which lets you set a specific governor. Smartass, Minmax, SavagedZen... These are different governors.

I know, my friend, that's because i asked which one... I suppose they perform different from each other
Last edited by lsangio; 10th January 2012 at 08:11 PM.
10th January 2012, 08:47 PM   |  #2574  
macdroid2's Avatar
Senior Member
Flag Barcelona
Thanks Meter: 15
 
149 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Question Humm..
I have broodRom and also the brood kernel. I wanted the cranium kernel to test the 1900 Mhz .
Questions:

1. Can I have the cranium kernel with broodrom?

2. Can I flash it with a zip in the recovery or I need odinn... ? I'm very tired to open windows..

Waiting Answer
10th January 2012, 08:49 PM   |  #2575  
chasemyass's Avatar
Senior Member
Flag Brasov
Thanks Meter: 407
 
1,375 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by macdroid2

I have broodRom and also the brood kernel. I wanted the cranium kernel to test the 1900 Mhz .
Questions:

1. Can I have the cranium kernel with broodrom?

2. Can I flash it with a zip in the recovery or I need odinn... ? I'm very tired to open windows..

Waiting Answer

Yes you can install it tru cwm and yes it works with brood

Sent from my GT-I9001
The Following User Says Thank You to chasemyass For This Useful Post: [ View ]
10th January 2012, 08:52 PM   |  #2576  
macdroid2's Avatar
Senior Member
Flag Barcelona
Thanks Meter: 15
 
149 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by chasemyass

Yes you can install it tru cwm and yes it works with brood

Sent from my GT-I9001

And where is .zip ? I don't see it, srry but I'm new :S
10th January 2012, 08:54 PM   |  #2577  
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
181 posts
Join Date:Joined: May 2010



Hey sometimes after reboot widget dont load... anyone knows why?
See the picture... After reboot!
Sent from my GT-I9001 using XDA App
Last edited by pandalow; 10th January 2012 at 09:20 PM.
10th January 2012, 08:55 PM   |  #2578  
Senior Member
Flag Seville
Thanks Meter: 31
 
163 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by macdroid2

And where is .zip ? I don't see it, srry but I'm new :S

http://sakindia123.prophecy.li/
The Following User Says Thank You to Maxtorete For This Useful Post: [ View ]
10th January 2012, 08:58 PM   |  #2579  
macdroid2's Avatar
Senior Member
Flag Barcelona
Thanks Meter: 15
 
149 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by Maxtorete

http://sakindia123.prophecy.li/

What about

Cranium Kernel v6 1900 MHz 562
Cranium Kernel v6 1930 MHz 380
Cranium Kernel v6 1996 MHz 246
Cranium Kernel v6 2016 MHz 231


what is the beetter one?
You are convinced that can I install it with cwm ?
10th January 2012, 09:07 PM   |  #2580  
chasemyass's Avatar
Senior Member
Flag Brasov
Thanks Meter: 407
 
1,375 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by vetefan

i'm a newbie here and i have meet some problem in using the ROMs/kernels.

my phone is asian based (HK/TW chinese) and runs OK with ZSKP7 ROM. i have tried cranium RC5 and RC6 and none of them boot up successfully.

then, i try to apply kernels on ZSKP7 ROM and the following is the result:

FedMod v1.2: can boot, and can go recovery mode
FeaMod Recovery 1.3.1 with FeaCore Phoenix nonOC: shows pheonix boot screen then shut down itself. also, cannot go into recovery mode
updateFMR_cfs_1.3.1: can boot, and can go recovery mode

this explains why i cannot boot with cranium. it seems my phone is not friendly to all kind of custom rom at all.

upon fedmod 1.2 and updateFMR_cfs_1.3.1, the phone can run, however, the phone will shut down when the charger is plugged into the phone (but it seems it is ok to charge the phone with usb cable to pc). the above remains the same even if Adrenaline Shotv13 is applied.

i'm now applying I8150 GPU driver, ZSKP7 kernel and Adrenaline Shotv13 (probably only the sql lib works as the kernel does not support init.d script) on ZSKP7 ROM and the phone runs smoothly and works fine with charger, but this seems i can never apply further developed custom ROMs later on. is anyone met this problem before and have any solution?

What phone you have?

Sent from my GT-I9001

Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
cranium rom, galaxy plus custom rom, i9001
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes