Post Reply

[ROM] [INTL] DSC v2.3

OP _n0p_

6th January 2012, 04:37 PM   |  #2091  
krazman325's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 108
 
512 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by cdzo72

Have you tried the steps in TheManii's thread about reimaging the innerSD? I was having problems with my 4GB Class 10 also, pulled it out, did a Diskpart clean all on it and then reimaged it, and since then I have not had any issues

Thanks for the suggestion. I will have to look for that thread. Reimaging may be above my knowledge base though!

Quote:
Originally Posted by lordmorphous

So far I will say that wifi fixer is at least as good as wifi reassociate. Battery life may even be better.

According to 3g Watchdog Pro, I have used 0b of data in the 10.5 hrs since midnight while on wifi fixer. With wifi reassociate I would use 300-500Kb in that same time period, as wifi reassociate would let my wifi shut off and switch to data. My wifi has always been set to never sleep, and wifi fixer is set for Max wifi.
The Following User Says Thank You to krazman325 For This Useful Post: [ View ]
6th January 2012, 04:45 PM   |  #2092  
_n0p_'s Avatar
OP Senior Member
Flag Kiev
Thanks Meter: 1,827
 
2,557 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Thank you guys for feedback on WiFi fixer.
It seems we should replace wifi solution in future releases.
So far I didn't succeed in creating factory reset free installer, but I keep trying.
It's clear that factory reset formats firstboot and data partitions, but if I place apps in data/app, it results in FCs.
No ideas?
6th January 2012, 06:34 PM   |  #2093  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
217 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Cant find the post in this thread about making chainfire 3d work. Is it changing the build prop from gpu to mpu?

Sent from my Dell Streak using xda premium
6th January 2012, 06:54 PM   |  #2094  
_n0p_'s Avatar
OP Senior Member
Flag Kiev
Thanks Meter: 1,827
 
2,557 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
I'm quite sure that I keep all important data in first post, but anyway:
Set
debug.composition.type=mdp
in build.prop
The Following User Says Thank You to _n0p_ For This Useful Post: [ View ]
6th January 2012, 07:13 PM   |  #2095  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
217 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Yes i did just find it in first post my apologies.

Sent from my Dell Streak using xda premium
6th January 2012, 07:43 PM   |  #2096  
marvin02's Avatar
Senior Member
Flag Indiana
Thanks Meter: 418
 
1,617 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
I find the development of this ROM to be a model for the XDA community.
  • Responsive team leader (_n0p_)
  • Great communication with users
  • Continued support for issues and problems
  • Early posts in the thread are updated so that you can get an over view of where the project is at.
  • An openness that is refreshing, including the participation of team members in other threads sharing knowledge that has been gained working on this project.
My thanks to all involved.
The Following 3 Users Say Thank You to marvin02 For This Useful Post: [ View ]
6th January 2012, 08:46 PM   |  #2097  
_n0p_'s Avatar
OP Senior Member
Flag Kiev
Thanks Meter: 1,827
 
2,557 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
marvin02, thank you!
Don't know how to say it right, but Streak is a somewhat magic device, that tends to attract wise people.
It's good to be a member of Streak community.
The Following User Says Thank You to _n0p_ For This Useful Post: [ View ]
6th January 2012, 09:12 PM   |  #2098  
Senior Member
Flag Sofia
Thanks Meter: 6
 
135 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
OK. A quick one ...

I'm using the 0.66b version.

I have installed the WiFi Fix and it is working ... most of the time.

Today at 08:00 I set my alarm for 11:10 and 17:20 (I hade to do something before my second night shift) and pluged the phone to charge. At 11:10 I disconected the phone, and used it to talk on regular basis just up until 15:30. I put the phone down, it rang at 16:30, made my call and got back to sleep for the remaining 50 minutes ...

I wake up and it is 18:20, the phone shows 18:05 and no alarm at 17:20, it is stuck in verry unusual way - touch screen and HW buttons are working, but I can't initiate shutdown. ADW Launcher doesn't show the drawer part. I can roll the different screens, but can't start any application.

Battery pull, start ... and it is effed ... the 3G connection works for 5-10 minutes and than freezes ... another reboot and now it works ...
6th January 2012, 09:20 PM   |  #2099  
_n0p_'s Avatar
OP Senior Member
Flag Kiev
Thanks Meter: 1,827
 
2,557 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
15 min drift happens sometimes, mostly - if you have time correction enabled in android settings.
I did not set subsequent alarms, but will run a check on it.
Are you using clocksync?
6th January 2012, 09:58 PM   |  #2100  
Senior Member
Flag Sofia
Thanks Meter: 6
 
135 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Yes ... I know about the drift and I'm using clocksync ... the whole stuck was verry strange ... like the phone hase initiated shutdown ... and stuck there ...

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
freeze
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes